Ik HAAT Kinderen

anti-kind.jpgKinderen zijn gemeen, vies en verpesten je interieur en uiterlijk. kinderen hebben een infantiel soort humor, vervelende ettertjes, zijn funest voor je relatie en de slechtste investering denkbaar. Een kind kost 18% van je netto inkomen, 2 kinderen 26% en 3 kinderen 33%. Dus ze zijn echt hartstikke duur en je ziet weinig van dat geld terug. Denk heel goed na voor je kinderen neemt.

Dit is geen waarschuwing maar een wetenschappelijk feit. Vrijwillige kinderloosheid en anti-kindgevoelens zijn het laatste taboe van Nederland. En dat moet doorbroken worden.
STOP Kinderen!
Camiel de Vries en Hanna de Heus Hebben een boek geschreven: Het Anti-kindboek en opgedragen aan Borre de hond (1991-2006) RIP! Het boek kost maar 14,95. Dus wat mijn betreft word dit de nieuwe verplichte Bijbel op alle middelbare scholen. Het is maar dat je het weet. Trouw.nl

Ben jij slimmer dan een kind ?

In welke richting rijdt de bus in het onderstaande plaatje ?

Naar links of naar rechts ?

bus.jpg

Je ziet het verschil niet ?

Kijk nog een keer heel goed !

Je weet het nog steeds niet ?

Aan kinderen op de basisschool is precies hetzelfde beeld getoond.

90% van hen gaf het volgende antwoord:

‘De Bus rijdt naar links’

Op de vraag ‘Waarom denk je dat de bus naar links rijdt?’

antwoorden ze:

‘Omdat je de deur waar je moet instappen niet kan zien!’

Hoe voel je je nu ???

Ik weet het, ik ook.

stom.gif

141 gedachten over “Ik HAAT Kinderen”

 1. *Je was toch zelf ook ooit kind???
  UHMM JA DUS JIJ ACCEPTEERT NU OPEENS OOK PEDO"S OMDAT JE ER ZDANELF OOIT EEN WAS????? WTF. SO WHAT DAT IK OOIT KIND WAS?? HAD IK NOOIT MOETEN WEZEN. MISSCHIEN ALS MIJN OUDERS NET DE HEILIGE MAAGD MARIA BADEN, DAT DAN INPLAATS ZONDER SEX EEN KIND ER MAGISCH KWAM, HET MAAR UIT DE LUCHT VIEL ALS 18+.

  *Dan sterft de mensheid en ras??
  JA EN DAN??? IK LEEF VOOR MEZELF EN NIET WAT KAN MIJ HET SCHELEN ALS IK DOOD BEN EN DE WERELD VERGAAT??? TEN KOSTE VAN WAT??? NOG FF EN VOLGENS MIJ LATEN MANNEN ZICH NOG IN HUN REET NEMEN DOOR EEN FLIKKER ZODAT DE "MENSHEID" BLIJFT BESTAAN.

  *Als die kutkindjes zonodig verplicht naast me moesten bestaan, voedt ze dan in hemelsnaam op anders ga jij nog zelfmoord plegen omdat je zoon op zijn 16 nog crimineel is en je dochter een hoer. Sla dan jezelf voor je kop want je dochtter of zoon dacht dat hij maar alles mag en maar tot 11 uur savonds buiten mag hangen en krijsen.

  WEg met die rotzooi, verbieden uit centrums en hippe buurten etc. Ze bouwen maar een kinderstad of hou het liever maar bij je kutdorp.

 2. Vreselijke kutmongolen zijn het!! Precies ja een kind is gewoon net als een gehandicapte want hij is dom en stelt belachelijke vragen , irriteert, heeft geen manieren etc etc. Onzekere, jaloerse, lelikke mensen die het niet gemaakt hebben in de uitgaanswereld, en meiden scoren etc dus dan maar braaf aan een kind??? TRIEST!!! SAAI SAAI SAAI. Dan denken ze nog stoer te zijn van goh kijk mijn kind . Niks stoers aan, HOmo's zijn het mensen met een kind. BRAAF met kindje bij opatje en omatje wow.Lekker rustig thuis. HELLO?????? Het ergste van allemaal is die boeretrien die haar man gehersenspoeld heeft. Welke jongen en echte man heeft nou als hartewens om op een basischool te werken of kinderopvang. DAS TOCH VOOR HOMO's . GUESS What je werkt daar ook pietje bouwvakker met je fake as stoere motor en rock and roll look. Dag en nacht dat gekreng van die kutkids en al ze dag en nacht bij oma en opa ben alsog dan "voor het idee" die stupid "brave gay lifestyle". ALSOF je gewoon dus naar een death metal concert gaat met een roze shirt. THATS YOUR LIFE. Waarom de liefde ook minder is tussen manliefen vrouw goh hoe voorspelbaar omdat het KIND centraal staant. JA dat brave kutmongooltje . Voor sex moet je wild zijn en rebels en staat je vrouw volle 100 procent centraal. Ja dan kan je klaarkomen , dan begint het leven pas. dan weet je wat vrijheid is.

  HET ERGSte van allemaal dat die kut kinderlovers HELEMAAAAAAAL alles overgenomen hebben. OVERAAL ZIE JE ZE. NOG ff en ze nemen hun kind mee naar het bordeel of discotheek. GET A LIFE. DE STAD is voor de jongeren en de mensen die van het leven lekker wild genieten. Die hebben recht op terassen, steden, hippe restaurants en niet die saaie kutmensen met kinderen.
  Per direct naar hun kutdorp met kippen en koeien want dat staat voor je brave lifestyle inclusief kinderen en niet de stad!!! Verplicht verbieden in steden voor bezoek en om te wonen. Nieuwe steden bouwen voor die shit zooi waar ze maar "nep" de hippe trol kunnen uithangen. Of anders is dan maar amsteradm oost of west ofzo en pleuris noord maar de "kids" paradise stad. Snap zowiezo niet dat je zo hip bent en alsnog een kind heb. Alsof je hoer en non tegelijk bent. maar als je persee een hippe kutstad wil word het maar gebouwd ofzo een extra wijk in elke stad waar ze daar maar hip doen en niet overaal enz in het centrum . Gaan ze continu schreeuwen etc en luid doen. en zeggen ze ja ik ben gewoon kind dat mag. NOU GUESS WHAT ik ben een twintiger en ik wil een wild leven wat ook wilde tijden uitstraalt en dat doet een kind niet dus opgerot weg uit me buurt , weg als buur . Als dat niet kan?? Dan speel je niet bij het speeltuintje tegenover mijn flat(Hoe is het mogelijk daar die shitzooiplaatsen). Ga lekker 500 meter verder bij een veldje waar geen huizen rondom zijn. BAH kinderen zijn een ziekte.

 3. Tsja, ik ken het. 2 die er zwanger zijn op het werk en ik kan gewoon niet blij voor ze zijn…Waarom zou ik kinderen in deze verneukte maatschappij willen zetten? Zodat ze het zoveelste nummertje kunnen worden in deze wereld? Ik heb al moeite genoeg om mezelf te handhaven en redelijk normaal door het leven te gaan zonder gek te worden. Waarom zou ik dat iemand anders aan willen doen? En inderdaad, de wereld zit VOL mensen. Als je zo nodig een kind wilt adopteer er dan 1. De wereld zit VOL KINDEREN die GEEN OUDERS HEBBEN of NIKS AAN HUN OUDERS HEBBEN OMDAT IEDERE GEK EEN KIND KAN KRIJGEN!!!!!! Denk eerst na voordat je jezelf laat bezwangeren. Een KIND MAKEN is in mijn belevingswereld ronduit EGOISTISCH!!!! Bovendien kunnen moeders alleen maar over hun kind praten en roepen: Ow een kind krijgen is het mooiste dat er is hoor (whatever) en ondertussen maar klagen hoe zwaar ze het hebben. Hou jezelf maar lekker voor de gek…

 4. Godsamme waar ik mijn reactie nou? Bot was ie he? Maar het was wel mijn mening, dus met andere woorden; IK HAAT KINDEREN.Ik hoef ze trouwens zelf ook niet te nemen, want iedere dag zitten ze hiervoor, te janken, schreeuwen. Verwende kut gedrochten zijn het, en papsie en mamsie zeker wel heerlijk, stil in hun tuintje zitten he? Hou je eicel/zaadcel combinatie lekker in je eigen tuin en laat mij blij zijn met mijn keuze rustig leven te lijden zonder de pietpruttige zogenaamde heilige kindermeute te moeten meemaken. Helaas, weer een zwanger mormel, weer een te veel mens op de aarde opkomst, heerlijk ook als je al weet wat voor genen het mormel gaat krijgen, nou dan, dan, breekt mij het zweet uit, dan maar geen schone billen.

 5. Veel kinderen zijn idd irritant. Vieze plakhandjes en kwijlen bah! Verpesten je relatie en je lichaam…voor mij geen kinderen nooit!

 6. Ik ben wel erg benieuwd geworden naar het boek!

  Ik heb zelf drie kinderen en ben er reuzeblij mee!! Haha, een hele investering qua geld inderdaad, maar ook qua tijd. En wat ik terug krijg… liefde, liefde, liefde, kennis over mezelf, de kans om geduld te leren, de kans om dingen anders te doen dan mijn ouders.

  Maar ieder zijn mening… wil je geen kinderen, zorg ervoor dat je ze ook echt niet krijgt!! Elk kind heeft liefde, geduld en respect nodig om een leuke volwassene te worden.

 7. ik haat mezelf nie hahahaha ik ben kind jipie lekker blerren en alles woehoe

 8. het is fantastisch dat er ruimte op het internet is om uitgebreid je mening te geven. Het is erg vermakelijk om alle reacties te lezen. Wij zitten in een fase dat ons kind haat-gevoelens op roept. Ze luisterd niet en is erg vervelend. Ik begrijp iedereen eigenlijk wel. Iedereen heeft zo zijn ervaring. Een kind leert ons ervaren en anders kijken naar ons eigen leven en de samenleving. Sommige mensen staan hier nooit bij stil en anderen bouwen er een hele toekomst visie voor. Ik hou van kinderen en het leven met alles wat erbij komt kijken. Het is niet makkelijk maar als je geduld hebt en er openlijk over kan praten leer je dat het een onderdeel van je eigen intelect wordt en leer je steeds beter om te gaan met je gevoelens.

  Succes aan alle ouders die dagelijks de strijd aan gaan om van hun kind een goed gemanierde medemens te maken.

  Iedereen die geen kinderen wilt wens ik veel liefde van hun omgeving. Vooral als je straks bejaard en humeurig bent.

  Mens geniet van het leven. Ook tegenslag. Het is toch fantastisch als je de baas bent over je gevoel en je leven. Sterkte.

  1. Iedereen die geen kinderen wilt wens ik veel liefde van hun omgeving. Vooral als je straks bejaard en humeurig bent.

   Met andere woorden mensen met kinderen hebben een onbezorgde oude dag ?
   Ik ken genoeg oude mensen die in een bejaarden centrum waarvan de kinderen helemaal niet meer langs komen ik denk dat dat nog erger is dan dat je daar zit en je hebt geen kinderen. Wat je niet hebt kan je ook niet missen.
   En om daar nou kinderen voor te nemen vind ik wel erg egoïstisch.

