Wikileaks Irak bestanden vrijgegeven en het ware gezicht van de VS

De gelekte Irak oorlog documenten die Wikileak in handen heeft gekregen bevat duizenden overtredingen en gevallen van marteling. Zelfs de hoogste bazen van het Pentagon waren daar op de hoogte van en commandeerde de strijdkrachten om de andere kant te kijken. wikileaks.org
Ronduit schokkend om te zien dat het Amerikaanse leger duizenden gevallen van misbruik, marteling, verkrachting en moord weigert te onderzoeken en hiermee aantoont hoe veel een mensenleven waard is en de prijs van een schijn democratie is voor olie. De VS is moordmachine en niet beter dan de vermoorden dictator Saddam Hussein en het land achterlaat in totale chaos en anarchie.


Wat publiceerde WikiLeaks over Irak?

‎
de Volkskrant – WASHINGTON – De onthullingssite WikiLeaks publiceerde zaterdag bijna 400.000 vertrouwelijke verslagen over de oorlog in Irak. De documenten zijn zogeheten

Wikileaks onthult schaduwoorlog VS en Iran‎ – De Telegraaf
Grootste lek van militaire geheimen ooit‎ – De Stentor
Wikileaks:VS hield marteling stil‎ – NOS.nl
TrouwRTL Nieuws.nl


 

 • Grootste lek van militaire geheimen ooit

  ‎
  BN/De Stem – WASHINGTON (ANP) – De onthullingssite Wikileaks.org heeft gezorgd voor het Volgens Wikileaks is de oorlog in Irak daarmee vijf keer zo dodelijk als de

 • Oprichter Wikileaks mag niet in Zweden wonen

  ‎
  NU.nl – WikiLeaks publiceert al maanden honderdduizenden pagina’s met geheime informatie over onder meer de Amerikaanse oorlog in Afghanistan.

  Chef WikiLeaks mag niet permanent in Zweden wonen‎ – NRC Handelsblad
  Oprichter Wikileaks mag niet in Zweden blijven‎ – Nieuws.nl
  Wikileaks-chef geweigerd‎ – SpitsNieuws

 • 9 gedachten over “Wikileaks Irak bestanden vrijgegeven en het ware gezicht van de VS”

  1. Past Hier Ook Wel , … is Amerika Niet,Wél Hún bezetter!

   Arme Honden!

   http://www.depers.nl/buitenland/518855/Honderden-
   hans, 23 okt 2010 10:47

   Dit is de Iraakse regering Niét! Dit Zijn de israelies! Die trekken altijd na een oorlog bezet bebied binnen en gaan verkrachten en martelen , moorden en plunderen , Dit IS DÈ maniér hoé de joden aan hun Wereld wijde bezittingen en macht komen, deden ze onmiddelijk ná ww2 in Europa Ook!

   In Afghanistan is Dit Ook Nú gaande , Ook joden!

   Die hebben met een truckje tijdens de golfoorlog ér vóór gezorgd dat 3,5 Miljoen Irakezen werden Vermoordt Die mee zouden Helpen het Land te Bevrijden! Dat Waren Anders Òók DÈ Tegenstanders Van de joodse Criminelen Geworden!

   Ook Laten de Fotos Van Abu Graib en de Verkrachtingen en martelingen in Irak Òp èlke Foto Minstens Èen jood Àls Dader Zien Die het ploegje leidt in de Verkrachtingen en martelingen.

  2. Tijdens een oorlog gelden er hele andere regels?

   Eigenlijk is er dan maar één regel en dat is dat er geen regels zijn? Dat maakt een oorlogsituatie juist ook zo smerig met smerigheden bij alle partijen….

    1. @AmoorahNL Ook zonder het te lezen is dit in principe oud nieuws, wat we al lang dachten dat het gebeurd toch!? Had niet anders verwacht.

  Reacties zijn gesloten.