Watergevecht, avondkleding en strand??? Kijk maar! (VIDEO)

Een bij mekaar geraapte zooitje prettig gestoorde videobeelden. Meer kan ik er niet van maken, maar wel even vermakelijk. De eerste gewoon een gek project voor wat voor doel dan ook en de tweede video zou zijn bedoeld als een viraal voor chocomel.nl. Beetje mislukt maar wel geinig en aansluitend op het bovenstaande.


Je kent ze vast wel, de “Heb jij het nog in je?” video’s van Chocomel. Wat zou je doen als je de kans krijgt om mee te doen aan een groot watergevecht? Aanvallen of wegrennen? Er is nu een nieuwe video uit waarin het watergevecht centraal staat.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

7 gedachten over “Watergevecht, avondkleding en strand??? Kijk maar! (VIDEO)”

Maak mij blij en geef reactie :D