MDI doet madbello.nl verzoek tot verwijdering

Gemeentearchief Rotterdam

Dit is mijn eerste keer in ieder geval en niet eens voor iets dat ik zelf heb geschreven. Voor het geval je het leuk vind kan ik je de verzoek tot verwijdering van ons wel bekende L. Harteveld nazenden als je e-mail adres achterlaat.

Gewoon een anonieme reactie van iemand die wel vaker op mijn blogje spamt met bijna onleesbare reacties en elke item aangrijpt om het over Joden te hebben en wat ik wel vaker verwijder, alleen al om de rede dat het totaal off-topic is. Maar om het kort te houden honoreer ik het verzoek om verder gezeik en mogelijk kansloze aangifte aan mijn broek te krijgen zo als de Wiki van ReteCool waar Arnoud Engelfriet verder uitlegt en de reactie was wrang genoeg op dit item: DNA Nederlandse minderjarige in internationale data base om tweet

Maar het weirde is! Dat als ik de link aanklik in de mail waar deze reactie zou staan, ik op de site van Jeroen de Kreek kom: http://www.hetzuur.nl/artikel/1876/de-schijt-in-de-schijt-in-de-schijt-in/

Is dat een grapje van het MDI? Hebben zij humor!? Dat zou pas brekend nieuws zijn. Maar waarom en met welke rede zou L. Harteveld onder mijn link een andere hyperlink plaatsten? Dit heb ik alleen mee gemaakt met mailtjes van spammers en pogingen tot pishing. Mijn eerste gedachte was: WTF!!! 🙂 is dat een grapje?

11 gedachten over “MDI doet madbello.nl verzoek tot verwijdering”

  1. @madbello

    Die gast heeft echt een bepaalde kwaadaardigheid in zijn psychose. Soms heeft het iets sinisters en dat vind ik wel spannend, maar al met al komen zijn opvattingen beter tot z'n recht op het zuur qua /dev/null; een site die binnenkort van rechtswege zal verdwijnen trouwens. Ook denk ik dat het goed is dat er een MDI is die hier een beetje op let. Je kan best eens iets kritisch of zelfs naars schrijven over een geloof of opvatting waarmee je het oneens bent, maar dit is echt van een bizarder soort leefwereld die niet in de laatste plaats ook tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden.

  2. @SirCumSized : Tja dat weet ik, je kon er op wachten. hij had zich een tijdje aardig aangepast maar helaas de laatste tijd weer helemaal losgeschoten en zelfs bezoekers van mijn site beledig hij voor van alles nog wat. Een block help niet aangezien hij elke keer een andere IP-adres, naam en mail gebruikt. Dus het blijft niet anders over om actieve moderatie vooraf aan te doen, hoe vervelend het ook is.

  3. Tja, Mike, we hebben het nog buiten deze site gehad over het mogelijke risico van de reageersels van deze reageerder? Ja en het MDI is er voor jou en mij, toch?

  4. @Dossier: Had duidelijk aangegeven dat het niet voor publicatie is. Graag verwijderen en ook de reacties die ik aldaar niet zelf heb gegeven en neergezet.

    Alvast bedankt.

  5. Gezien De Inhoud Van Hét Gevréésde Comment is Het Ook HÈÈL Interessant WIÈ Dat áán gaf.

  6. @Dossier: NB: In het belang van de bescherming van de privacy van melders en plegers van discriminerende uitingen is communicatie tussen u en het Meldpunt vertrouwelijk. Het openbaren van en/of citeren uit deze communicatie is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van het Meldpunt. Bij overtreding behouden wij ons het recht voor uw melding niet in behandeling te nemen of behandeling te staken.

    Ook handig: ''Bij overtreding behouden wij ons het recht voor uw melding niet in behandeling te nemen of behandeling te staken.'' 😆

  7. Helaas zie ik dat ik moderatie vooraf moet gaan doen 🙁

    @Jolie: Die link verwees ook nog naar een niet bestaan item van hetzuur.nl (mail CIDI) en in die reactie stonden geen linken en als je in plaats van het woord Jood, Italianen zou zetten zou er vast niets aan de hand zijn en wat in de rest van de reactie stond was eigenlijk erger dan wat ik zou moeten verwijderen, maar ach! Meningen kunnen verschillen.

  8. Als ik me Arnouds boek goed genoeg herinner, wacht, ik pak het er ff bij 😉 pag 63 en verder: er zijn allerlei zaken geweest waarin 'linken naar onrechtmatige informatie' strafbaar is bevonden.

    Op pag. 65 staat bijv.: "Een andere problematische soort link is de verwijzing naar smadelijke, beledigende of racistische teksten. Het verspreiden van zulk materiaal is onrechtmatig. Willens en wetens daarnaar linken daarom dus ook."

    En op pag. 64 legt Arnoud in een kadertje uit dat een link geplaatst door iemand anders in een reactie op je site, niet strafbaar is als je 'm weghaalt.

    Maar, je hebt volgens mij gelijk, dat had Harteveld best mogen uitleggen (ALS hij/zij dat bedoelt ;-)) tIs natuurlijk n beetje zot dat ik hier reclame voor Arnouds boek zit te maken om aan de hand dáárvan te proberen te begrijpen wat men bedoelt.

Reacties zijn gesloten.