Intense Debate : 1 Mega Super Plugin

Soms heb je dat. Plugins die je aandacht trekken maar niet snapt waarom. Kwam het half jaar geleden al tegen en elke keer kwam ik hem tegen. Een maand geleden zelfs hier op madbello.nl geïnstalleerd, maar na een kwartier (bijna in paniek:-) heel snel afgehaald zonder maar ook verder te kijken in het dashboard van Intense Debate.
Alle op reactie gerelateerde plugins waren ineens verdwenen, wat ik weer zonde vond. (Nu snap ik waarom)

Vorige week was ik bezig met een nieuwe installatie van Spraakloos.nl (nieuwe software + database) en dacht zo maar Intense Debate te instaleren en een tweede kans te geven, aangezien het een nieuwe installatie was zonder plugins en toch ruim de tijd had om het laten zo als het was en dagen achtereen stapje bij stapje de meeste functie te activeren en te kijken wat ze doen in wisselwerking met de moderatie en mobiele telefoon.
Ik kan niet anders zeggen (beetje overdreven misschien) dat het een hele wereld voor mijn open is gegaan. Het kan best een toegevoegde waarde hebben als je het volledig kan benutten en visueel is het best strak.
Op about:blank heb ik een uitgebreide eerste verslag van de mogelijkheden gemaakt : De wereld van het WordPress Intense Debate plugin

intense-debate

En hier op spraakloos.nl kan je het al werkend zien : Spraakloos.nl gaat in de steigers, vooral mijn laatste reactie met pool en embed video. Ik vind het best wel fun hebben en te overwegen om het ook hier op madbello.nl te gebruiken. Wat vind je er van ?

[poll id=”14″]

2 gedachten over “Intense Debate : 1 Mega Super Plugin”

  1. Jammer dat je hier niet meer hebt uitgelegt. Wie weet als ik tijd overheb deze week check ik ff about blank uit 🙂

Reacties zijn gesloten.