   Het zou wel goed zijn dat iedereen die aan kinderen willen beginnen dit boek eerst eens gaan lezen dan weten ze ongeveer wat hun te wachten kan staan want vaak word daar niet bij nagedacht. En als ik alleen al zie hoeveel relaties er kapot gaan bij ouders met kinderen doordat ze niet genoeg aandacht aan elkaar kunnen geven want alle aandacht gaat naar de kinderen (geld natuurlijk niet voor iedereen). Kinderen haten is misschien een groot woord want dit heeft inderdaad wel met de opvoeding te maken maar ik vind dat er ook niet zo makkelijk over gedacht moet worden.

   Maar goed ieder zijn keus ik hoef ze niet ik heb ook geen problemen met mensen die wel kinderen hebben zolang ik er maar geen last van heb.

  2. Please, hou je geleuter over je kind voor je, wil je? Je moest je schamen dat je nog op deze overvolle wereld er nog een mens op zet. Dus advies aan alle pas geboren papsjes en mamsje( braak ) Hou je eindeloze nutteloze geleuter voor je, ik wil niets weten over je kind. Beter advies: mensen plant je alsjeblieft niet mee voort, ik kan mijn kont niet meer keren.

 9. dus eigenlijk zouden jullie het liefst de mensheid zien uitsterven??? want alle volwassenen moeten toch echt beginnen als kind……… net als jullie zelf -_- en ik vind het niet zo raar dat het zeggen 'HEB EEN HEKEL AAN KINDEREN WAREN ZE ER MAAR NIET' een taboe is. sorry hoor je kan er voor kiezen geen kinderen te krijgen maar om er zo over te praten -_-

  1. Minder kinder zou uiteindelijk beter voor het milieu zijn met deze overbevolking en steeds meer consumerende mens 🙂 Maar wat dachten jullie van kinderboerderijen 😆 dat grut pas loslaten als ze over de puberteit zijn……

 10. Daarbij komt dat ik, door bovenstaande, heel afstandelijk ben geworden t.o.v. mensen. Ik heb door het probleem met "pa" ook een vertekende jeugd gehad, met pestproblemen op school als gevolg. Ik ben gedurende jaren zo teleurgesteld in mensen, dat ik mij heel hard in mezelf heb gekeerd. Ik heb dus enkele vrienden, maar om een vriendschap te kunnen aangaan. Dat heeft me veel moeite gekost, maar na jaren therapie is het gelukt.  Allemaal dankzij "hij die me haatte". 

  Ik voel me dus altijd slecht bij kinderen, maar dat komt vooral omdat ik me niet goed kan inleven in hun wereld en ook niet goed weet hoe me te "gedragen". Ik heb nooit kind kunnen zijn. Ik kan dus geen verbondenheid voelen met kinderen, dus beter geen kinderen dan wat ik meemaakte. 

  Terwijl ik dit schrijf, voel ik dat haat tegenover "hem" terug opborrelen. 

 11. Ik wil zelf geen kinderen, maar haten doe ik ze ook niet. Ik kan me helemaal vinden in de reactie van Martine (zeker de eerste twee streepjes). Daar gaan wij, incl. onze kinderen, aan kapot. Verder ben ik iemand die wel een vriendenkring heeft en wel. 

  Ik ben een typische einzelgänger en doe graag mijn eigen ding. Ik heb bewust geen relatie en dus ook bewust geen kinderen. Ik kan me dan wel ergeren aan mensen die mij zonodig aan de vrouw moeten helpen, omdat ik anders geen kinderen zal hebben. Ik wil geen vrouw en ook geen kinderen, en dat begrijpen ze niet! Mijn vader was precies hetzelfde, hij wou "ons" (mij en mijn moeder) ook niet. Hij heeft ons eerst gepest , zijn frustratie dat hij mij had op ons afgereageerd, en ons dan verlaten. En als ik het woord "haten"  hier in de mond wil nemen, dan haat ik nu vooral wat "hij" gedaan heeft. Ik weet dat ik niet gelukkig zou worden met een gezin, ik begin er dan ook niet. Ik wil zijn fout niet maken! En met "fout" bedoel ik dan: onder druk van de maatschappij kinderen krijgen om ze daarna ongelukkig te maken". 

 12. Ik ben ook kind geweest, zeer zeker. Niet dat ik dit een erg leuke periode vond, maar ik was er wel één. Moet dat zeggen dat je van kinderen moet houden dan? Dan zou iedereen dol moeten zijn op kinderen, en dan kreeg iedereen kinderen en dan was de wereld bol allang bezweken.

  Niemand kiest er voor om kind te zijn geweest. Je wordt er maar uitgeperst en niemand die weet wie of wat er van je wordt.
  Men gaat er van uit dat je een leuk, sociaal en maatschappelijk mens wordt.
  Nouja, de één wordt dat en de ander niet. 

  Deze wereld is geflipt, dankzij ons en onze 'kinderen'
  Zo kun je het ook zien. 

  Ik haat kinderen niet, neehoor vind ze best leuk. Maar na een avondje oppassen ben ik altijd blij dat ik weer heerlijk alleen naar huis kan, heel de nacht door kan slapen en in het weekend kan doen wat ik zelf wil:)

 13. En zoals dombo's zegt, wel verwachten dat verpleegkundigen ed jou gaan verzorgen. Dat slaat nergens op! Ik verzorg ouderen, en heb ik zelf voor gekozen. En toch wil ik zelf geen kinderen. Of moet ik kinderen nemen zodat die voor mij kunnen zorgen? Dat zou toch belachelijk zijn? Neehoor, die verzorgsters en verpleegkundigen hebben heel bewust gekozen om mensen te verzorgen. Als kind ben je dit min of meer verplicht. Of je nu wil of niet.

 14. Ik hoef geen kinderen, en voor een ieder dit dit niet begrijpt wil ik dat kort uitleggen.
  -De overbevolking slaat nu fijn toe, mijn neefjes en nichtjes zitten in noodlokalen en kunnen nergens op een sport oid. Alles is vol met kinderen.
  -Deze wereld is geen wereld waarin ik mijn kind wil laten leven, vervolgens ga ik dood en laat ik mijn kinderen hier achter. Lief van mij toch?
  – Eenmaal aan kinderen te zijn begonnen moet je al je afspraken plannen, niets meer spontaan. Alles binnen school en slaaptijden.
  – Je bent aan huis gebonden, of aan de oppas. Kortom, vanavond naar de film omdat ik daar toevallig zin in heb kan niet meer. je moet thuiszijn voor de kinderen.
  – Vakanties, altijd met kinderen en kindvriendelijk.
  – Weekenden, ook altijd met de kinderen.
  – Avonden, ook altijd met de kinderen.

  Ik snap heel goed dat mensen kinderen willen, maar snappen ullie ook eens waarom ik geen kinderen wil? Ik wil niet door de supermarkt lopen met een krijsende peuter die op de grond ligt te draaien omdat ie snoep wil.
  Ik wil niet 3x per nacht opstaan om baby's de fles te geven. Ik wil niet binnen schooltijden werken. Ik wil niet dat mijn leven afgestompt wordt tot het leven van iedere andere vrouw: huishouden, kinderen en werk en voor de rest moe zijn.
  Ik weiger mijzelf voor kinderen op te offeren. Ik doe heel mooi werk in de gezondheidszorg en steek daar graag mijn energie in.

  De reacties van de echte kinderen hier zijn duidelijk zat. Veel 'kanker' en 'kut' en noem maar op. Nee, jullie laten je van je beste kant zien. Maar denk maar niet dat ik zo'n kind wil dat op zo'n manier tegen volwassenen praat.
  Als ik die kinderen van een jaar of 12 hier op de hoek van de straat zie roken en zoenen en anderen hoor uitschelden. Dan ben ik blij dat ik daar geen ouder van ben, ik zou me kapot schamen.

  Mijn achterbuurkinderen maken zoveel lawaai dat ik niet normaal buiten een boek kan lezen. En die moeder heel de tijd: niet aan de plantjes, nee niet doen. Sanne, niet met thomas zijn autootjes, Waarop Sanne weer keihard gaat schreeuwen.
  Er komt een dag dat ik uit mn slof schiet en roep dat die moeder eens haar kinderen wat minder lawaai moet laten maken.

  En dan dit: Als ik zeg dat ik geen kinderen wil, en iemand anders vind dat egoistisch! Waarom in vredesnaam??? Weet je wat egoistisch is? Om voor je eigen plezier en lusten kinderen gaat krijgen, vervolgens met een ander uren over allen jouw kinderen praat ( wat die ander echt niet interesseert! ). En dan ook nog verwacht dat je kinderen later voor JOU gaan zorgen, hahahaa kom op!!!!

  Die arme kinderen worden op de wereld gezet met maar 1 doel: de toekomst zijn.
  Voor de maatschappij en voor de lieve ouders die alles voor jou over hebben gehad.

  Nou, dat doe ik mijn kinderen niet aan. Dus neem ik ze niet.
  ( Kinderen neem je niet, die krijg je hmhm. In veel gevallen is het toch echt nemen, ik noem even IVF behandeling, ICSI enz enz, niets meer krijgen aan, zorgvuldig ei en zaadcellen uitzoeken en inplanten is nemen! )

  1. U hebt wel gelijk. Kinderen neem je en daarmee ook een bepaald verantwoordelijkheid. Als je de verantwoordelijkheid niet wilt of aan kan moet je ook niet aan kinderen beginnen. Zelf kennis is van levensbelang. Het is fijn dat je hier openlijk uit kan komen voor je gevoelens. Hopelijk kunnen wij als ouders meer begrip op brengen voor mensen die bewust kinderloos blijven. Ik merk dat het zeker in deze tijd niet makkelijk is om een kind op te voeden. Er zijn zoveel invloeden en er is zoveel te doen dat er te weing rust is. Keuzes maken. Daar worden we allemaal gek van, vooral kinderen. Daar zouden we meer voor moeten zorgen. Rustig corrigeren. Niet schreeuwen maar bij de hand pakken en op een stoel neer zetten. Niet hondered en een dingen op een dag doen. Overal je kind naartoe slepen, etc. Ik besef dat ik een richting heb gekozen die een zee aan fases met zich mee brengt. Op een dag zal mijn kind wel of geen kinderen willen en dan is het fijn als ze net zo goed die overweging kan maken als u dat gedaan hebt.

 15. Ongelooflijk wat een flauwekul ik nu net in een paar minuten gelezen heb.

  Een kind is een kind en totaal niet te vergelijken met een hond. Overigens heb en houd ik beide dus ik WEET waar ik het over heb.

  Mensen die durven te zeggen dat als ze later oud en versleten zijn en in een bejaardenhuis wonen wel verzorgd worden door de mensen die daar werken. Laat dat nu net mensen zijn die ook KIND zijn geweest. KIND van mensen die ook KINDEREN wilden. Gaan we die nu een potje haten? Als die mensen er niet waren dan hadden de kinderhaters lang kunnen wachten op hulp aangezien ze ZELF ervoor kozen om kinderloos te blijven en daarom van hun kinderen geen hulp zullen krijgen. Ik zou maar eens nadenken voordat iemand weer eens iets onaardigs gaat zeggen en hopen dat er later nog genoeg hulp zal zijn als jullie oud en grijs zijn met kunstgebit, rollator, rolstoel en bedpannen die leeg moeten worden gemaakt. Stelletje maniakken zijn jullie.

  Haat je kinderen? Da's heel fijn voor je, maar wees een normaal denkend mens en hou deze absurde mening voor je.
  Ik kan alleen maar hopen dat MIJN kinderen later nooit in een beroep terecht komen waarin ze idioten als jullie moeten verzorgen.

