Google Video stopt en ik baal als een stekker

Uploaden bij Google Video kan al lang niet meer, maar dat ze alles gaan verwijderen is voor mij dubbel KUT met peren.

Update: Google Video gaat uploads toch niet verwijderen

Jaren geleden toen ik pas was begonnen met video bewerken en uploaden had ik al mijn geld ingezet op Google Video in plaats van YouTube, de embed player vond ik veel strakker en je had geen beperking van de video lengte zo als toen bij YouTube. Dat je niet meer kon uploaden was geen ramp, maar dat alles nu verwijderd word is voor mij echter wel een hoop gedoe. Heb alles nog wel op de PC en het gaat zeker om meer dan 30 video’s van mijn zelf en nog meer video fun ellende. Het uploaden is langzaam en vervelend genoeg, maar om terug te vinden welke video ik heb geembed en gekoppeld aan welke blog item is nog het ergste, plus dat het zelfde video ook nog eens op verschillende blog’s, social media en andere site’s heb gekoppeld.

Daar baal ik als een stekker en daar gaan vele uren upload en zoekwerk inzitten als ik alles in goede orde wil herstellen, fuck, fuck en nog eens een dikke en vette fuck!!! Hier onder de mail van Google:

Gehoste inhoud op Google Video’s wordt na 13 mei verwijderd

Beste gebruiker van Google Video’s,

Later deze maand kan gehoste video-inhoud op Google Video’s niet meer worden afgespeeld. In mei 2009 is Google Video’s gestopt met het accepteren van uploads en nu verwijderen we de resterende gehoste inhoud. We zijn er altijd van overtuigd geweest dat het sterkste punt van Google Video’s de mogelijkheid is om video’s op het gehele internet te zoeken, ongeacht waar die video’s worden gehost. Deze wijziging stelt ons in staat deze technologieën verder te ontwikkelen zodat zoekende gebruikers wereldwijd hiervan kunnen profiteren.

Vanaf 29 april 2011 kunnen video’s die zijn geüpload naar Google Video’s, niet meer worden afgespeeld. We hebben een knop ‘Downloaden’ toegevoegd aan de pagina Videostatus, zodat u alle video-inhoud die u wilt bewaren, kunt downloaden. Als u uw inhoud niet wilt downloaden, hoeft u verder niets te doen. (De functie ‘Downloaden’ wordt na 13 mei 2011 uitgeschakeld.)

We raden u aan uw inhoud te verplaatsen naar YouTube als u dit nog niet heeft gedaan. YouTube beschikt over veel opties voor videohosting, waaronder de mogelijkheid uw video’s privé te delen of zonder vermelding. Ga naar deze website voor meer informatie.

U kunt uw video’s als volgt downloaden:

  1. Ga naar de pagina Videostatus.
  2. Als u een video wilt downloaden naar uw computer, klikt u op de link Video downloaden rechts van de video in de kolom Acties.

Zodra een video is gedownload, wordt ‘Al gedownload’ weergegeven naast de link ‘Video downloaden’.

Als u veel video’s op Google Video’s heeft, kunt u de bedieningselementen in de rechterbenedenhoek van de pagina gebruiken voor toegang tot alle video’s.

Let op: deze optie ‘Downloaden’ is beschikbaar tot en met 13 mei 2011.

Hartelijk dank dat u Google Video’s gebruikt.

Met vriendelijke groet,

Het team van Google Video’s