2025 is Roken overal Verboden

Avril Doyle is rijp voor levenlang TBS en op zijn minst een virtuele NekSchot. Is dit Europa? Een Iers Europarlementslid wil voor 2025 de verkoop van tabak in de Europese Unie aan banden leggen. Avril Doyle van de European People’s Party (EPP) wil sigaretten en sigaren illegaal maken. Dat meldt de EU observer.
Conferentie
Doyle (info) sprak deze week tijdens een conferentie over de invloed van de tabaksindustrie op Europese wetgeving. Haar opmerkingen leverde haar een groot applaus op.
‘Kwestie van wennen’
Volgens radicaal Doyle is een termijn van vijftien jaar genoeg om alle inwoners van de EU aan het verbod te laten wennen. De Europese commissaris voor gezondheid, Androulla Vassiliou, beloofde op zijn beurt op geen enkele wijze uitnodigingen van tabakslobbyisten te accepteren.

Sigaretten illegaal voor 2025

3 gedachten over “2025 is Roken overal Verboden”

  1. Als in 2025 het roken op straat verboden is dan weet ik zeker dat hoesten in het openbaar ook verboden zal zijn. Denk je eens in .. dat de vrijheid van roken op straat verboden is.. er ook parallel aan die maatregel het verbod op autorijden op benzine zal aansluiten… want er komt nog meer rook uit die uitlaat dan een roker in een hele week weet uit te stoten. Niet te vergeten de koeien in de wei… daar komt met elke wind die ze laten ook een heleboel schadelijke gas vrij… Dus ja… laten we gewoon de geheime Self-Destruct knop indrukken die beatrix onder de tafel heeft zitten.. en dan pas hebben we een vrij nederland. Mijn mening is… laten we eens normaal doen… dan doen we al gek genoeg nederland !

  2. En het tegenovergesteld wordt hiermee bereikt. Toch maar eens denken om te gaan emigreren naar een land buiten de EU….

Reacties zijn gesloten.