  Waarschijnlijk snappen jullie dit toch niet, gezien het idiote aantal spellingsfouten ik voorbij heb zien komen terwijl ik aan het lezen was.
  Niveau is weer lekker laag….tjonge jonge.

  1. jij bepaald wat normaal is, er zijn nu eenmaal mensen die dieren leuker vinden dan mensen. Ik vindt dieren ook beter als mensen. Jouw kinderen hoeven mijn kont niet schoon te maken! Maar dan stop ik nu ook met betalen voor je kinder opvang, omdat jij zonodig wel kindjes wilt maken maar niet wilt verzorgen. KINDEREN ZIJN HINDEREN, Ook jouw kinderen zijn te veel mens!

  2. Het klint als of je erg gefrustereerd was. Waarom zou iemand zijn mening voor zich moeten houden. Doe jij toch ook niet. Je hoeft dit niet te lezen. Je hoeft hier niet te reageren. Daar kies je voor. Het is een prima uitlaatklep voor mensen om lekker indirect te kankeren over alles wat ze dwars zit. Daar maak je zelf ook dankbaar gebruik van.

   Ik neem aan dat je hierna ook lekker opgelucht verder kan met je leven.

   Fijn he…..

  3. Ow en wie bepaalt dat een hond niet te vergelijken is met een kind? Mag ik lekker even zelf bepalen wat ik belangrijker vindt? Trol, leg anderen even niets op. Mijn honden zijn belangrijker voor mij dan enig menig kind van een ander, mag ik? Nee, is trouwens geen vraag, ik voel dat zo en dat is oke. Nogmaals stop met voortplanten, die meesten kosten te veel geld en leveren niets op, laatste doet de deur wil dicht.

 16. ik zelf houw ook niet van kinderren!.. ik heb gewoon niks met kinderren ik ben zelf ook gepest worden vroeger maar daar heeft het niks mee te maken want ik wist al op mijn 17e dat ik geen kinderren wilde en ben nu 27 en ik wil het nog steeds niet!!

  gelukig is mijn partner hier mee eens en respecteerd mij en mijn besluit.

  ik ben zeer aan mijn vrijheid gehecht, ik hoef nergens naar om te kijken, geen extra stress geen extra zorgen nergens rekening mee hoeven te houden alleen maar mijzelf goed verzorgen en mijn partner

  dat is nou vrijheid blijheid!!

  en mensen die dat niet respecteren van dat ik niet van kinderren houw en er niks mee heb, nou dat is dan HUN Probleem niet het MIJNE!

  ieder zijn mening en besluit en die hoor je te respecteren!!

  1. Daar kom je op een dag achter. Sommige mensen zijn gefrustreerd en hebben te veel negatieve ervaringen met kinderen of hun eigen kindertijd. Kinderen zijn niet altijd meegaand en kunnen vaak niet goed praten over hun gevoelens waardoor ze negatief gedrag vertonen. Dit leid weer tot frustraties van ouders en volwassenen. Deze visieuse cirkel beinvloed ons. Als je sterk van geest bent heb je dit door en laat je niet beinvloeden door emotie. Je basserd je keuzes op wetenschap of diepe innerlijke drang en als je eenmaal gekozen hebt ga je er volledig voor. Het leven is een geschenk. Je krijgt de kans te ervaren, een mening te vormen en keuzes te maken. Maak er wat van, of niet. Laat het in elk geval niet aan een ander over.

 17. Ik ben nu bijna 21 jaar, en ik heb al heel mijn leven geweten dat ik geen kinderen wil. Ik ben inderdaad ook gepest vroeger, maar ik betwijfel of dat er ook maar iets mee temaken heeft. Zelfs toen vond ik kinderen al vreselijk luiruchtig. Ik houd nou eenmaal van stilte, en privacy. / Ja ik was vroeger ook een kind, wat dan nog? Dat ben ik nu niet meer.

  Mijn beste vriendin die ik al vanaf mijn 3e jaar ken die heeft nu een kind. Nou echt, als ik daar wegkom na een middag? Ben ik gewoon KAPOT. Je kunt ook aan haar zien dat ze gewoon helemaal moe is. Als ze ook maar iets doet, komt dat kind al weer om aandacht schooien. Tot irriterend toe, dat zelfs 'mama' erom begint te schreeuwen van 'houd je bek'

  Neeeee.. geef mij maar een auto, die bromt lief en verder niks.

  In de bus is er altijd wel een bij die krijst en aandacht vraagt, en die ouders die er dan om lachen zo van 'kijk mijn kind', alstublieft, donder op met die krengen.

  Haahaahaa ben ik even blij met mijn rijbewijs.

  Mijn ouders weten van mijn beslissing, en ze vinden het wel best. Mijn vader zei zelfs; slim.

  Het enige probleem is een partner vinden, die geen kinderen wil! Overal waar ik kom of wie ik tegen kom wil er wel een hebben! Verschrikkelijk gewoon.

  Beetje jammer dat ik er ook erg jong uitzie, maakt het allemaal nog wat lastiger. Bah!

  1. Het verbaast me dat je dan wel een partner wilt. Daar bind je je tenslote ook aan.

   Maar goed als ik het zo lees zijn er zat mensen die kinderloos, of een andere levens voorkeur heeft. Er zit vast wel iemand bij die goed bij jou zal passen.

   "If we can't live together, we will die alone." Don't get LOST

   ps. Wees blij dat je er jong uitziet. Er komen nog genoeg jaren dat dat niet meer zo is.

 18. Kinderen zijn net mensen,ik vind ze allemaal niet leuk.

  Ja,ik ben er zelf ook 1,en vind ook mijn mensen gedrag vaak niet leuk.

  Ik ga mensen en dus kinderen ook,zoveel mogelijk uit de weg.

  Iedereen vindt zichzelf het best,en veel mensen zijn daardoor nog onaantrekkelijker om bij te zijn dan de enkeling die wel redelijk aangenaam zijn om bij in de buurt te zijn.

  Ik ben niet psycho of zo heus niet,maar het soort mens heeft me gewoon nooit erg gelegen.

  En deze hele rij reacties achter elkaar gelezen hebbende,word mijn gevoel daarin weer bevestigd.

  Er is geen respect voor elkaars mening,dit geldt voor de beidde 'kampen',en er wordt zelfs met vreselijke ziektes geroepen.

  Die geen die dat soort dingen roept en of voelt…dat is iemands kind,of familie.

  Kortom,nee ik vind kinderen niet leuk,maar dat is gewoon omdat het mensen zijn.

 19. Ze moeten in Nederland verbieden om meer dan 1 kind op deze wereld te zetten. GVD wat wil ik weg uit deze vreselijke kinderijke kut buurt! Iedere dag, zelfs vandaag beginnen ze al hier bij het water, met schreeuwen, hollen enz. Ik leg nog lekker op mijn bedje mag je weer wakker worden van de achterlijke wezens! Laat ze lekker bij hun ouders thuis gaan schreeuwen en hollen! Zout op , met die kut gedrochten! En als ze mijn hond treiteren dan laat ik me hond bijten! Als ze me dan aanklagen zeg ik gewoon dat mijn hond helemaal niks gedaan heeft! Moeten die gedrochten maar niet aan mijn honden komen. Mijn beesten doen toch ook helemaal niets. Waarom mag zo`n smerig gedrocht dan wel zomaar uit het niets mijn hond aanvallen? en dan mag mijn hond niks terug doen? Nou mijn hond laat ik zo diep bijten dat de tanden lekker tot op de bot toe zo diep in het vlees zit, heerlijk.

   1. Nee, val jij even lekker dood! Ik mag een mening hebben en mijn gevoel is gewoon duidelijk, haat kinderen, zeker de hele poppenkast erom heen. Kinderen zijn niet alleen maar lief en schattig, en dat mag ik vinden! Mensen met kinderen ontloop ik, maar dan komen ze toch naar mij toe, ik probeer aardig te blijven maar het liefst knal ik ze af in gedachten dan he, want echt ben ik toch best een aardig mens, al zeg het zelf.

    Dank u,

    Katja.

 20. Ik hou ook echt niet van kinderen! JA je leest het goed! IK HOU NIET VAN KINDEREN! Ik weet datik zelf ook kind ben geweest, maar vroeg ik erom om als kind te beginnen? NEE. Dat eeuwige moeten verdegigen waarom ik kinderen niet leuk vindt ben ik zat. Ik verdedig mijn standpunt niet meer. IK VINDT KINDEREN GEWOON HELEMAAL NIKS AAN!.Die schreeuwende kut aandachts opeisers, weg ermee. Het land is vol zat en er komen steeds meer mokkels bij de hun rotzooi hierneer dumpen! Ze moet in Nederland ook instellen dat mensen gewoon niet meer kinderen mogen krijgen dan 1 per stel!

 21. Ik wil mijn hoofd tegen de muur hengsten als…

  …mensen kinderen nemen omdat ze denken dat dat van ze verwacht wordt.

  …mensen kinderen nemen als het ze eigenlijk geen reet kan schelen.

  …mensen met een laag IQ kinderen nemen.

  …mensen met een pasgeboren baby vragen: 'Wil je hem even vasthouden?' ROT OP!!!!!!!!!!! Wat moet ik daarmee!?!?!? Mezelf laten onderkwijlen door zo'n onstabiel stuk vlees… Heel irritant.

  …mensen met een grafharses achter een kinderwagen lopen. Haha, denk ik dan 🙂

  …mensen vijf miljoen dezelfde foto's maken van hun baby en dat rond gaan sturen en dan ook nog verwachten dat je na de vijfde foto geïnteresseerd bent.

  …kinderen mijn 'ontspanningsmoment' in de trein compleet verzieken door met volle spierkracht zoveel mogelijk volume uit hun lijf te persen, zodat ik mijn mooie muziek niet eens meer kan horen.

  …kinderen je de hele tijd aan gaan zitten kijken.

  …kinderhebbende mensen zeggen: 'Ja ach, dat zijn keuzes die je maakt…'. Oftewel: 'Ik vind het zelf een KUTBESLISSING, maarja, ik nou éénmaal niet meer terug.'

  …een stel denkt dat ze hun ingekakte relatie kunnen redden door kinderen te nemen. Tuurlijk joh! Heb je er opeens twee en dan kom je erachter dat het eigenlijk ook kut is en dan dus maar scheiden. Leuk voor je kinderen!

  …mensen verbaasd kijken dat je zelf geen kinderen wilt. Jezus wat zijn dat soort mensen ultra-beperkt zeg!

  …kinderen in de weg lopen in de supermarkt, als je zelf snel boodschappen wilt doen.

  …ouders opeens een gesprek met je afkappen, omdat hun kind iets 'leuks' doet. Zo'n gesprek wordt zelden hervat en dan denk ik: zak lekker in de stront.

  …vrouwen een man uitzoeken om kinderen bij haar te neuken en verder niks. Hoe gevoel-, harteloos en KIL kun je zijn!?!?

