Nout Wellink over Griekenland

Fasten your seatbelts voor een veilige landing in Griekenland. Waar kennen we deze man ook al weer van! Prachtig gefotofuckt door thewestistheverybest.punt.nl 😆

Ditmaal heeft Wellink volkomen gelijk

De Dagelijkse Standaard – Wat dat betreft heeft Nout Wellink volkomen gelijk. Het probleem gaat veel dieper dan alleen Griekenland. Wanneer de Grieken afhaken, verhoogt dat 

Wellink: Wilders praat economische onzin – Telegraaf.nl
Wellink: Wilders op economisch terrein valse profeet – Elsevier
Volgens DNB-president Nout Wellink is de oproep van PVV-leider

4 gedachten over “Nout Wellink over Griekenland”

  1. onbegrijpelijk dat Nederland niet massaal in opstand komt tegen de bankenmaffia en zijn vertegenwoordiger Nout Wellink. Jaarlijks betaalden we Wellink €400.000 euro aan belastinggeeld. In ruil daarvoor kregen we, ipv noodzakelijke controle en preventie , de van der Moolen affaire, DSB faiilisement, ING die voor miljarden euro staatsteun vroeg, ABN AMro die uit elkaar spatte en de Nederlandse staat 30 miljard euro aan investeringen kostte, en het icesave debacle. Nog nooit zo'n overbetaalde , onkundige man gezien. Risico beheer? Screening bank licensenties ? Wat een onkunde . wat een schandalig slechte prestatie van deze idioot.Deze man verdient geen respect.

    nadat wij als nederlanders via onze belastingen de finaciele sector belachelijk veel geld hebben gegeven (weet u hoe banken en verzekeringsmaatschappijen met u omgaan als u uw schulden niet kan betalen? keihard, zonder enig begrip) vraagt de financiele sector na 2008 in 2009 via griekenland weer steun voor hun obligaties .Gebrek aan risico beheer bij de banken, toevallig hun hun kernvak, geeft gelijk de bancaire competenties aan en waarom het bonussen debat in het voordeel van de afschaffing is beslist. Wellink en ander finaciel tuig wilt wederom geld van alles en iedereen om wederom de financiele sector buiten schot te houden in de noodzakelijk sanering van korting op griekse overheidsschuld.

    Schandalig! nederland pik dit niet. je kinderen en je kleinkinderen zullen je dit niet vergeven…

  2. Deze meneer moet snel zijn te grote "schmeigel" dicht houden ; was dat niet diezelfde financiële profeet op het gebied van de A-statussen die hij ook afgaf aan de Ijslandse banken en de DSB…..

    Dus als ik van iemand geen "profetie" meer wil horen is het wel deze incompetente opgeblazen traditioneel ingestelde mislukte bankenbaas…..

Reacties zijn gesloten.