Stephen Hawking: Er is geen leven na de dood

Stephen Hawking: Er is geen leven na de dood. ‘Hemel is sprookje voor mensen die bang zijn voor het donker. We moeten op Aarde het beste uit onszelf halen’ Deels heeft hij gelijk maar maakt een fundamentele denkfout en je kan lezen en merken dat hij nog nooit uit zijn lichaam is getreden: Trouw.nl

8 gedachten over “Stephen Hawking: Er is geen leven na de dood”

 1. God bestaat niet, de hemel bestaat niet, dood is gewoon over en sluiten.
  Mensen die een god aanhangen zijn gewoon niet serieus te nemen.

 2. god bestaat niet allemaall sprookje als we serven

  woert hhet engaat het licht uit

 3. ‘Hemel is sprookje voor mensen die bang zijn voor het donker. We moeten op Aarde het beste uit onszelf halen’ ""

  Vóór hawkins en zijn meute van de Oude mensheid van achter de ijsbarrieres kwamen 13.000 Jaar Geleden WÀS De Hemel ÓP Aarde.

  Mensen bang voor het donker ván de schúil?

  Dán Moést Je de Angsten Van stephen Vóór het Licht Eens Weten Dat ALLES Exposed Zelfs de Waarheid Van het Bestaan En Vérgáán.

  "we moeten op Aarde het beste uit ons zelf halen "???

  Een scholingstrauma anders Zág má hém niét Staan.Dáár òm halen We het Beste uit Mensen úit Kinderén ÈN Zelfs de Planeet en verkopen Dát dúúrst ZÈLFS Hun Organen Gelúk Èn Lichaampjes Òok! Tévens ZIJN wereldjé ZIJN kosmos Ván inktzwarte depressieve denkbeelden en wetenschappen als afleiding…culture And Hoé Men Mét Kinderen Òm Gáát COUNTS!

  Hij beperkt de Schepping tot eigen beperking voor Allen EN ZÒ Velen slepen Dáár Méé Talloze Mensen méé in de ondergang Steeds Weer…Soms botweg religien genoemd wetenscháp beschaving of politiek …we Wéten hét wél wánt We zijn immers tóch sáámen ziék?

  Gééf Dé kleineren dé kwáádaardigeren dé minderén Ván Géést Géén Autoriteit óver U DÀN Gaat Men Onder Maar Dé ÉCHT Groteren Dè Ècht Beteren VÀN GÈÈST Gróót ÈN KLEIN Die U Helpen Op Stáán En Groeien Gáán in GOD Ván de PÒT!

 4. @Madbello; maar het is anno 2011 al heel baanbrekend als je durft te zeggen dat God niet het denkbeeldige vriendje met een baard is; alleen daarom vind ik zijn stellingen uitdagend?

 5. @SirCumSized: Dat zegt hij idd en daar heeft hij empirisch gezien 100% gelijk in, maar hij stelt ook dat de mens het zelfde is al een computer. Als het kapot is, is het dan ook zwart, en daar ben ik het niet mee eens al zal het voor vele het wel zo zijn 🙂

  Nee! Ik vind Stephen Hawking kort door de bocht. Voor zo ver ik het kan lezen, lees ik dat er na de dood totaal niets is volgens hem, alleen wetenschap.

 6. Hij nuanceert het tot "God is niet iemand die je vragen kunt stellen" en daar ben ik het helemaal met Spephen Hawking eens. Wil niet zeggen dat ik niet geloof in een universele kracht of diverse universele krachten?

Reacties zijn gesloten.