 22. wat zeggen jullie nou allemaal met je negatieve gezeik, zelf zijn jullie ook kind geweest en toen had je waarschijnlijk haat aan alle oudere mensen die jou haten dus alle kinderen die jullie nu haten haten jullie ook!(btw, ben zelf ook kind)jullie sporen egt nie met jullie stomme gezeik over kinderen jullie waren toen jullie kind waren zeker ook allemaal van die engeltjes(A), jzs, jullie waren egt niet zo braaf hoor en dat jullie kinderen haten slaat egt nergens op!!!!!!!!!!!:@:@:@:@

 23. wat zeggen jullie nou allemaal met je negatieve gezeik, zelf zijn jullie ook kind geweest en toen had je waarschijnlijk haat aan alle oudere mensen die jou haten dus alle kinderen die jullie nu haten haten jullie ook!(btw, ben zelf ook kind)jullie sporen egt nie met jullie stomme gezeik over kinderen jullie waren toen jullie kind waren zeker ook allemaal van die engeltjes(A), jzs, jullie waren egt niet zo braaf hoor en dat jullie kinderen haten slaat egt nergens op!!!!!!!!!!!:@:@:@:@:@

 24. Ik heb ook altijd gevoeld dat ik geen kinderen wilde. Maar toch zit ik met een heel raar probleem en dat is dat zodra mijn partner zegt geen kinderen te willen en als ik ze wel wil dat ik dan maar iemand anders moet zoeken, dat ik daar wel heel gekwetst door voel. Hij heeft namelijk 2 kids uit zijn vorige huwelijk die hij sinds enkele jaren niet meer ziet. Ook heeft hij gezegd dat wanneer ik per ongeluk toch zwanger zou raken dat hij het er dan eigenhandig uittrekt, bij wijze van natuurlijk, maar het voelt niet fijn als zoiets gezegd word. En dat terwijl hij toch ook zeer regelmatig grapjes maakt over zwanger mbt mij..??? Ik ben wel iemand die snel alles persoonlijk aantrekt dat wel. Ik denk ook dat dat ook de reden is waarom ik dat zo voel. En waarschijnlijk voel ik dat ook zo omdat ik het gevoel heb niet zelf te beslissen op dat moment.

  Ik voel ook soms jaloezie tegenover mensen die kinderen hebben gekregen en waar alle aandacht naar toe gaat en eerlijk is eerlijk, het heeft iets speciaals en emotioneels een geboorte, liefde tussen man en vrouw…

  Met dat soort dingen heb ik dan vaak wel weer moeite en dan helemaal als ik me afgewezen voel door mijn partner..

  Maar toch…ik wil ze niet!

  Ik zou me alleen graag wat zelfverzekerder willen voelen in de positie als kinderloze ipv het gevoel te hebben geen belangrijke plaats in te nemen in de maatschappij….

 25. effe iets kwijt:

  Jullie zeggen wel dat et allemaal aan die ouders liggen, maar wat denk je van de scholen? alsof ze daar zo goed toezicht houden, en als ze buiten rond hangen dan? daar leren ze ook van alles! ik haat ze echt, kut kinderen.

 26. somige kinderren realiseren zich vaak nooit van wat ze aanrichten bij andere kinderren of volwassen mensen

  en dan heb ik het over kinderren vanaf 11 12 jaar en jonger.

  het blijkt maar weer dat somige kinderren geen respect hebben voor anderren zij denken dat ze maar alles mogen en laten.

  en dat ze denken dat het stoer is om anderre kinderren te mogen pesten en treiteren omdat ze zelf bang zijn om getreiterd te worden enzovoorts

  ouders denken vaak als hun kind buiten speeld van: och mijn kind speelt altijd netjes buiten maar omgekeerd is dat het kind vaak kattekwaad zit uit te halen inpplaats van leuk buite spelen!

  en vaak ligt het aan de ouders zelf van de manier waarop ze hun kinderren opvoeden en dingen bij brengen zoals RESPECT hebben voor anderren en dat onbreekt vaak!!

  en als een kind een ander treiterd en die gene spreek de ouders aan op het gedrag van hun kind zeggen ze doodleuk van Ach het zijn maar kinderren en mijn kind doet zoiets niet balblablabla BULSHIT!!

  ouders moeten zich realiseren van wat hun kinderren doen als ze er zelf niet bij zijn!!

 27. Jullie zijn vroeger toen jullie klein waren gewoon gepest en daarom heb je nu een hekel aan kinderen.

 28. inderdaat ben het voledig met je eens laura

  en ik ben ook zo,n vrouw en ik kan er over mee praten dat wat ij hebt mee gemaakt met pesterijen dat heb ik ook mee gemaakt

  en die pesterijen hadden bij mij een angst voor school gecreeerd

  en toen ik 16 was wist ik al dat ik nooit kinderren zou willen en ben nu inmiddels 25 en heb nog steeds die instelling dat ik geen kinderren wil en dat zal ook nooit gebeuren, mij niet gezien!..

  en trouwens dat iedereen ook zelf weten het is ja niet verplicht om kinderren te krijgen..

 29. Laura,

  Wat ben ik blij dat er uberhaupt vrouwen zijn die deze instelling hebben.

  Groeten,

  Nomis

 30. Ik ben blij om te lezen dat ik niet alleen ben dat er nog mensen zijn die kinderen helemaal niet leuk vinden.Al sinds ik kind was wist ik dat ik geen kinderen wou.Ik vond ze gemeen.Werd dikwijls gepest op school totdat ik mij begon te verdedigen en heb een paar rake klappen uitgedeeld aan mijn pestkoppen.Diegene die gestraft werd achteraf was ik omdat ik de pestkop de haren had uitgetrokken of een pink gebroken, na jarenlang getreiter zoals stampen, boekentas wegsteken, uitsluiten met spelletjes enz… Toen ik ouder werd stond het voor mij zeker vast dat ik geen kinderen wou.Het zien van een baby riep eerder afkeer dan vertedering bij mij op en de gedachte om een stinkende luier te moeten vervangen maakte mij al misselijk.Ook kan ik absoluut niet tegen kindergeluidjes zoals gillen in die typische hoge schrille tonen.Ik word er hiperzenuwachtig van. Ik ben bijgevolg nooit getrouwd omdat ik absoluut geen kinderen wou en tot op de dag van vandaag moet ik mannen zeer duidelijk maken dat ik geen kinderen wil, ook al ben ik er 45 doodat ik er veel jonger uitzie, zeggen ze 'nou je bent nog jong je kan gerust toch nog kinderen krijgen'.Bijna al mijn relaties zijn hier op afgeknapt want de meeste mannen willen kinderen.In mijn buurt zijn er een aantal vrouwen die er net zoals ik erover denken en ook geen realtie hebben omdat het ook hun ervaring is dat de meeste mannen toch kinderen willen op een gegeven moment in de relatie:o, en die mensen die zeggen van als je geen kinderen neemt dan ben je later eenzaam.Eenzaamheid is een gevoel en het feit om alleen te zijn wil niet zeggen dat je je daarom eenzaam voelt.Ik ben praktisch mijn hele leven alleen geweest en het bevalt mij prima.Ik kan bij vrienden terrecht als het moet en heb verder totaal geen verplichtingen met taxi te spelen voor mijn kinderen, kadootjes te kopen voor verjaardagsfeestjes van vriendjes, op vakantie gaan tijdens de drukke schoolvakanties, oudervergaderingen enz.. en dan later bang afwachten of ze aan de drugs gaan zitten of niet enz…En diegenen die zeggen dat het aan de opvoeding ligt, wel niet altijd.Mijn twee kozijnen zijn exact hetzelfde opgevoed, zelfde school, zelfde kansen etc.. de ene is een geslaagde klasseman geworden de andere heeft problemen met drank, zo zie je maar.En om af te ronden; ik heb al dikwijls moeten horen van mensen die kinderen hebben; Goh wat benijd ik je, je kan uitslapen in de week-ends terwijl mijn kinderen al om 7 uur staan te zeuren om aandacht, je kan je meer luxe permiteren en ik moet 2 kinderen grootbrengen en dat kost mij veel geld, of ja, je hebt geen zorgen, ik doe in de week-ends geen oog dicht want ik vraag mij af waar mijn tienerdochter zit en zo heb ik nog een lange lijst.Ik mis ze niet en neen, ik heb geen spijt dat ik er geen heb.Soms vraag ik mij af hoe het zou zijn geweest moest ik er toch hebben gehad maar ik kom gauw weer met beide voetjes op de grond als ik aan de 9 maanden zwangerschap denk, de slapeloze nachten, de vieze luiers en de zorgen als ze pubers zijn, en als je er eindelijk wat aan zou kunnen hebben zijn ze al 20 en gaan ze hun eigen weg en ben je toch terug alleen, alleen is je uiterlijk wat meer verwelkt en is je portemonee wat leger.Zo denk ik erover, laat de anderen maar kinderen maken als ze perse het menselijk ras in stand willen houden, mij zal het worst weze!

 31. Wat mij vooral opvalt is het feit dat hier over ''kutkinderen'' wordt gesproken en dan word voornamelijk afgegeven op hun gedrag…mensen…jullie haten (vreselijk woord trouwens helemaal m.b.t kinderen)de verkeerde…de OUDERS die niet ingrijpen/begleiden/opvoeden zijn de schuldigen!!!!! hier kun je,je volop aan ergeren dat doe ik ook..maar niet aan de kinderen..doe je dat wel dan ben je een kortzichtig en redelijk dom mens..ik heb twee kinderen, het zijn gen watjes maarze weten zich te gedragen door een consequente opvoeding.

 32. haha, wat kunnen mensen zichzelf druk maken om anderen zeg! heb zelf twee kinderen en natuurlijk zijn die lief en ook wel eens niet is heel normaal, maar ik heb ook een hekel aan kinderen, vooral die van tegenwoordig,ze worden niet meer opgevoed. Ze hersenspoelen die kinderen met subliminale Disneyfilms en zogenaamde kinderzenders. De ouders van tegenwoordig zijn veel te gemakzuchtig en hebben zelf geen normen en waarden meer in hun donder zitten, vind je het gek dat kinderen onuitstaanbare wezens zijn geworden.

  Oh enne volgens mij gaat die bus gewoon 'recht door'

 33. Een kind kost 18% van je netto inkomen, 2 kinderen 26% en 3 kinderen 33% Dus ze zijn echt hartstikke duur en je ziet weinig van dat geld terug.""

  Als je zo door rekent zijn ze op gegeven moment gratis en daar na winstgevend!!!

  Door Gáán!

  JA@Stfu een Verleidelijk Aanbod…

 34. @Stfu-noeps: Kom maar op met je heerlijke gat, die gaan we heerlijk likken! 😆

 35. Trouwens, gaan ze met hun allen beetje kinderen dissen. Hoe focking triest is dat? Moeten wij wat meer 'respect' hebben voor ouderen. Nou sorry hoor, niet iedereen is zoals zo'n jongere. Ik kan goed met oudere mensen omgaan! Maar tegen zulke mensen op dit forum? Die kunnen mijn gat likken. 🙂

 36. Jezus op de brommer! Kinderen haten om het geld? Koop een fiets en ga fietsen. Wat een zieke figuren zijn jullie. Iedereen is kind geweest iedereen is irritant geweest. En toch haten? Ben je een zelf-hater. 😉

 37. hoi, ik kan je zeggen ik hou ook niet van kinderen. Ik begin me er steeds meer aan te ergeren! Toen ik zelf kind was hielt ik ook niet van andere kinderen. Helaas ben ik een aantal jaren geleden gaan wonen in een behoorlijk kinderrijke buurt. Kinderen komen werkelijk me alles weg. Er zijn maar een paar mensen die weten dat ik niet van kinderen houdt. Het is gewoonweg zo`n taboe. Gek genoeg zie ik soms kinderen die zich erg afzijdig houden van andere kinderen, en die kinderen vindt ik dan wel lief. Wordt er maar zo voor dieren opgekomen! Die kunnen al helemaal niet voor zichzelf opkomen. Helaas zijn dieren vaak de dupe van kinderen. Maarja kinderen zijn nu eenmaal heilig en komen overal mee weg!

