KANKER is te genezen

we-zijn-de-klos.bmpDr.drs. Wim. Huppes, MBA, internist, biotechnoloog, filosoof en schrijver van het boek We zijn de klos! over onze falende gezondheidszorg. Wim Huppes leed aan ongeneselijk prostaat kanker van de vierde categorie en was eigenlijk opgegeven en nog 3 maanden te leven. Toen is hij zelf gaan experimenteren met: chloor azijn en voor 35 euro is hij genezen. Het ziekenfonds wou wel de 1000e euro betalen voor bestraling, chemo en andere schadelijke dingen, maar niet de begeleiding geven en die 35 euro vergoeden voor chloor azijn.

De stelling is dat kanker verkeerd gezien en aangepakt woord, omdat kanker een schimmel is. Zo als de omstreden Dr. Simoncini, chirurg, gespecialiseerd in oncologie, diabetologie en stofwisselingsziekten, die kanker met natriumbicarbonaat behandeld en ook verschillende successen heeft behaald, door de medische wetenschap worden ontkent. Allemaal middelen waar geen patent op aangevraagd kan worden, dus voor de farmaceutische industrie niets aan te verdienen is.

Luister hier het interview met Wim Huppes van de NOS op radio 1: Internist Huppes: gezondheidszorg faalt. Lees ook: Kankermedicijn ultieme test voor Big Pharma ? Via het ZapLog.nl: Zijn we de klos ?

Update 1: Check de lutsers die er met open ogen intrappen: KANKER is te genezen (Madbello) : dokterlutser.nl 🙂

Update 2: Ook een leuke discussie: NUjij.nl

Update 3: Van Jan T.: ”Ik lees je blog omtrent Huppes en We Zijn De Klos en zijn DCA gebruik wat je niet mag schrijven is dat HUPPES kanker gelijk steld met een SCHIMMEL DAT DOET HIJ IMMERS ZEER BEWUST > NIET …NIET….NIET…NIET!!!!!!!!!!!!! hij zegt alleen dat een schimmel zich GEDRAAGD als een schimmel, maar BESLIST er NIET een is wil dat dat even recht zetten aub lees zijn (met vele updates) verlag op: Mijn Kanker

28 gedachten over “KANKER is te genezen”

 1. Mijn naam is Grace Madrid. Ik ben erg enthousiast vandaag omdat mijn man die mij 3 jaar geleden verliet terug kwam naar me smeken me om hem terug te accepteren. toen mijn man me 3 jaar geleden verliet ik dacht dat alle hoop was verloren en ik had pijn unit toen ik hoorde over Doctor Okumu prachtige spreuk, dus ik contact met hem om hulp en zijn verzekeren me dat ik de volgende om gewoon te getuigen als die zal hij heeft geholpen eerder hebben gedaan. ik deed alles wat hij me vraagt te doen en volg zijn zorgvuldig instrueren en vandaag wil ik dat de wereld weet dat mijn man kwam terug om me viel op zijn knieën en begon te smeken om hem terug net zoals Doctor Okumu kant te accepteren. Doctor Okumu heeft echt een glimlach op mijn gezicht door te brengen mijn man terug, hij is een God gezonden om mensen te helpen en ik ben ervan overtuigd dat hij een God op aarde. Bent u in een probleem en hulp nodig? Contact Doctor Okumu vandaag voor hulp via e-mail: doctorokumuspelltemple@gmail.com of via de website: http://doctorazuaworldofpowerfulspell.webs.com of via WhatsApp:+2348068784784

 2. Wie kan meer informatie geven of verder helpen!?

  Mijn opa heeft een ernstige vorm van kanker, persoonlijk geloof ik niet dat een chemo kuur bestraling of immunotherapie een oplossing zijn. Als we gewoon logisch nagaan dat een geneesmiddel door een farmaceut wordt ontwikkeld, en die een commercieel belang hebben het zijn tenslotte ook bedrijven, en ik kan me niet indenken dat een goedkoop alternatief waardoor hun winst enorm zal dalen op de markt zal worden gebracht. Ons niet tot genezing zullen brengen rest ons de vraag wat dan wel?

