Een varken kan niet kiezen

varken.jpgCampagne Voedingscentrum moet stoppen. Dat vind natuurlijk Joop Atsma van het CDA die al zo veel dingen willen stoppen en de keuzemogelijkheid van de mens wil ontnemen. De campagne is natuurlijk een beetje te links, maar laten wel wezen. Een dier heeft niets te kiezen behalve als we tegenover hen staan in de vrije natuur, wakker dier ? Het word toch gefokt om afgeslacht te worden waardoor wij kunnen genieten van die bijna uit gebloede spierweefsels. Dat dier kan niet kiezen wat zijn marktwaarde is en alweer een schrijnvertoning en weg gegooid belastinggeld. Een mens kan al zo moeilijk kiezen, laat staan een dier. Een beetje kort door de bocht, maar wel voor deze avond. Trouw


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Een varken kan niet kiezen”

  1. Oh heerlijk schat is de Foi du Grass (of hoe je dat ook moge schrijven). Tis bespottelijk dat wij dat willen eten terwijl we weten dat die dieren gefolterd worden.

    Giel heeft een mooi programma te pakken. Respect voor hem dat hij dit allemaal aan de lijve wil ondervinden wat het inhoudt! Dat maakt ons een stuk bewuster!

Maak mij blij en geef reactie :D