 38. Ik ben een kind. Iedereen is er ooit éen geweest.

  Je bent nog steeds een kind. Het kind van je ouders.

  Het is gewoon erg zielig om zo te praten. Get a life.

 39. Waarom nou haten ? Dit is belachelijk. Tis prima dat je kinderen misschien niet prettig vind. Maar dat kan je best voor je houden hoor. Wij schrijven toch ook geen boek over dat wij volwassenen haten. echt zielig is dit.

  En je bent toch zelf ook kind geweest ? Wij zijn allemaal nog kinderen! je blijft gewoon ouders hebben.

  En kom op zeg ! Stop kinderen ? we zijn allemaal mensen en dat moet je gewoon accepteren.

  Echt kinderachtig om hier een boek over te maken.

  majaa eigen mening.

  (…)

  eenvandegehatekinderen.

 40. Tja, ik heb ook soms zo'n hekel aan kleine kinderen. Het is niet zo erg dat ik kinderen haat. Ik begrijp het wel, maar jullie hebben het alleen over baby's, tieners horen daar ook bij toch?

 41. ja net zoals de moeder van joran van der sloot hij is haar zoon zij houd van hem wat hij ook doet: moorden vrouwen handel,oplichting,liegen,bedriegen,

  ja van zo,n kind kun je alleen maar van houden wat hij ook doet……

  en kwa leeftijd word het steeds jonger kinders vanaf 12 beginne al met inbreken roken geweld brandstichting stelen noem maar op

  EN Ja Wij volwassenen zijn ook idd Geen Engeltjes wij kunnen net zo goed slecht zijn dat is al heel lang bekend!

  ik zelf heb niks tegen kinderren helemaal niet maar ik kan me wel behoorlijk iriteren dat er ouders zijn die niet om kijken naar hun kind als het kind kattekwaad uit haalt enzovoorts en Doodleuk zeggen, Dat doet mijn kind nooit Mijn kind is onschuldig bla bla

  en als er iemand is die ziet dat een kind of een tiener kattekwaad uit haalt op straat en als burger wil je er wat van zeggen of ingrijpen als er iets ergs gebeurd zoals een stel jongerren die een man of vrouw of kind lastig valt, ik zeg maar wat: En als je als burger ingrijpt en er iets van zegt owee dan krijg je de ouders op je dak wegens mishandeling Want Nee Mijn Kind doet Nooit iets fouts want zo heb ik hem niet opgevoed

  het is maar hoe je het bekijkt maar idd haten is een slecht woord

 42. hahaha,

  dit is gewoon lachwekkend.

  Jullie zijn allemaal zielig, respectloos, blablabla.

  Je haat geen kinderen, maar mensen die respectloos, arrogant, aandachtzoekend, irritant, gemeen, etc zijn.

  En daar zijn ook genoeg volwassenen van.

  Er zijn idd kutkinderen ja, maar ook hele lieve kinderen die veel liefde geven.

  Ik heb er zelf twee, en ze maken me gelukkig. Je kan idd alleen maar van ze houden, wat ze ook doen.

  Het ligt aan de manier waarop je ze opvoed, niemand is perfect. Dus kinderen kunnen ook niet altijd engeltjes zijn.

  Maar volwassenen ook niet.

  Je wilt niet weten hoeveel kinderen haat hebben aan mensen zoals jullie.

  Zelf vind ik dat je zelf mag weten wat je van kinderen vind, maar ga toch alsjeblieft niet zo haten zeg, pff..

 43. ik vind het raar kijk nou eens stop kinderen als er geen kinderen zijn hou komen er dan volwassen mensen?

 44. pff alex ij reageerde net zo aanvallend naar marco dus niet Zeiken joh! hoge eigendunk zeker

  dit wilde ik dus eve kwijt

 45. ben met bob eens:) ik ben kinderloos en het bevald me heel goed:) vrijheid blijheid zou ik zeggen

 46. Geweldig Boek!, ik heb nooit echt iets met kinderen gehad, maar ik erger me er alleen maar aan. Huilende kinderen in restaurants/bussen op straat. ik vlucht er meteen van weg. Door bezoek van mensen met kinderen zijn er al verschillende glazen en diebare spullen kapot gemaakt, en of vlekken in kleren en meubels.

  Dit boek beschrijft in een verhaal manier veel situaties over problemen met kinderen. Ik heb me door dit boek nog meer aan het denken gezet om een sterilisatie te ondergaan. Het leven zonder kinderen lijkt me geweldig, ook al ben ik nog maar 20. Ik heb het ongeveer vanaf mijn 15e nooit goed gevoeld bij kinderen die jonger dan mij waren. Ik ergerde me er altijd aan. Maar denk er maar eens over na, kinderen slurpen veel energie uit je. Waardoor je veel andere hobbys en leuke dingen opzei moet zetten. Je krijgt het drukker en heb je dus minder tijd voor de liefde met je partner te delen. Het kost je handen vol geld. Een kind staat als het hoofdpersoon in een gezin. En ik ben iemand die mezelf als hoofdpersoon ziet.(staat ook in het boek). Ik vind dat mensen te snel een kind nemen zonder over de nadelen te denken.

  Alle mensen die er over denken kinderen te nemen zouden eerst dit boek moeten lezen! En dan pas de conclusie nemen.

  Echt een geweldig boek.

  TOP! erg bedankt Camiel de Vries en Hanna de Heus!

 47. Honden zijn smerige wezens shijtende kotsende kutbeesten ik heb er twee en van mij mogen ze morgen het loodje leggen wat een kutbeesten!

  Het is trouwens een bull shit verhaal, ik zou het helemaal bgrijpen als er zou staan dat je de ouders van tegenwoordig zou haten want dat is inderdaad één groot drama, de kinderen niet die worden blanco geboren.

 48. oke idd laten we het maar vergeten ben ik mee eens en dat je me excuses niet echt aanvaard oke no problem want ik ken je niet eens en ij kent mij niet dus idd mij kan ut niet echt schelen omdat we totaal vreemden zijn dus ja goed maar aan de anderre kant begrijp ik dat wel want ik zou zelfs van een vreemde geen excuses aanvaarden.

 49. Tja wat zou ik hier op zeggen. Het excuus van Marco aanvaard ik niet echt omdat hij nogal aanvallend reageerde waarbij hij ook nog eens niet goed gelezen heeft.

  Waar ik op doel is dat jongeren weer respect krijgen voor anderen mensen (hun mede jongeren en helemaal mensen die een stuk ouder zijn dan hun) Een corrigerende tik helpt daar heel goed bij (niet als je een kind helemaal afronseld, nee dan gaat het kind klappen als normaal ervaren en dat is niet de bedoeling natuurlijk)

  Ik weet niet of ik die gastjes een tik had verkocht maar in elk geval pik ik van niemand als ik verot wordt gescholden maar goed dan heb ik nog zoiets van, ach laat maar schelden wat moet je er anders aan doen maar als er 2 jochies zand naar mij gaan gooien (en wel nog hele harde stukken zand, bijna steen) dan keer ik wel even om om ze duidelijk te maken dat ze dat niet nog een keer moeten flikken, en even drijgen met een knal helpt vaak al goed (het ligt eraan hoe je het zegt, ik zei het heel duidelijk en had zo'n duidelijk gezicht dat ze het serieus namen) Hopelijk hebben ze nagedacht en zullen ze de volgende keer even nadenken, maar tja ik geloof dat niet echt maar goed.

  Dus Marco even eerst nadenken over hoe je dingen ook anders kan interpreteren. Verder over wat ik zei kom maar naar Rotterdam als je durft….. dat was meer een reactie op jou reactie, maar laten we het maar vergeten.

  @ Sjaak,

  Als dit een reactie van jou op mij was, ach wie is er nou wel een lievertje als kind?? Ik was echt geen lievertje hoor maar er zit een groot verschil tussen een jongen of meisje dat was kattenkwaad uithaald en af en toe vervelend is enz, of een kind dat gewoon nooit nadenkt, altijd slecht gedrag vertoond, bijdehand is tot vrevelends toe en strond eigenwijs is.

  Verder neem ik wat je verder over mij zegt maar niet serieus want tja wat moet ik daar opzeggen?

  In elk geval als ik kinderen zou nemen verhuis ik uit de stad en laat ik ze opgroeien ergens waar mensen nog manieren hebben want tja, kinderen kopieeren.

  En ik weet niet of ik als vader mijn kinderen goed opvoed, dat hoop je maar als vader.

  Verder mag ik honden heel graag hoor, die kunnen er tenminste weinig aan doen als ze vervelend zijn wat bij kinderen en de ouders van hun een heel ander verhaal is.

 50. Hahah wat moet jij een kutkind geweest zijn en en kutjeugd hebben gehad dat je zon hekel hebt aan kinderen, of ben jij volwassen geboren?

  Ik ben heel blij dat mensen als jij geen kinderen op de wereld zetten dat houdt in dat jouw soort godzijdank uitsterft.

  En voor diegene die meer van honden houdt…uuuh die stinkende schijtende met vlooien en teken bezaaide uit het bek meurende schijtbeesten die constant met hun neus in de zeik en schijt van andere honden hangen hun doos likken alsof hun leven ervan afhangt en daarna je zogenaamd lief in je gezicht likken..je hebt groot gelijk hoor haha succes met die voddenbalen geef mij maar een paar kinderen

 51. @Marco; ik bewonder je moed en durf met je laatste comment en hiermee laat je zien dat je open staat voor een dialoog op basis van argumenten en wederzijds respect. Overigens fouten maken mag en op je mening terugkomen ook; ook dat is daadkracht en moed!

 52. oke oke haha ik begrijp wat je bedoeld SirCumSized idd daar heb je wel een punt in moet ik toegeven..

  oke hiermee bied ik mijn excusses aan,aan Alex.

  ik zelf vind dat ik me nogal onterecht brutaal heb gereageerd op alex was ook niet mijn bedoeling ik liet me mee slepen dus hopelijk aanvaard alex mijn excusses. enzo niet dan is het me eigen schuld..

  ik zal voortaan beter nadenken voor ik hier wat neer zet.

 53. @Madbello; ja,ja,ja jarenlange zelfstudie psychologie en Darwinisme verdienen zich nu terug in deze beestachtige tijden 😉

 54. @Marco; tja da's even schrikken hè? De corrigerende tik is weer terug van weggeweest en dat heeft niets met "kinderbeul" te maken. Onaangepast gedrag van jongelingen wordt in het dierenrijk snel gecorrigeerd door de oudere alfa mannetjes vaak ook door even een dreun uit te delen en te laten zien wie er de sterkste is. Gebeurd nu ook in het mensenrijk en het werkt voor beide partijen; de brutale jongeling kent zijn plek weer en de oudere beschermt de waarden en normen in de groep en er ontstaat over en weer respect voor elkaars verschillen van visie. Het verschil tussen mens en dier is namelijk niet zo groot….

 55. pff tuurlijk en ij wilt het op lossen met geweld? je denkt toch niet dat ik naar dat criminele stadje kom alleen omdat ij zo graag wilt knokke? ha ha ha ben ik blij dat ik niet zo,n agressief mannetje ben zoals ij!! want met geweld lost je niks mee op!

  en nee het is niet dat ik niet durf want ik laat me niks vertelle door jouw! en btw wat ik heb gelezen dat ij een kind van 7 graag een dreun op zijn smoel wilt geven om hem wat bij te brengen?? en te straffe?

  dan ben je een regel rechte kinderbeul!!

