”Haagse” PvdA’er Rabin Baldewsingh zegt hele rare dingen

”Haagse” PvdA’er Rabin Baldewsingh zegt hele rare dingen: ‘dat Randstadgebouw (monument) daar bij de Grote Markt’ niet meer passen. Zal het echt binnenkort gesloopt worden??? Sta nergens meer raar van te kijken, net zo als de sloop van zwembad aan de Mauritskade. Lees en huiver: Hofstijl.nl

4 gedachten over “”Haagse” PvdA’er Rabin Baldewsingh zegt hele rare dingen”

  1. Please read boek van de 50s, Nederland Indische behoud van hun cultuur
    Pasar Malam Selamat Datang in Holland Amazon ISBN 978-1-77136-099-9
    foto’s en media artikelen

  2. Wilt U weten hoe de eerste Pasar Malam in 1958 in de Dierentuin is ontstaan?, lees boek verkrijgbaar bij Amazon: Pasar Malam Selamat Datang met de originele copy’s van media artikelen, reports and foto’s enz. Geen geklets maar meer over de ware oprichter. Dit is een biografie en geschiedenis over de postcoloniale jaren in de jaren ’50er. Er is veel geschreven hierover met vele onjuiste verklaringen.

  3. Niet alleen zegt meneer Rabin Baldewsigh rare dingen, hij doet ook rare dingen door niet te aanvaarden dat Tjalie Robinson niet de eerste pasar malam Tong Tong heeft opgericht. Hij heeft alle bewijzen van mij ontvangen dat dit een myth is en dat het Mary Bruckel Beiten was die in de postcoloniale jaren in 1958 de eerste legendarische pasar heeft opgericht met haar eigen geld. Dit is allemaal bewezen en zelf door historicus Florine Koning die dit ook schrijft, dat Mary BB de eerste was geweest die deze tot nu toe bestaande pasar heeft opgericht. En omdat meneer Baldewsingh van de P.v.d.A. bij de gemeente Den Haag een wethouder is en hij dit niet wil inzien. Gaat die leugen door.
    Tjalie was een geliefde Petjoh komiek, maar zijn schrijven is dubbelzinnig, en dat daarom Mary BB onder het ijs werd gestopd tot nu toe, is wel een schandaal tegenover een vrouw.

Reacties zijn gesloten.