  Weet u meer hierover om mijn opa en alle anderen die dit lezen op een alternatieve manier te kunnen genezen? Hij ligt nu weer in het ziekenhuis zijn immuun systeem is al enorm verzwakt en mogelijk aangetast. Ik kan hem niet zomaar laten lijden, en ben nu op zoek naar relevante informatie. Ook hierover is veel te vinden, ik vind het moeilijk ik ben er totaal niet in thuis.

  Ik hoop dat we ons we wel met z'n allen beseffen dat een farmaceut een commercieel bedrijf is, en als de oplossing welke het dan ook is werkelijk zo simpel is, dan zou die bij voorbaat al niet op de markt worden gebracht en is er in de medische wereld een enorme vorm van een monopolistische concurrentie! Waarbij andere voordeligere oplossingen geen schijn van kans hebben! Welk bedrijf brengt nu iets op de markt waardoor hij zelf uiteindelijk failliet zal gaan?

  De voorbeelden die ik tegen ben gekomen op internet van mensen / doctoren die wel een mogelijkheid hadden gevonden hebben allemaal 1 ding gelijk, en dat is dat ze allemaal zijn tegen gewerkt en geen echte kans hebben gekregen.

  Voor degene die willen kan ik zo een aantal voorbeelden geven die jullie zelf na kunnen gaan.

  En als ik fout zit en het anders werkt dan hoor ik het graag, het gaat mij om de waarheid en niet om wie er gelijk heeft, het gaat om mensenlevens!

  Alvast hartelijk dank! Voor jullie informatie en kijk op deze zaak!

  Met vriendelijke groet,
  Lianne

 3. wat de fuck denk je zelf?? kanker een schimmel? vriend ga je eerst even verdiepen in de ziekte voor je er artikelen over gaat schrijven. Kanker is een overmatige groei van cellen in het lichaam door het falen van de receptoren. Als ( mocht het waar zijn, als betwijfel ik het ten zeerste) je eventueel al een tumor of kanker hebt gehad en het is genezen dan heeft dat in geen, maar dan ook geen enkel iets te maken met azijn………

 4. Dat zuur niet het enigste middel is dat klopt volledig, ik genees al tijden mensen van hun terminale kanker met behulp van kruidentincturen, de tincturen die ik hierbij in zet zijn Brophyllum, ruta, celidonium,absinthium, en viscum album. Volgens de medicie niet mogelijk, maar de mensen die nog steeds leven zijn dankbaar dat er kruiden bestaan die hun leven hebben gered Mocht iemand iets meer willen weten mijn email is hetwoordvan@gmail.com

 5. Hallo, Wij waren te laat met de behandeling van DCA. Mijn partner is onlangs overleden. Maar DCA schijnt goed te zijn meer info kan je vinden op googlen zoekt met Wieger Rekker. Ik hoop dat je vader geneest van deze nare ziekte.

  Gr,

  Aliye Türkeri-Pinar

 6. @ Aliye: Mijn stiefvader heeft longkanker, en chemo heeft geen zin. Ze geven hem nog enkele maanden tot een jaar. We zijn achter DCA gekomen, en ik ben volop informatie aan het verzamelen. Zou je me wat info kunnen geven over de behandeling van je partner, en hoe je aan DCA kunt geraken? Hartelijk bedankt,

  Annick

 7. @ Aliye : We duimen allemaal voor je en beterschap, vergeet niet ons op de hoogte te houden 😉

 8. Hallo,

  Sinds dat mijn partner met vitamine C en DCA wordt behandeld is er een vooruitgang. Mijn Partner heeft zeldzame form van non hodgkin en was uitbehandeld. Met therapie hebben we toch weer een sprankje hoop.

 9. Kanker wordt verooraakt door een parasiet die zich ontwikkeld in het lichaam. Fasciolopsis Buski. (besmetting kan dus ook door zuivelprodukten)Normaal zou dit niet mogen gebeuren, wij danken dit aan onze corrupte vleesindustrie.
  Bij alle patienten kan dit teruggevonden worden door Bio-resonantie.
  Denk maar aan wat er nu weer gebeurt met de dioxine.
  Ben nu bezig met DCA

 10. ja ik geloof wel dat de gezondheidszorg erg slecht is bv in amererica hebbe nze vaa kal medicijnen die genezen die hier nog neit eens getest worden denk dat de cominicatie zeer slecht is welke medicijnen de apotheken aanbieden vaa kgenezen ze inderdaad niet daarom blijft de premie maar stijgen ,zelf had i keen vrouw tip gegeven wat haar ook genezen heeft zilverwater dood meer virussen en bacterien dan bv de antibiotica waar artsen op zweren virussen worden resistend vaak en artsen proberen niks anders dan die vrouw wat i kde tio gaf anders was ze dood heeft het gedaan e n collicidaal zilverwater gebruikt

 11. @ Henk N. : Bedankt voor je uitgebreide reactie en het klink zeer interessant en wil zeker meer over weten en daar de nodige aandacht aan besteden. Mijn mail is mike@madbello.net Ik heb het even druk met verbouwen, dus mijn reactie kan soms wat laat zijn.

