Medicijn gevonden tegen homoseksualiteit? 5-hydroxytryptamine (5-HT)

Neurotransmitter 5-hydroxytryptamine (5-HT) zou de seksuele voorkeur bij mannelijke muizen reguleren voor zo ver ik dat artikel begrijp. Of althans het ”gemis” aanvullen van neurotransmitter 5-HT, wat het verlangen naar het vrouwelijke schoon weer terug zou kunnen brengen, als de afwezigheid van 5-HT als een kwaal zou kunnen aanmerken en kunnen classificeren. Maar het tijdperk van de seksuele voorkeur regulatie is nabij!

En nu slaat mijn fantasie op hol en alleen de gedachte dat fundamentalistische Christenen en Islamieten dit zouden kunnen aangrijpen om te bewijzen dat homoseksualiteit echt een ziekte is. En in de nabij toekomst homoseksualiteit simpel met een spuitje 5-hydroxytryptamine te genezen zou zijn, doet mij beven van vrees.  En als dat geen onethische gat in de Big-Pharma markt is dan weet ik het niet meer.

Allen Jammer dat je $32 dollars moet betalen om het hele artikel op de nature.com te lezen, , hier in ieder geval een stukje er van:
Molecular regulation of sexual preference revealed by genetic studies of 5-HT in the brains of male mice

frequency in mounting males (b). c, Both Tph2+/+ and Tph2+/− males significantly preferred female over male bedding, whereasTph2−/− males did not…

4 gedachten over “Medicijn gevonden tegen homoseksualiteit? 5-hydroxytryptamine (5-HT)”

 1. De homovervolgingen zijn in eerste instantie een terreurwapen en door de joodse christendommen ingevoerd om weerstand en samenscholingen te breken…verdeel en heers in elke kinderaars en achter elke huisdeur daarmee.De pedofielenvervolgingen om Ouders en Families elke interesse in het vergaan en ondergaan van hun kindtjes te doen vergaan en nu zitten we met zeeen eenzame kindtjes en jongeren als alcoholisten drugsverslaafden en prostitueetjes van de joodse cultuur die met niemand durven spreken over de misdaden hén door dezen aan gedaan noch vinden ze bij wie dan ook hulp en bescherming.

  Van het goor …een stekelig halsbandje om je strot doen en het riempje aan je vrouw geven zal je sexleven goed doen… heus …ván je vrouw ook.

 2. Já Én Ván Strycnine Gáát Men Minder Zuurstof Verbruiken.

  Goed Vóór Het Milieu en De Bomen.

  Òók meneer Dé paus..IS Het Dán Béter Óm antihetero antipaus chemicalien in élkáár té flansen omdat Dé Vrouwen ÈN Kindéren Ván héteró´s Én Vaticáán Dè Grootste Kóntpléister ÉN Hoéstdránk afnémers ZIJN òp god´s pauselijke Aarde

  @vanhetgoor … Áls jé Vrouw Èèn ""natuurlijk aversie tegen geneukt worden"" Hééft Zou Hét Wél Eens Niét Aan Háár Kúnnen Liggen Hóor

  Én Dè Volgende Maal Jé Tanden Poetsen Àls Je Weer Eens Een avatáártjé shoot Mét Je beetje papperig gelaat, beetje dik en mollig.Kán Niét Zién Òf Dat Noú Avondeten IS?

 3. Het is grappig maar waar. Met een chemische middel is het mogelijk om bepaalde vormen van homoseksualiteit te veranderen, net als het tegenovergestelde overigens. Wel moet ik opmerken dat het niet zo is als jij verondersteld (er zijn ca. twee soorten homoseksualiteit), niet het verlangen om een man te bestijgen kan worden gereguleerd, maar de wens van het 'vrouwtje' (zeg maar het type Paul de Leeuw) om bestegen te worden kan worden gereguleerd, net als het voor lesbiennes plotseling aanlokkelijk kan worden om niet langer op een vrouw te vallen en een man die een penis heeft te begeren.

  Sommige mannen met een hormonale verstoring, herkenbaar aan een beetje papperig gelaat, beetje dik en mollig, die vindt het doorgaans wel prettig om bestegen te worden. Mannen die niet of wel homo of biseksueel of hetero zijn die reageren op de signalen en gaan als een bok op een haverkist in de weer om te dekken. Het is geen geaardheid, maar alleen gelegenheid en gewoonte. Ik denk persoonlijk dat elke man in meer of mindere mate biseksueel is. Een gezonde Hollandse man neukt alles wat hij krijgen kan (dat doen Turken overigens ook). Maar alleen een man die de natuurlijk aversie tegen geneukt worden mist die wil het wel eens proberen met een man. De stof die bij homo 'vrouwtjes' maakt dat men het lekker vind om gepakt te worden is ook de stof die te véél aanwezig is bij jonge mannen om met een panische reactie elke vorm van homoseksueel gedrag te vrezen en over te gaan tot poten-rammerij.

  Ik voorzie wel grote voordelen in deze psychofarmaca, in China zijn als gevolg van de één-kind politiek ongeveer 70 miljoen mannen over, als deze ongebruikte mannen het tegenserum van deze stof krijgen dan is er in China ook geen gebrek meer in interieur designers en dameskappers.

  Er zijn ook mogelijkheden om godsbesef met chemische middelen aan te pakken. Als we dat middel combineren met het homo-anti-serum dan kunnen we van moslims normale mensen maken.

 4. haha, nee, onmogelijk.

  Je kan wel met een middeltjes iemands penis stijf maken, maar dat is wat anders dan iemands voorkeuren veranderen.

Reacties zijn gesloten.