Wanneer gaat Geert Wilders dood

Wanneer gaat Geert Wilders dood ? Voorspel het en win een jaar lang gratis naar de kapper !  Jij kunt het voorspellen en gelijk al je pre-condoleances kwijt. Is dit smaakloos ? Wanneer gaat Geert Wilders dood.com

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

12 gedachten over “Wanneer gaat Geert Wilders dood”

  1. Misschien moeten we Midden- en Oost Europeanen in apparte wijken laten wonen en ze verplichten een embleem op hun kleding te naaien met de letters MOE erop zodat we ze herkennen. Als we niet weten hoe dit aan te pakken vragen we het gewoon aan onze Duitse oosterburen hoe zij dit probleem 70 jaar geleden hebben aangepakt……………………………….
    Eng hè? Dit roept de hele discussie echter wel bij mij op. Bah!

  2. Wanneer het zijn tijd is…

    Maar alle gekheid op een stokje (of minaretje) als hij met zijn PVV de grootste partij wordt dan is het vinden van een Linkse dierenactivist een fluitje van een cent om een ‘vaderlandslievende daad’ te stellen.

Maak mij blij en geef reactie :D