Kanker Hoer

Heb ik weer. Vorige week was de mechanische ventilatie in huis een beetje stuk gegaan, afspraak gemaakt en ze zouden volgende week komen. Maar gisteren is de ventilatie systeem hellemaal op hol geslagen, waardoor je constant een flinke brom en klapper geluid hoort, net of een Amerikaanse 8 cilinder stationeer draait en dat is in de nacht geen prettig gehoor. Dus vandaag weer gebeld en gesmeekt of ze wouden komen en wonder boven wonder stond de monteur om 12 uur voor de deur. Een vlotte aardige jongeman rond de 30 die snel aan het werk ging, na 5 minuten heb ik hem alleen gelaten in de keuken om verder mijn eigen huishoudelijke beslommeringen te verrichten. Je verwacht het niet. Uit de keuken hoor ik allemaal vreemde stem geluiden, net of er een aap staat te springen en tussen het gejoel door allemaal scheldwoorden als : Tyfus mongool, lul, kut, kanker lelijke aap en gaat zo maar door, maar zijn favoriete was wel kanker hoer. Ik naar de keuken, maar dat werd er niet beter op, hij probeerde zijn scheldwoorden te maskeren met vreemde kreten en bewegingen. Mijn conclusie was duidelijk, die man heeft last van Gilles de la Tourette syndroom, ik kon wel van binnen om lachen, alleen mijn zoon van 7 was een beetje in shock, een man die verboden woorden die hij kent maar zeker niet mag uitspreken zonder een flinke straf, allemaal achter mekaar uitkraamt. Hoe moet je zo iets aan je kind uitleggen ?

Fred Gilette, de kapper met Gilles de la Tourette


Al met al heeft de monteur prima en snel werk afgeleverd, binnen een half uur heeft hij een complete afzuiginstallatie vervangen, nu nog de boel schoonmaken en mijn zoon het een en andere uitleggen.

12 gedachten over “Kanker Hoer”

 1. Je vond het zelf vast lachen en daarna mocht hij je zeker van achter nemen. Wat is dit voor een shit, woorden zoals 'wouden' en 'mekaar' bestaan niet eens, vuile gay. Die monteur zou je eens hard op je bek moeten slaan, het kan er niet slechter op worden.

 2. @ Geetje : dat is juist nu mijn probleem na een zwaar en onzinnig gesprek met schoolleiding, zo te lezen zijn onze jongens van het zelfde hout gesneden 🙂

 3. Kan me voorstellen dat je meost lachen 🙂
  ZOu je zoon nu niet hetzelfde uitproberen met dat als smoesje? 😉
  (Ken mijn jongste een beetje……)

 4. Dit is de eerste keer dat ik het in levende lijve mee maak en zelf kan ik mijn daar in een houding geven, maar tegen over mijn zoon vond ik wel een beetje maf, hij had gelijk zo veel vragen en ik maar zeggen dat die man ziek is, wat mijn zoon gelijk vroeg of die man dood aan gaan was.

 5. Ik heb er een op mijn werk en maar hij vloekt niet. Hij roept mama en fluit achteraan om vervolgens een kreet te uiten. In begin was het ff goed inhouden om niet te lachen maar nu is het zo gewoon geworden dat ik er bijna niet op let, bijna dan 🙂

 6. Tja ! Ik had ook zo iets van wat nu ? Het is dat ik een flits dat syndroom van Gilles de la Tourette herkende voor ik ook schelden de keuken in zou stormen, die man deed echt zijn best om het te onderdrukken, al had ik het gevoel dat het alleen erger werd en gelukkig had hij geen Haags accent.

 7. Tja, in Den Haag e.o. is het in de lagere kaste nu eenmaal gebruikelijk om de hele medische encyclopedie langs te laten komen als het niet zo gaat als zij willen? Is niet iets waar ik enorm trots op ben als inwoner van deze stad. Raar eigenlijk dat in andere talen (bijna) nooit gescholden wordt met ziektes maar eerder verwensingen of dat je moeder een dame is van lichte zeden? Is dit nu een cultuurgoed van Nederland? 😉

 8. Vertel je zoontje dat die man net is bedrogen door zijn geliefde, of dat zijn favoriete prostituee terug naar Oekraine is verhuisd. Of zou ‘ie dat ook niet begrijpen?

Reacties zijn gesloten.