Hoe herken je een terrorist?

7 kenmerken van een terrorist. Instructie video van de Amerikaanse politie, of eerder een snel cursus: Hoe word je een NSB’r word, en het zal je niet verbazen dat 1% van de Amerikanen achter de tralies zit. Dat is 1 op de 100 wat er op neer komt dat in de Verenigde Staten 2,32 miljoen mensen vast zitten. Haast niet voor te stellen en wel duidelijk dat de VS een politie staat aan het worden is.


NU.nl via Drecul NU nog in Nederland.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Hoe herken je een terrorist?”

  1. Yeehaa, Land of the “Free”, home of the “Brave”. Amerika het land van de begrende onmogelijkheden. Knap overigens dat je een terrorist kan herkennen aan uiterlijkheden? Laat ze eens contact opnemen met de Britse politie toen die artsen, overdags werkend netjes in pak en de meeste zonder baarden, van plan waren de ingangen van de vliegvelden op te blazen. Zóóó stereotype dit verhaal en zo “shallow”, bah!

Maak mij blij en geef reactie :D