Drinken & Eten uit plastic : Dodelijk voor Hersenen

platic-fantastic.jpgEindelijk wetenschappelijk bewezen en de verklaring van de ons zo falende maatschappij met allerlei kinderen met mankementen die niet voldoen aan de ons steeds hoger gestelde maatschappelijke ijzen. Drank en voedingmiddelen nuttigen uit plastik verpakkingen  is dodelijk voor de hersenen, op zijn mist beschadig het talloze hersenfuncties. Canadese wetenschappers hebben de chemische boosdoener ontdekt : Bisphenol A (BPA) het zit zo wat overal, in elke product en merk, voor baby’s tot volwassenen. Het is dat je het weet voor als je het nog kan herinneren voor ook jouw hersens geplastificeerd zijn. Lees het verder op : psychiater.nu en vergeet ook niet daar verder te kijken naar andere interessante en schokkende onderwerpen. Lees ook het op fonteine.com over dit onderwerp.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Drinken & Eten uit plastic : Dodelijk voor Hersenen”

Maak mij blij en geef reactie :D