Positief Denken is Schadelijk

Eindelijk wetenschappelijk bewezen door de University of  Waterloo . Zou de naam van die universiteit een rol daar in hebben ? Positief denken werkt dus alleen als je al positief bent en die methode is nutteloos voor die gene die het niet zijn en het juist nodig hebben en ik mijn altijd afvragen waarom het bij mijn niet werkt.
Je hebt nu in ieder gaval een rede om je geld van die cursussen en boeken terug te vragen, aangezien er valse beloftes worden gedaan.
De enige manier om die onzeker doelgroep te genezen blijft hypnose en of inductie. Dus weg met Tjakkaaa  en lang leve Rasti Rostelli .

‘Positief denken kan schadelijk zijn’

AMSTERDAM – Oefeningen waarbij positief denken wordt gestimuleerd, hebben een schadelijke uitwerking op het gemoed van mensen met een onzeker karakter.

5 gedachten over “Positief Denken is Schadelijk”

  1. Ok, medisch is alles wat positief is negatief, maar meot eerlijk zeggen dat alles wat ik positief benader in mijn geval toch wel heel postief uitvalt!

    Krijg ik er een nekhernia bij; is mijn rugpijn ineens weg 🙂

    (ok; die wordt dan wel verdrongen, maar meot zeggen, normaal lopen is ook wel weer eens lekker hahahahaha! :-D)
    .-= Kijk ook eens op Geertje´s laatste blog item : ..Woonwagenkamp Escamplaan =-.

  2. Het ligt er een beetje aan denk ik. Geforceerd positief denken kan inderdaad schadelijk zijn, want je moet de aard van het beest niet willen veranderen. Maar ik ben zeer positief ingesteld, en ervaar dat nu niet direct als een schadelijk iets.. 😀

Reacties zijn gesloten.