 56. Ach wat zal ik hierop zeggen, je zal wel 14 jaar ofzo zijn want als je een volwassen man was geweest had je hier niet eens op gereageerd en had je ook niemand uitgescholden. En nee ik word niet kwaad want ik weet namelijk dat jij zelf een agtelijke domme idioot bent, en een idioot die niet eens Alex kan schrijven ha ha ha ha, kom even naar Rotterdam joh kijken of je dan nog zon grote bek hebt.

 57. oeps ik heb je naam verkeerd getypt oh oh nu word alexje kwaad?! maarja zo,n loser als ij heb je overal!!

 58. @ Aelex

  ojee een beterweter maakt het wat uit of er spel fouten erin zitten?? kijk eerst naar je zelf stukverdriet pfff..

 59. @Yasmijn

  En ga jij eerst maar eens leren schrijven want je schrijft met heel veel spelfouten.

  Wees eerst volwassen en nationaliseer je eerst maar als een Nederlander voor je begint te schreeuwen naar anderen.

  Kinderen zijn gewoon etters (de jeugd van tegenwoordig wordt er niet voor niets geroepen) er zijn nog maar weinig snotaapjes die echt respect voor ouderen en mensen die een stuk ouder dan hun zijn hebben. Een maand geleden ben ik zomaar toen ik van de supermarkt naar huis liep uitgescholden voor kanker mongol etc (de rest van de woorden zal ik maar niet opnoemen) door 2 jochies van een jaar of 7. Ik liep zwijgend voorbij toen ze begonnen te gooien met harde stukken zand, ben toen omgekeerd heb er 1 in zijn kraag gegrepen en gezegd dat als hij zoiets weer flikt hij een flinke knal krijgt van me. Dat jong hijgde van angst en heb ze nooit meer gehoord, sterker nog 3 weken later (van de week) zeiden ze netjes en beleeft hallo meneer toen ik langs liep.

  Harde aanpak zal ik zeggen en dat begint gewoon weer bij een dreun op hun smoel van de vader en een klap op de billen, en goede opvoeding, Want dit soort kinderen zou je het liefst letterlijk achter het behang plakken, maar ja helaas mag dat niet in dit landje waar de wetten en regels veel te soft zijn!!!

 60. @nomis

  ben ik niet met je eens over wat je tegen paul nu typt!

  PAUl zegt: dat hij het niet normaal vind dat jongere met dat woord spotten! en darmee bedoeld hij dan wacht maar als je zelf of een van je familieleden het krijgt dan zul je anders piepen!

  GOED LEZEN!! voor je oordeeld!

  en verder ga ik hier geen woorden meer aan vuil maken en vooral niet aan zo,n mens die mensen bevooroordeeld zielig gewoon ……..

  en laat iedereen in zijn eigen waarden en bemoei je met je eigen zaken . kijk eerst naar jezelf en dan naar anderren!!!

 61. @Het Kinderhatertje

  HE-LE-MAAL mee eens. Ikzelf ben nu 15 jaar oud, en mijn omgeving denkt te weten hoe ik later over kinderen denk.

  Mijn ouders; precíes hetzelfde. "Och, maar later denk je daar wel anders over! Dan komt dat vanzelf!"

  Waarschijnlijk komt mijn haat voor kinderen omdat de (bij zijn nieuwe vrouw verwekte) kinderen van mijn vader EXTREEM PREUTSE KUTWEZENS VAN 8 JAAR OUD ZIJN. EEN TWEELING WELTEVERSTAAN, MOET JE JE EENS INDENKEN HOE ERG DAT IS.

  @paul

  Je bent een triest figuur die niets anders kan dan zich aanstellen. Dit onderwerp gaat niet over het taalgebruik van de jeugd. En nee, geloof mij maar, andere jongens en meiden om mij heen deinzen écht niet terug wanneer er iemand in hun familie sterft aan kanker. Dat moeten sommige mensen eens afleren; "Wacht maar tot je het zelf hebt of je familie het krijgt te verduren!"

  Dat is echt niet zo, ze stoppen er dan absoluut niet mee. Ik weet dit omdat ik dit dagelijks meemaak..

 62. Ehm, voor alle kinder hatende mensen

  Jullie weten toch dat jullie allemaal ooit kinderen zijn geweest?

  En voor degene die nu zeggen:ja maar wij zijn nu volwassen

  Dan heb je gewoon geen gedult om te wachten tot kinderen volwassen worden

  En nog zon leuk wetenschappelijk feit, geen voortplanting betekent het einde van een ras

 63. Ik ben het helemaal eens met de mensen die dit onvolwassen gedrag noemen, het moet toch verdorie niet gekker worden dat je een "haat" hebt aan kinderen? Natuurlijk is het niet altijd even leuk, maar niks in het leven is altijd leuk. Als je eenmaal kinderen hebt zul je daar ook zeker geen spijt van krijgen naar mijn gevoel. Zelf heb ik geen kinderen maar ben zeker van plan om een groot gezin te stichten. ik vind het te gek om los te lopen dat er zulke onvolwassen mensen hier een website over maken, dan ook nog dat boek. En dan noemen mensen het ook nog "humor" nou misschien ben ik ouderswets (wat denk ik niet het geval is) maar dan mogen jullie mij de humor hier wel eens van vertellen.

  Kinderen zijn nu eenmaal kinderen, zelf ben je vroeger ook kind geweest en je hebt waarschijnlijk ook een hoop fouten gemaakt waar je van geleerd hebt. Want ja, zo zit een mens nu inelkaar.

  REALITEIT mensen.

 64. Kinderen zijn de nieuwe generatie, dus waarom zou je die haten? Haat je die kindjes dan ook als zij jou verzorgen in een bejaardenhuis?

  Nou, over het gedrag van kinderen, ja… daar mag hier en daar aan geklust worden, maar dan moet je eigenlijk bij de incapabele ouders aan kloppen.

  Als je struikelt over kinderspeelgoed, dan ligt het toch echt aan jezelf als ouder. Dan had je je kinderen maar moeten leren opruimen en ze niet al dat onnodige speelgoed moeten geven.

  Verwennen is niet goed.

 65. @effe iets zegge.

  ja dat klopt meestal nemen ze het ook van de andere kinderre over die scheld woorden gebruiken en weetje je kan bijna niet verkomen dat ze dat doen maar ze er wel op wijzen dat het fout is om anderre pesten treiterren enof scheldwoorden te gebruiken en meestal leren ze ervan 🙂

  maar ach ik wil zeker graag kinderre en ik weet dat niet elk kind gemeen is enzovoorts.. wat ik wel weet is dat als ik een kindje krijg die zal ik heel veel liefde geven en warmte en dinge leren zoals ieder ouders het doen:)

 66. @franses…

  ja dat is waar, meestal ligt het bij de mensen thuis het probleem dat me kinderen zo zijn

  een voordeel ik heb niemand om mee ruzie te maken

  scheldwoorden haal ik ook niet in mijn mond, vind ik te min

  maar dat ze nooit zal gaan schelden kan ik niet garanderen

  aangezien er zat kinderen buiten rond lopen

  die alles zeggen

  en ja kinderen nemen nou eenmaal alles over

  maar kinderen neem je ook niet, die krijg je……

  want niet iedereen kan ze krijgen

  en het is ieder zijn keuze, of die kinderen wil of niet

  maar om ze dan meteen te haten

  het is wel de toekomst, die we op de wereld zetten…..

 67. ik wil ook effe iets zeggen!

  ja wij volwassene hebben ook een grote mond oke dat is waar geef ik toe..

  maar! VAN WIE KRIJGEN DIE KINDERRE ZO,N GROTE SMOELWERK?! DENK NA!! VAN DE OUDERS NATUURLIJK!!! DOE MAAR NIET ALSOF KINDEREREN ZOOOOO HELILIG ZIJN!! :S

  ouders die ruzie maken en met vieze woorden gooien waar het kind bij is!! DAT IS DE FOUT VAN DE OUDERS !!! die niet om kijken wat het kind allemaal uit spookt!!

  ik heb niks tegen kinderren helemaal niet! en oke wij volwassene zijn ook niet HEILIG HOOR wil ik ook niet zeggen

  EN IK HAAT MENSEN

  die hun kinderre in de steek laten of mishandelle of misbruiken EN HET KIND EEN GROTE SMOEL BIJ BRENGEN!!! vaak ligt de fout bij de OPVOEDING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 68. Stel je nou eens voor dat niemand kinderen zou krijgen, wie gaat dan ons pensioen betalen als we later oud zijn? Dus ik zeg: gewoon doen! 😀

 69. ik snap hier het hele idee niet van eigenlijk,

  jongeren zijn aso?

  nee moet je die oudere zien, als je in een bus op een stoel zit en er is plek op de mindervalide plaats

  dan komen ze als nog naar jou toe op een normale plek omdat ze daar willen zitten

  lopen te vloeken over dat alles zo godvergeten duur is, en dat ze zich ow zo klote voelen…..

  kinderen daar in tegen, weten nog niet hoe de wereld functioneert, en leven nog altijd op een roze wolk

  ja ze zijn verpest, zijn vies, stinken, grote bek en al die andere shit

  maar weet je, dat ligt aan de ouders

  als je je kleine goed opvoed zal die geen grote bek tegen je hebben, zal die respect hebben, zal die ze spullen opruimen

  en groot worden net als ieder ander mens

  wat nou als er geen kinderen meer zouden komen, en we zijn later oud

  wie helpt ons dan

  een stel bejaarden, die altijd kinderen heeft gehaat

  en nu geheel alleen zitten

  ik ben zelf een moeder van een dochtertje en ik doe dat zonder man

  en ja dat is soms zwaar

  maar me dochter is er aan gewend om het alleen met mij te doen

  ze vraagt niet enkel aandacht

  ze is lief hoe klein ze ook is

  ja een kindje hebben kost wel wat, maar kijk wat je er voor terug krijgt, zoveel liefde

  en je hebt kindergebonden buget (met een niet te hoog inkomen krijg je die van de belasting dienst) en dat is 84 euro per maand

  en kinderbijslag 194 euro in de 1e 5 jaar iedere 3 maanden

  vanaf 5 jaar wordt dat weer verhoogt

  je hebt 2 kanten aan een kind

  maar je hebt ook 2 kanten aan een volwassene

  wij hebben ook een grote smoel, lees jullie eigen reactie maar eens terug, slaat ie ergens op??

  schelden met kanker is heel zwak, maar ik vind het ook zwak om zo over kinderen te praten

  en weet je wat ik haat

  MENSEN DIE NIET NADENKEN

 70. Eeknoortje, lekker belangrijk het menselijk ras, denk dat wereld en de rest van alle dieren en natuur beter af is al er geen mensen meer zijn, in ierdergeval een stuk minder mensen mag ook.

  Weet je wel hoe veel c02 een kind in zijn hele leven uitstoot *het is een schande* kinderen moeten voorlopig verboden worden, of op zijn minst gereguleerd worden 😆

 71. hier zal nu ff een kind spreken:

  als ik dit boek nu eens bekijk, zie ik geen rede waarom mensen dit aanraden. Denk eens na mensen!

  straks zal dit uitgroeien tot een of andere kinderhatende sekte en dat zal dan zo erg worden dat het niet gestopt kan worden en dan hebben we een probleem!

