AntiPsychiatrie

De psychiatrie heeft een machtig wapen in handen, die van stigmatisatie en het geloof dat de verschillende overheden en instanties hechten aan deze onwetenschappelijke psychiatrische diagnoses c.q. opinies.
1 op de 5 personen in Nederland heeft één of ander psychiatrisch middel (ruim 3 miljoen mensen). “Patiënten zijn niets anders dan uitschot. Het enige nut dat ze hebben is dat ze ons voorzien van een inkomen en studiemateriaal. Hoe dan ook, we kunnen ze niet helpen”. De noodzaak voor een krachtige antipsychiatrie beweging.
Prachtige site met sterke citaten en uitspraken en ze hebben zeker meerdere punten waar ik achtersta, maar moet wel opmerken dat deze site waarschijnlijk opgericht is door een tak van de Scientology Kerk die deze documentaire en tentoonstelling heeft opgezet : Psychiatrie, een industrie des doods naar de al lijkende site : antipsychiatrie.nl Ik heb die docu gezien en was zeker onder de indruk en alles behalve vrolijk. Tot stand gekomen door Het Nederlands Comité voor de Rechten van de Mens (NCRM.nl) Het zit goed in mekaar He ?

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D