Vandaag Schrikkeldag

schrikkeldag.jpg29 februari 2008 De dag die niet genoemd mag worden, of wel de dag die niet bestaat. Ben je vandaag jarig ? Dan heb je dikke pech, niet anders dan een dag die de rest van je leven ongeluk en ellende zal brengen en wat het ergste is als je in loondienst bent, je word namelijk vandaag gewoonweg niet betaald, als dit geen ongeluk dag is dan weet ik het niet meer. GeenStijl had de meest begrijpelijke uitleg van deze dag en als je daar dieper in wil duiken kan je beter grenswetenschap.nl lezen en op Blik op Nieuws, de voor en nadelen van de dag die niet bestaat. Sterkte vandaag, het is erger dan vrijdag de 13de. En voor de rest in het nieuws : Prince Harry doodt 30 Taliban en is dus een moordenaar, just for fun, gun deze jongen ook zijn plezier.

5 gedachten over “Vandaag Schrikkeldag”

  1. Ach, deze maand is sowieso korter dan alle anderen, dus dat ene dagje kan er dan ook nog wel bij.

    Huurders hoeven niks extra te betalen voor deze dag.

    En prins of geen prins, mensen doden hoort niet.

  2. @ SirCumSized : Waar zullen wijn inderdaad druk maken op een dag die maar eens in de 4 jaar voorkomt. Zo als je zegt, er zullen menige families hun invloed laten gelden om hun kroost niet te laten gaan en ik zou het zelfde doen, maar Prins Harry wou al te graag en stond er op om daar wat te gaan afschieten.
    @ Jager : Niets word vergeten en alles word opgeslagen in Akasha of zo iets šŸ˜‰

  3. Begrijp me goed, ik ben tegen de oorlog in Afganietdan maar je kunt niet zeggen dat in Engeland ze alleen maar arme jongens de oorlog in sturen? Ik ben benieuwd hoeveel jongens van beter gesitueerde ouders en/of zonen van politici uit Nederland dienen onder majesteit haar wapens? Ach, wat loop ik me eigenlijk af te vragen op deze dag die toch niet bestaat?

Reacties zijn gesloten.