Tips

youtube-downloader.gifDagelijks krijg ik wel 100de mailtjes. En een aantal daar van zijn tips voor mijn weblog van vrienden, collega’s en mede bloggers en vaak ook van commerciële en politieke instellingen als je het zo mag noemen. Meestal heb ik een gedachte bij de inzending, maar soms krijg ik item suggestie van een totale vreemde en deze keer was het van Joripie. Joripie ??? Ok dan, in eerste instantie had ik de gedachte dat het om een commercial ging, tot ik de tweede filmpje zag, wat ik al eerder op het NET zag, dus waarom niet op MADBELLO ? Bedankt Joripie, hier onder komt het dan 😉

Sexy UltraSlo waterballoon


D.A.R.E Het Recht op Extravagant Scheren !

D.A.R.E is ontstaan uit een combinatie van uitzonderlijke omstandigheden, en werd gesticht door mannen die op een dag besloten om zich te bevrijden van de beperkingen van het traditionele scheren.


Ik ben altijd gek op tips, het scheelt een hoop werk en soms zit er iets bijzonder tussen en de andere keer een stilzwijgende toestemming om een item volledig over te nemen en dat is altijd wel zo prettig, copy pasta en het staat er op, dus alle tips zijn meer dan welkom. Krijg je als weblog beheerder ook tips ?

Een gedachte over “Tips”

Reacties zijn gesloten.