Stop de Gouden Kooi

stop.pngEindelijk. Als de politiek niets doen dan maar via internet. Ik ben meestal niet zo moralistisch, maar vind het ronduit een walgelijk programma en eindelijk kan je stem laten horen via een petitie : Stopgoudenkooi.nl & via RTL

12 gedachten over “Stop de Gouden Kooi”

  1. Ja, ik heb het even opgezocht. De kijkcijfers zijn ongeveer gelijk gebleven. Dit betekent dat bijna alle De Gouden Kooi kijkers RTL5 hebben gevonden.

  2. RTL heeft het concept De Gouden Kooi overgenomen, maar ook de zender Tien is overgenomen en overgegaan op RTL8. De Gouden Kooi past echter niet bij het concept van RTL8, maar beter bij dat van RTL5. Om die reden is De Gouden Kooi op RTL5 te zien. Ik vraag me overigens af of de kijkcijfers ook zijn gestegen van De Gouden Kooi, omdat je RTL5 toch eerder tegenkomt met zappen dan Talpa/Tien.

  3. Is 't geen viral? :p De Gouden Kooi blijft in de lucht, omdat het concept verpatst moet worden.

  4. Moralistisch of niet, ik deel volledig jouw mening! Ik heb één keer een paar minuten gekeken en de scenes in het reclameblok…meer dan walgelijk! Nu moet iedereen zelf weten waar hij/zij naar kijkt, de tv-zenders moeten ook maar zelf beslissen wat ze uitzenden, ik heb afstandsbediening, dus zap zo door.

    Toch ga ik de petitie tekenen! Nu dus!

Reacties zijn gesloten.