Rokers eten voor groenten niet goed

Ik weet even niet hoe ik dit moet lezen. Maar zo als er naar uitziet zoekt het RIVM steun bij STIVORO en mijn eerste gedachte als ik dit lees is dat ik net zo goed naar de snackbar kan gaan in plaats van die dure groenten te eten, kanker krijg toch en vooral met deze dubbelzinnige berichtgeving waar de statistieken worden verkracht naar eigen inzicht.

Groente-etende rokers grotere kans op kanker

De Telegraaf - ‎49 minuten geleden‎
BILTHOVEN – Rokers die regelmatig groente en fruit eten hebben een grotere kans op dikkedarmkanker. Dat concludeert het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) op basis van een groot Europees onderzoek, waaraan het instituut zelf heeft

5 gedachten over “Rokers eten voor groenten niet goed”

 1. Ik rook, ik drink, ik eet veel groenten en ook wat fruit. Na het lezen van dat artikel heb ik besloten mijn kans op langer leven te verhogen door vanaf nu geen groenten en fruit meer te eten. Het is even omschakelen voor een longtime-veggyburger als ik, maar hey, alles voor een goede gezondheid!

  Dawolf’s last blog post..Schraper

 2. @ Liesbeth : Dat kan inderdaad wel zo zijn, Twitter is bijna niet meer menselijk hoe veel mensen je eigenlijk bijhoud als het aan de verslavende kant dreigt te gaan.

  @ Lia : Ik rook al ruim een half jaar niet meer, maar altijd heel veel fruit en groenten gegeten, maar zo als je zegt, er zijn zo veel chemische vervuilingen om ons heen, alles wat we aanraken is zo wat kanker verwekend of op zijn minst hormonverstorend, zelfs in drinkwater zitten zware metalen en medicijn resten, in alles zijn weekmakers en brandvertragers in verwerkt, dus naar een puur een zuiver leven kunnen we in principe naar fluiten 😉

 3. nou das ook prachtig, ik rook en eet echt wel groente en fruit niet in overdaad maar zeker regelmatig, persoonlijk denk ik dat er schadelijkere dingen zijn voor de mens dan roken en groente en fruit eten wat jij Mike?

  {-♥-}

  lia’s last blog post..Kattengepunk

Reacties zijn gesloten.