Glycol

Wat is dat in Godsnaam? Een vochtdrager dat word gebruikt in plaats van glycerine, omdat het vele malen goedkoper is en beter door de huid word opgenomen. Word voornamelijk gebruikt in : shampoos, make-up, cosmetica, hand/body lotion, conditioneer, gezichtscrème, tandpasta, haarlak, muffins, cakes, wasmiddelen, remvloeistof, antivries, latex en verf.???

Ja, dat zijn een hele hoop vraagtekens. Wat is glycol ? Een product van de petrochemische industrie het is ook een zenuwgif en als je de bijwerking wil weten, moet je maar even verder lezen, maar zo als je ziet heeft de industrie geen enkele scrupule om op kosten van je gezondheid aan je te verdienen en wie weet misschien ook een pact met Big Pharma om de eventuele schade weer medicinaal op te lappen en dan zeg ik weer : Wat is de mensheid toch een sterk ras, we worden ouder en ouder, terwijl we van alle kanten worden vergiftigd, maar ik denk dat de mens zo iets is als een kakkerlak. Niet uit te roeien.

Beperkt houdbaar: compilatie


Als je maar weet wat je smeert. Voor de industrie is je lichaam niets anders dan een motor die moet opleveren.

12 gedachten over “Glycol”

  1. Ben soms een druif hoor,zie plaatje en las cosmetica en tikken. Maar goed straks weten we helemaal niet meer wat nu wel en of niet goed is , sterker nog wat is er eigenlijk nog goed?

  2. Ik weet dat het soms moeilijk is om items hellemaal door te lezen en door te klikken, maar als je dat doet krijg je meer een beeld van het hele verhaal 🙂

  3. Als je maar weet wat je smeert……

    Is een smerige verkooptruc en niets anders dan dat,er nog steeds zijn er Vrouwen die denken hoe duurder de cremé hoe beter het is en gaan men rimpels weg.

    Ach ik lach er maar om, (heb er voor geleerd hoor hihi),tuurlijk zijn cremé's wel ergens goed voor maar rimpels gaan er toch echt niet mee weg.

Reacties zijn gesloten.