  Cindy27 ff dat je het weet, je hebt van dit soort rare mensen die dat doen maar je hebt ook van dat soort rare mensen die autobatterijen aansluiten op hun tepels en sown filmpje op youtube zetten (ff lache hierom xD) maar dit soort mensen bestaan gewoon. . . das best kut maatr kunnen we niets aan doen.

  Je moet er zelf voor kiezen kinderen te nemen en je niet zomaar over laten halen door zo'n stom boek (het is best wel seksistisch tegenover kinder maar das mijn mening) dus beslis goed en neem dan pas kindere

  Kinder zijn heel goed voor de wereld anders sterf het menselijk ras uit dus ik zal zelf ook kinderen nemen maar eerst ff verder gaan met school.

  dat was het eigenlijk so'wn beetje. . .

  Byee!

 72. idd ben met paul eens !!

  die jeugd die zulke woorden gebruiken ,zijn gewoon zielig! hebbe geen respect denke niet na met hun halve hersencel whahhaha die jeugd vinden zich zelf heeeeel wat !!!

  laatst op het nieuws gehoord vandaag op sbs 6 een 15 jarige puber die een jonge vermoord van zijn klas! het word steeds erger met die pubers! ze worden steeds jonge criminele

  doen stoer mee met hun aso vriendjes gatverdamme moet a kotse als ik aan zulke pubers moet denken!!

 73. nou nou je moet niet met zulke woorden als kanker gebruiken! en er vooral niet mee spotte!! laat die mense toch als zij kinderre hate nou en??? laat ze! is hun eigen mening en beslissing!

  er zijn mensen die, ziekte hebbe (kanker) en er aan DOOD gaan!!

  DUS SPOT ER NIET MEE!!! DENK VERDOMME NA MET WAT JE ZEGT OF TYPT !!! JE ZAL ANDERS REAGEREN ALS ER EEN FAMIELILID VAN JULLIE AAN KANKER STERFT!! DENK NIET DAT JE DAN NOG MET ZULKE WOORDEN ZAL GOOIEN!!

  pfff Jeugt van tegenwoordig zijn echt ASO,S honds brutaal gemeen … zo zie je maar weer je leert die jeugd van alles maar je krijgt STANK VOOR DANK TRUG!

  mazzel

 74. als je oud bent later zit je in een bejaarde tehuis en daar zorgen ze voor je daar hoef je geen kinderren voor te hebben.

  en trouwens het is niet verplicht om kinderre te krijgen iedereen moet het zelf weten ieder hun eigen mening..

  en die mensen moetje in hun eigen waarden laten vind ik.

 75. wat is nou mis met kinderen?

  waaroom willen jullie geen kinderen?

  wie moet voor jullie straks zorgen?

  wie gaat jullie straks onderhouden?

  wat is dit voor maatschapij?

  wat is de toekomst???

  KINDEREN TOCH?

  OF BEN IK NOU ZO ACHTERLIJK?

 76. kinderen sjucht….

  neem ze niet ze zijn, asociaal, gemeen, aandacht trekkers jankende ettterende hebberige vuile smerige stinkende KUT kinderren…

  zo dat is er uit …

 77. iedereen moet zelf weten of ze nou van kinderren houden of niet

  ik personelijk hoef geen kinderren maar ik haat ze niet, en trouwens kinderren kunne idd heel iritand zijn en gemeen zijn maar dat ligt heel vaak aan de opvoeding van de ouders! vele mensen zouden zegge van niet maar vaak is het wel zo..

  neem nou als twee ouders ruzie hebben en ze schelden tegen elkaar roepe met vieze woorden naar elkaar terwijl het kind erbij staat en is het logies dat dit kind die woorden overneemt en zelf gaat gebruiken dit vind ik niet juist!! OUders moet na denken met wat ze zegge waar kinderre bij zijn!!

  ik heb een collega die mij vertelde dat een jongetje van 6 tegen haar KUTWIJF zei! en nu na denken waar ze die woorden vandaan halen?! vaak bij de ouders! off van anderre kinderren die het van hun ouders hebbe!

  1woord Kinderen moeten disipline bij woorden gebracht! vaak gaat het zo dat kinderren later met verkeerde vriendjes omgaan enzelf crimineel worden stelen verniellen dingen kappot maken enzovoorts

 78. Kinderen zijn net als scheten………….

  Die van jezelf gaan nog wel.

  Maar die van een ander zijn niet te harden!

 79. Vergeet niet dat je ooit zelf een kind was.

  Tuurlijk zijn kinderen irritant enz. maar dat hoort er nu eenmaal bij. En wie zijn jullie om te verbieden dat er geen kinderen mogen geboren worden bij relatieproblemen en dat de kind dupe word. Vergeet niet dat wanneer jullie ouders misschien ook zo zouden denken en dat je zelf niet eens op de wereld zou komen.

  Er zal een dag zijn dat je eenzaam achter je ramen naar buiten kijkt zonder dat iemand naar je komt kijken. En dat je eenzaam zal sterven zonder dat iemand naar je omkijkt. Kinderen zijn liefde en warmte en tuurlijk altijd irritant. Maar vooral liefde. met verjaardagen huis vol met liefde. De eerste stapjes en mama ik hou van jou….. De rest neem je maar voor lief.

 80. Het woord "haten'' gaat misschien een beetje ver maar soms haat ik ze echt.

  En wat ik nog het allergste vind is dat je ''vrienden'' hebt waar je goed mee kunt leuke dingen doen samen totdat ze besluiten om kinderen te nemen dan is het opeens over.

  Dan besta je niet meer vooral omdat je dan zelf niets met kinderen heb. (zegt uiteraard ook wat over die mensen)

  Kinderen halen een hoop vrijheid weg in je leven je moet overal bij nadenken en rekening houden met.

  Nogmaals iedereen moet het uiteraard zelf weten maar ik vind wel dat ze goed na moeten denken voor ze er aan beginnen.

  Wat ik ook vaak zie is dat stelletjes die relatie problemen hebben een kind nemen in de hoop dat alles wel weer goed komt (vaak dus niet) dit vind ik echt SCHANDALIG.(kind is de dupe)

  Als je dan echt een kinderliefhebber ben doe je zoiets niet.

  Of vrouwen die blijven drammen bij de man totdat de man om van het gezeik af te zijn de vrouw maar haar zin geeft om een kind te nemen.

  Zoiets moet je toch samen beslissen.

  Maar goed zelf heb ik liever een huis vol met dieren die zijn vertrouwd lief daar heb ik veel en veel meer mee.

  Desondanks heeft mijn zus ook twee kinderen ben ik best wel gek mee maar goed als ze vervelend zijn gaan ze naar mama he en ik hoef er verder geen rekening mee te houden dus…

 81. @ iemand die wil reageren. : Nooit van humor gehoord ? en misschien weerhoud veel volwassenen dit om kinderen, aangezien niet alle kinderen hebben fijne oudere en hoe veel zitten er bij jeugdzorg.

  Dit boek is goed om je te laten beseffen wat het is om kinderen te hebben, weet alle + en – voor je er aan begint 😉

  Kinderen krijgen is zo gebeurd, maar zat gevallen waar de kinderen juist de dupe van worden als je het alleen maar ophemelt.

 82. okee!

  nu is de maat vol.

  vinden jullie als volwassen dit nou echt goed, om de kinderen af te kraken!

  jullie zijn verdomme volwassen en zelfs baby's zijn slimmer om zo'n dom boek en zo'n domme site te maken.

  Als je kinderne haat, hou dat dan lekker in je hoofd en doe niet zo stom.

  en vooral niet als je zelf kinderen hebt.

  Kijk nou naar jezelf, met een site en boek lost het toch niks op?

  denk na, voor je iets doms doet.

  want jullie doen echt dom!

  1. helemaal gelijk ik ben zelf ook kind en ik krijs en bler niet en ik ben soms ook irir maar ik ben niet verwent en die gene die kids haat is zelf een gestoorde jood ik haat het als mensen over kids van mijn leeftijd klote gemeneen over praten
   eey volwase kk mogolen hou je bek over ons wij mogen ook kind zijn oke dus FLIKKER OP KINDER HATERS

 83. Ik ben een jonge vrouw van achter in de twintig. Al toen ik zelf kind was, wist ik dat ik geen kinderen wilde. Ik speelde nooit met poppen en haatte baby's. Toen ik als 15-jarige verkondigde dat ik geen kinderen wilde, werd ik niet serieus genomen. "Oh, daar verander je later nog wel in! Wacht maar af!" Zo werd mij beloofd.

  O ja, zeker ben ik veranderd in mijn gevoelens. Mijn gevoelens van afkeer naar moederschap en kinderen zijn vanaf mijn tienertijd jaar na jaar alleen gegroeid! Nu ik inzie wat het écht inhoud om mama en papa te spelen, slaat mij de schrik om het hart. Nee, dank u feestelijk. Kinderen zijn voor de buren en de dwazen. Niet voor mij.

  Kinderen zijn ook niet bepaald engeltjes, al willen degenen die zich voortplanten ons dat nog zo graag laten geloven. Kinderen zijn egoïstisch, manipulatief, aandachtsziek en hebben er een handje aan zich op te dringen tot het centrum van ons bestaan. Ik word er niet goed van, dat gejank, gedrein en gezeur! Vaak verwens ik al die mensen met hun kroost die voor je voeten rennen in de winkels, tegen je aanbotsen of als gekken met zo'n moordend mini-winkelwagentje in de supermarkt rondsjezen. Asociaal, vind ik ze. Eens zien wat de mensen er van zouden zeggen als ik mijn hond zou loslaten en maar zou laten rondrennen?

  Hoe twee jonge mensen een rit van twee dagen naar Spanje in een te krappe Opel met twee jengelende en zeurende kindertjes overleven, is mij een raadsel overigens. Diep respect heb ik voor deze mensen, want ik zou waarschijnlijk een ravijn in rijden om van het gedoe af te zijn.

  Kinderen, nee. Ik vind ze niet schattig, die dikke, flubberende hoopjes spek in hun witte poepbroeken en ik moet ook niets van ze weten als ze beginnen te lopen, brabbelen en zich… 'Te uiten'. Laat ze zich vooral 'uiten' (less: afreageren, uitkuren) bij mama. Schreeuw, jengel en klier maar bij degene die je zo nodig de wereld in moest zetten. Het is weer zomer in de buurt waar ik woon, of te wel 'blèr-je-een-zonnesteek-seizoen'. Om het uur loopt er wel eentje te janken. Dan weer omdat het speeltje het zwembad inviel. En dan weer om niets. Ik beklaag hun arme moeders en vaders.

  Kortom: ik begrijp de auteurs van dit boek. Wij niet-kinderliefhebbers zijn er niet op uit om kinderen pijn te doen. We nemen alleen het zachtaardige, goedige en engelachtige imago van kinderen op de korrel, evenals de ultieme levensroeping, ouderschap.

 84. Niet alle kinderen zijn hatelijk .
  wij zijn zelf ook kinderen geweest .
  ik haat ze dus niet .
  maar iedereen is anders, nou ja

 85. ik vind kinderen vaak ook irritant.

