GOD is een klootzak!

De waarheid mag wel eens gezegd worden. Toen God de vrouwen schiep, beloofde hij de mannen dat goeie en ideale vrouwen in alle hoeken van de wereld konden worden gevonden.

EN TOEN MAAKTE GOD DE AARDE ROND ?
En laat staan dat Britse wetenschappers tot de conclussie zijn gekomen dat de man ook nog eens een wegwerpartikel is. Niet meer en niet minder: Telegraaf.nl

In dit allemaal gemaild door Rob V. 😉

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “GOD is een klootzak!”

 1. Mocht er nog een god zijn (onze voor ouders hadden er meerdere) als ik de pijp uit ga, dan verschijn ik volgens de bijbel (fabeltjes krant) voor zijn aangezicht om me te verantwoorden.
  Het eerste wat ik dan doe is zijn tering kop verbouwen en hem eens door zijn dicht geslagen ogen naar "zijn" wereld laten kijken, zie je dat, GOD DER MENSHEID, da's jou wereld.
  Het is voor hem te hopen dat ie net als zeus, apollo, thor en al die andere goden voor dat ik kom, met pensioen is gegaan anders word het ziekte wet voor die bastaart.

  Groeten, Paul.

 2. Toen God de mensen verzoop omdat Hij zo boos was op de mensen spaarde Hij Noach…………..

  GODVERREDOMME, en mij mogen niet moorden? Had Hij noach ook maar verzopen dan was er niet zo veel ellende geweest…

  grz Bastard

Maak mij blij en geef reactie :D