 12. Qua gezondheidsalarm vind ik het hiervolgende nieuws dat ik vandaag las over de zogenaamde ‘Codex Alimentarius’ toch wel zeer verontrustend, en daarmee samengaand de gooi naar de totale machtscontrole van ‘grote’ enkelingen over de vele ‘kleinen’ in onze wereld!
  PER 31 DECEMBER 2009:
  – Elk dier dat als voedsel gebruikt wordt, MOET behandeld zijn met antibiotica en exotische groeihormonen.
  – AL het voedsel wordt bestraald.
  – Vitaminen en mineralen zullen ILLEGAAL worden.

  Weet u dat er regelgeving is gerectificeerd die alle landen binnen de WTO (Wereld Handels Organisatie) regels op legt aangaande voedsel?
  Op hun eigen website ( http://www.wto.org ) kunt u zien dat er inmiddels al 149 landen lid zijn van deze organisatie, waaronder ook Nederland.
  Ondertekend op 4 juli 2005 wordt in deze overeenkomst bepaald wat wel en wat niet verhandeld mag worden als het gaat om voedsel.
  U zult deze documenten niet even gaan lezen, het zijn namelijk 16 duizend pagina’s.
  In deze lezing geeft Dr. Laibow u een goed overzicht van de consequenties van deze regelgeving die per 31 december 2009 van kracht wordt.

  – Vitaminen, mineralen en kruiden zullen ILLEGAAL worden, ZULLEN VERBODEN ZIJN.

  Het is wederom een voorbeeld hoe crimineel de gevestigde media zijn, zij besteden totaal geen aandacht aan deze in het geheim getekende overeenkomsten. Uw leven, dat van uw kinderen en kleinkinderen is in levensgevaar.

  ——————————————————————————–

  CODEX
  Na de 2de wereldoorlog werd de directeur van IG-Farben schuldig bevonden aan misdaden tegen de mensheid.
  Toen hij uit de gevangenis kwam ging hij naar de VN en vertelde hen over zijn plan dat hij in de gevangenis bedacht had:
  “Als wij wereldwijd de voedselproductie overnemen, dan hebben wij wereldwijd de macht!”
  Toen werd er een ‘Handelscommissie’ opgezet genaamd: Codex Alimentarius Commissie.

 13. Dag Migsier,

  misschien heb je iets aan de informatie de ik onderaan deze pagina gepost heb: http://www.dokterlutser.nl/archives/simoncini-marjolein-bouwman-bicarbonaa/#comment-101204

  De beide apparaatjes waarover ik schrijf zijn ook te koop,voor diegenen die niet de (beperkte) benodigde kennis hebben om deze zelf te bouwen (en iets meer geld dan ik ;-).De Blood Purifier van SotaInstruments is ontworpen om niet alleen je bloed virus-,bacterie- en schimmelvrij te (helpen) maken (maakt deze organismen onklaar,waardoor deze niet meer aan menselijke cellen kunnen hechten en zodoende hun pathogene vermogen verliezen,waarna het lichaam ze kan verwijderen),maar men kan het daarnaast ook gebruiken om een hoge kwaliteit Colloïdaal Zilverwater te maken,een middel dat me nog steeds verbaast vanwege zijn krachtige werking alsmede zijn veiligheid in gebruik.

  Dat maakt,dat men daarnaast alleen nog de
  Magnetic Pulser nodig heeft (al zou ik in een dergelijk,zeer ernstig geval zeker ook de Water Ozonator erbij nemen;die versterkt niet alleen de werking van beide andere apparaten door extra zuurstof (waar de meeste pathogenen zeer (over-)gevoelig voor zijn!)maar zorgt ook mede voor een versnelde afvoer van de vrijkomende afvalstoffen).