  Zelf ben ik zwanger en hoop dat mijn kind wel zal meevallen 🙂

  1. wat erg voor je…dat je zwanger bent, je leven stopt…en van je kind begint…jij zal zelf geen leven meer hebben. Alles zal om die mormel draaien..alles!! angst en bezorgdheid zal je never nooit los laten…je hebt " levenslang"!! Kinderen brengen niets in je leven, ze zuigen je helemaal leeg. Funest voor je relatie en je sexleven…! en kinderen zijn egoisten, alles draait om henzelf….ik zie geen enkele moeder echt gellukkig, ze zijn allemaal..kapot moe, helemaal leeg…altijd druk..zwaar overspannen. Vakanties? alweer gaat het om die kinderen…je kunt niet eens zorgeloos aan liggen genieten…kinderen bah!!

 86. Even een reaktie op het kind: Ik weet niet hoe oud je bent, maar natuurlijk vinden we ons zelf altijd lief en ook toen ik zelf kind was, had ik geen besef van hoe ik op andere mensen over kom..Maar het feit is dat iedereen kind is geweest, maar iedereen word ook weer anders gevormd tijdens het leven door ervaringen zowel leuke als minder leuke..En het is een goed recht om kinderen niet leuk te vinden. En nogmaals vaak ligt het ook wel deels aan hoe ze opgevoed zijn. Maar geloof me de wereld van een volwassene is anders dan van een kind en jij kan ook niet weten hoe je er later over denkt. Ik vind de titel: ik haat kinderen ook wel erg ver gaan, maar ik kan me wel voorstellen dat iemand zelf wel kinderen zou willen, maar niet zit te wachten op de kids van een ander over de vloer.. Of dat je bv. ergens op visite bent waar ze kinderen hebben en die dan voortdurend ervoor zorgen dat je geen normaal gesprek kunt voeren…

 87. stomme site kinderen zijn helemaal niet stom ze zijn kij ief bijvoorbeeld als je gescheiden bent is er altijd nog iemand voor je!!! jullie gooien gwn de pet naar ons
  als jij vind dat een kind stom is dan ben je zelf stom en gwn een zuur pruim je denkt dan wel dat een kinderen zijn stomme weezens maar je bent er zelf ook een geweest nou en vond je je zelf stom nee nooit je was het liefste kindje nou wij zijn ook kinderen wij zijn dan ook lief wij worden ook groot en wij gaan ook niet zeuren over kinderen!!!!!!!!!!!! dus kinderen zij goed

 88. Ik heb een hekel aan bejaarden, al dat gezeur, dat incontinentie gezeik, dure medicijnen… rammelende kunstgebitten…
  Ik hoop maar dat niemand meer oud wordt.

  Guttegut, haat zaait haat…

  Hoe was jij als kind? Hoe denk jij oud te worden?

 89. Ik vind dit altijd best een moeilijk onderwerp.. Ik vind ‘haat’ ook een groot woord..Ik heb zelf geen kinderen en weet ook niet of ik ze wel wil. Ik weet alleen dat ik niet zit te wachten op andermans kinderen, behalve de kinderen van mijn zus die zijn wel leuk!
  Ik begrijp de kinderhaters maar al te goed, maar vraag me tegelijkertijd af of het irritante, eigenwijze, beterwetende continue aandachtvragende gedrag niet grotendeels komt door de ouders..
  Er zijn ook kinderen met een goede opvoeding en daar heb ik dan minder last van, maar dat neemt niet weg dat ik het fijner vind zonder andermans kinderen ( behalve die van mijn zus dan haha)
  En ik heb ook een verklaring waarom veel kinderen vandaag de dag irritant zijn, omdat ze veel te snel betrokken worden bij volwassen zaken, zelfs beslissen ze al de vakantiebestemming..
  Als kinderen echt kinderen waren dan zou het juist minder irritant zijn.
  Maar nee, kinderen moeten erbij lopen alsof ze 30 jaar zijn. En let eens op reclamespotjes waarin kinderen meedoen..Ze gedragen zich als volwassenen, en dat moet dan grappig zijn..Ik vind het triest! Maar je ontkomt er niet aan, de maatschappij doet het zichzelf aan en natuurlijk de ouders…

 90. Ik heb een grondige hekel aan ‘kids’ (kutwoord trouwens!).
  Dat Rob stelt dat ‘je zelf ook kind bent geweest’ doet natuurlijk totaal niet ter zake. Alsof het een keuze geweest is dat je begint als kind… Bovendien: waarom zou je er dan anders tegen aan moeten kijken?
  Als ik van een vrouw hoor dat ze zwanger is, feliciteer ik diegene uit fatsoen. Het liefste vraag ik of het wel echt de bedoeling is geweest. Maar ja: dat is men niet gewend he… Het wordt als ‘normaal’ ervaren dat je kinderen op de wereld zet, terwijl de bewuste keuze om dit niet te doen vrijwel altijd ter discussie wordt gesteld. Gezeik als ‘maar het is écht heel leuk hoor’ en ‘je krijgt er zóveel voor terug’ is m.i. een excuus om het voor zichzelf goed te praten. Kijkend naar die oververmoeide, chagrijnige koppen en de eeuwige ruzie met die kinderen weet ik dat ik gelijk heb.
  Wij hebben twee honden. Ik dring mijn overtuiging dat ik honden leuk vind ook niet op aan anderen. Vind je ze niet leuk, dan niet. Kom je er echter voor uit dat je kinderen niet leuk vindt, dan breekt de pleuris uit en wordt je niet voor vol aangezien. Ook prima trouwens. Dat gezever laat ik liever aan de kinderliefhebbers over. Enge mensen trouwens…

 91. ik heb ook een gruwelijke hekel aan die stomme kutkinderen!!

  en ik ben het helemaal eens met ikbenkind-ikhaatkinderen

  ik ben zelf 26 en heb mijn in 2006 lekker laten sterriliseren.
  ben ik overal vanaf.

  de meeste mensen zijn het er niet mee eens, maar goed. ik weet nu tenminste zeker dat ik ze nie meer kan krijgen hahaaaaa!!

  ik vind ze het allerergst als ze tussen de 2 en de 10 zijn.

  en het is op zich niet echt een taboe om geen kinderen te willen, maar om er een hekel aan te hebben is wel een taboe, als je zegt er een hekel aan te hebben word je nog altijd raar aangekeken en gevraagd waarom je er dan een hekel aan hebt…

  maja. me zus heeft er ook net zo’n erge hekel an.

 92. hey allemaal, ik ben zelf 15 jaar maar heb een

  verdomd gloeiende hekel aan kinderen!!!

  zelf heb ik hondjes en die zijn zo lief, veeeel liever dan kinderen en baby's!!! ze luisteren te minste en zijn zoooveeel liever!!! Ik haat kinderen, ze stinken , zijn gemeen,vrouwen hebben er hun regels voor (moest het kunnen zou ik me best willen laten sterrilliseren !) , ze zijn vaak rotverwend, denken dat ze alles beter weten,…. Toen ik met m'n hondje over straat liep ( die lieverd liep braaf, fier naast me) gooide er plots een kind uit een kinderwagen een lolly in mn hondje zn gezicht, ik had dat kind wel kunnen vermoorden!!! En waar ik ook zo'n gloeiende hekel aan heb is mensen die een hond hebben en dan besluiten om een kubaby te nemen, die hond wordt dan helemaal achtergelaten; wat dan gebeurd, de hond bijt het kind, gevolg> hondje wordt afgemaakt of naar het asiel terwijl zoiets NOOIT de schuld van de hond is maar WEL van de KUTBABY!!!! AAAAHHHH, ik wordt hier zo kwaad om hèèè, ook als je op vakantie bent of op restaurant zit, dan begint er plots zo'n verdomde siréne van een strontbaby!!! of een strontgeur van een kakbaby!!!! IK HAAT KINDEREN EN BABY'S!!!!!MENSEN MOETEN ZE NIET NEMEN OF OPSLUITEN OF VERMOORDEN OF OPVOEDEN!!!!

   1. jeetje zeg,je zou zelf vermoord of opgesloten moeten worden.jij bent vast zelf ook zo'n 'kutbaby' geweest1

 93. Wat een stelletje arrogante en egoïstische mensen leven er toch. Als het erfelijk is, is het maar goed dat jullie geen kinderen kunnen krijgen, nog meer van dat soort mensen zou onverdraagbaar zijn.
  En dat je kinderen hun speelgoed niet willen opruimen, ligt toch echt aan jezelf. Kwestie van opvoeden.

  1. Serieus? Erfelijk? Haha, Nee met zo’n comment doe jij de wereldbevolking goed zeg. Hahahaha… misschien weer met je kids mee terug naar school?
   En wat arrogant en egoïsme betreft. Zulke mensen kiezen tenminste om geen kinderen te nemen. Jij daarentegen vind het blijkbaar nodig om na miljoenen hongerlijdende kinderen alsnog voor babyfabriek te spelen ipv er eentje te adopteren. Maar nee hoor, want zolang het niet dezelfde bloedgroep heeft kan je er ineens niet meer van houden hè? En laat je ze liever doodgaan.
   Wie is hier nou egoïstisch? Voor elk kind dat jij maakt kleeft er bloed aan je handen.

 94. Hahahahahaha geweldig logje Mike!

  Wij hebben er 3 dus reken maar dat het ons wat geld gekost heeft. Kinderen hinderen werd er vroeger gezegd en echt dat klopt! 😉

 95. Ik heb ook geen kinderen (tenminste, niet dat ik weet hehe). Maar soms denk ik ook wel eens van ander mans kinderen van pleur toch een end op. Maar haten is een groot woord

 96. Haha, je hebt gelijk 🙂 Dagelijks waad ik door het enkelhoge slagveld van kinderspeelgoed, dat ik nog ZELF kan opruimen ook (nadat ik als kind altijd ZELF mijn troep opruimde!)

  Gelukkig worden ze klaarblijkelijk steeds goedkoper nadat het er meer zijn 😉 als ik de financiele-schade-lijn doortrek, gaan ze bij een stuk of tien weer geld opleveren?

  1. "Gelukkig worden ze klaarblijkelijk steeds goedkoper nadat het er meer zijn 😉 als ik de financiele-schade-lijn doortrek, gaan ze bij een stuk of tien weer geld opleveren? "

   Als je hierbij een grafiek zou maken zou de richtings co-efficiënt negatief zijn. Dus de lijn die je hierbij zou kunnen maken zou negatief zijn, van winst zou dus nooit sprake zijn. Ik weet dat je nu denkt wat een zeikerd, maar ik irriteer memateloos aan dit soort domme blondjes die maar wat uitroepen (commenten) wat ze binnenschiet, haat ze bijna net zoveel als kinderen.

 97. Mijn kinderen zijn kanjers! Ik ben blij dat ik voor ze heb gekozen en ja je moet er wat voor laten, maar ik kan zeggen dat ik er tot nu toe heel veel voor teruggekregen heb. 🙂

 98. Ik heb het boek uit. En kan het iedereen van harte aanraden. Mij, als kinder-hekel-hebber heeft het voldoende goed onderbouwde verbale artillerie verschaft om iedereen in toekomstige discussies hierover onder de tafel te lullen.
  Kinderliefhebbers zullen op zijn minst gaan inzien dat hun liefhebberij ook maar een van de kanten is. Dat mensen die die liefhebberij niet delen niet per definitie kontactgestoorde suïcidale psychopaten zijn, maar gewoon broers, zussen, kennissen met een iets andere insteek (in het leven).
  Heerlijk. (en een geweldig cadeau als je het uithebt)

 99. Ik heb geen kinderen. Bewust en ik mis ze ook niet. Maar ik haat ze ook niet! Ik weet niet of het een taboe is trouwens, merk niet dat andere mensen er moeite mee hebben dat ik kinderloos ben.. 😉

Reacties zijn gesloten.