The FINAL Cover : Door Steve Brown

Tijdperk PETER R. DE VRIES. 25 jaar maffia journalistiek.
Tijdens de Heineken ontvoering infiltreert de maffia in de media 🙂

final-cover-2
Klik op het plaatje.
 • UPDATE : ”Ik schrijf u als uitgever van het boek: Het Tijdperk Holleeder, 25 jaar Poldermaffia. Op uw weblog toont u de cover van een boek met de naam Peter R. De Vries, 25 jaar maffia journalistiek. Uw cover is een exacte kopie van ons bovengenoemd boek. Gezien uw gebruik niet valt onder het recht van citaat, noch onder het recht op parodie, betekent dit een grove schending van ons auteursrecht. Bovendien brengt u onze auteur John van den Heuvel op deze manier en door het gebruik van zijn portret op onrechtmatige wijze in verband met criminelen. Ook suggereert u dat onze auteur zich inlaat met bedenkelijke journalistieke methodes. Daarnaast suggereert de cover een onterecht verband tussen Peter R. de Vries en het boek Het Tijdperk Holleeder.Deze opsomming is geen beperking van de inbreuken die u pleegt in deze. Wij eisen: dat u zo snel mogelijk en ten laatste binnen 4 uur de cover van uw site verwijdert. (14h25) dat u alle afbeeldingen die door dit gebeuren via het internet of anderszins verspreid zijn op eigen kosten verwijdert of laat verwijderen en de personen die de cover overgenomen hebben sommeert tot zij de afbeelding verwijderd hebben. In ieder geval behouden wij ons alle rechten voor om geleden schade op u te verhalen en bij gebreke aan de gevraagde acties zullen wij onverwijld overgaan tot een juridische procedure. Gelieve mij bericht te laten over uw acties. Hoogachtend, Frank W. House of Knowledge Publishing bv”

25 jaar Maffiajournalistiek. : Verschijnt November 2009

Brown zet prijs op hoofd journalisten

AD.nl - ‎2 uren geleden‎
Twee jaar terug wilde Steve Brown (l) Peter R. de Vries in het openbaar te lijf gaan. FOTO ANP Op zijn weblog looft hij een beloning uit van 500.000 euro

Steve Brown wil voor half miljoen euro Peter R. de Vries dood of

Primeurjagers.nl - ‎1 jun. 2009‎
Steve Brown, voormalig drugsbaron, heeft het helemaal gehad met Peter R.de Vries en looft een forse prijs uit om… Peter in handen te krijgen.

Steve Brown zet prijs op hoofd journalisten

Brabants Dagblad - ‎7 uren geleden‎
Steve Brown heeft een prijs op het hoofd gezet van drie misdaadjournalisten, onder wie Peter R. de Vries en Bas van Hout. ANP AMSTERDAM (ANP) – Steve Brown

Advocaat Steve Brown wraakt politierechter

De Telegraaf - ‎13 mei 2009‎
AMSTERDAM – De advocaat van Steve Brown, P. van der Laar, heeft woensdag de Amsterdamse politierechter T. van der Schroeff gewraakt.

6 gedachten over “The FINAL Cover : Door Steve Brown”

 1. Die foto met de vries,en holleder,zecht dat niet genoeg dan …

  En zou die peter geen straf blad hebben???? want tenslotte als je straf blad hebt gehad in je leven kan je geen diensten meer verichten voor het rijk.

  Hier in nederland is alles coruptie,,En dan meneer prins bernad ik weet niet hoeveel miljoenen achterover heeft getrokken,daar moesten we in die tijd ook maar stilletjes over blijven.

  Belasting is diefstal,,,,als je werkt wordt je gestraft

 2. Typisch geval van iemand die zijn mislukte (criminele) carriere vanuit frustratie op anderen wil botvieren. Met elke keer dezelfde teneur in zijn boeken; okay, ik was fout vroeger maar die anderen, die zijn pas écht fout. Puur verwend kleutergedrag, bah….

 3. Vanmorgen las ik het oko hier in de krant. Ik snap niet, dt hij zich zo druk maakt om Peter R. de Vries.

 4. Ja die Peter legt binnenkort ook ze hoofd erbij neer. Als het goed is staat er 50.000 euro op zijn hoofd. Nou Peter met Madbello.nl heb je altijd een alibi 😀

Reacties zijn gesloten.