  Mocht er behoefte zijn aan meer informatie omtrent dit zelfbehandel-protocol,laat dan een email-adres achter op bovengenoemde pagina.Ik heb inmiddels,om redenen die ik
  in mijn schrijven onder de boven aangegeven link,duidelijk maak,al bijna 4 jaar onderzoek gedaan naar alternatieve behandelwijzen van kanker,en ben gaarne bereid de kennis daaromtrent met anderen te delen.

  Met het Beck-Protocol heb ikzelf inmiddels erg goede ervaringen opgedaan,waarvan een deel geheel onverwacht (en boven verwachting!).In het geval iemand in mijn omgeving de diagnose “kanker” te horen zou krijgen,en me zou vragen wat naar mijn mening een veilige en betrouwbare alternatieve behandeling is,zou ik ze zonder enige twijfel het beck-Protocol adviseren.

  Sterker nog:voor het geval dat voor mocht komen heb ik inmiddels een tweede set van beide apparaatjes (bijna af-)gebouwd,zodat ze,eventueel tijdens het wachten op inmiddels bestelde,en verder doorontwikkelde apparaten van o.a. SotaInstruments(heeft met Bob Beck samengewerkt aan de ontwikkeling en het testen van de door hem ontworpen apparaatjes),hiervan gebruik kunnen maken;een leenset,dus.

  Ik hoop dat je iets hebt aan deze informatie,en zal morgen of overmorgen even op deze website kijken of er nog behoefte is van jou,of iemand anders,aan aanvullende informatie.

  Intussen wens ik je,en jou dierbare vriendin,veel sterkte.

  Met warme groet.

  Henk N.

 14. Is het mogelijk dat Wim Huppes medepatient begeleid in het gebruik van monochloorazijnzuur tegen de behandeling tegen kanker. Dan kan de wetenschap misschien nog iets leren van alternativen goedkope methodieken en wordt de gezondheidszorg beter en betaalbaar

 15. Help, ik ga mijn vijfde vriendin verliezen in 2,5 jaar. Een hersentumor. Hij is verwijderd maar de diagnose is dat het een agressiefsoort is dat weer snel aangroeit. Mij n vriendin is een engel, is zij nog te helpen?

 16. Mensen worden ziek geluld om ze vol te kunnen stoppen met medicijnen, ik heb reuma maar verdom het om daar medicijnen voor te gebruiken. Want je krijgt alleen symptoombestrijders en pijnstillers, die je alleen maar beroerder maken en je maag en lever verpesten. Het gevolg is dat je bij artsen niet meer welkom bent omdat je eigenwijs bent. Dus heb ik mijn eigen plan getrokken, 1 keer per 2 maanden naar de chiropractor, veel wandelen en fietsen en niet tobben, ik loop al een jaar of 6 rond zonder een dokter gezien te hebben, gewoon je eigen gang gaan is het beste voor mij.

 17. Zo lastig, dat je het oordeel van een arts gewoon niet kunt vertrouwen. Het is een soort roulette aan het worden. OK, dat was het vroeger al, in de tijd van de aderlatingen, maar anno nu pretendeert men wetenschappelijk bezig te zijn. Ook de mensen die dat niet zijn, -maar wie is het wel en wie niet…?

 18. Een persoon zegt niks.
  Dat kan toeval zijn.
  Spontane genezing bestaat.

  En dan nog kan het zomaar opeens terugkeren.

  Maar goed, elke genezing is er weer eentje.
  Zeggen dat ze falen gaat te ver, ze doen veel goede dingen.

 19. yep, zo werd mij verteld dat ik altijd met krukken zou blijven lopen na mijn revalidatie. Uhhu.. en pijnbestrijding is ook een hachelijk zaakje. Je kunt beter wat wiet roken inplaats van brufen 900… thats for sure..

 20. Ik geloof het direct want ik heb ook al geregeld mijn kop gestoten tegen de farmaceutische industrie! Als mensen allemaal wat meer interesse in hun ziekte zouden hebben en zelf opzoek zouden gaan wat ze er aan zouden kunnen doen ipv chemo dan kan je nog voor flinke, fijne verrassingen komen te staan. Goed van die man dat hij eigenwijs durfde te zijn! En ach 35 euro om genezen te kunnen worden kan je best zelf betalen toch? Het zou mij het waard zijn!

Reacties zijn gesloten.