Levensgenietende Kabinet

Het kabinet-Balkenende IV, dat sinds zijn aantreden de mond vol heeft van het milieu, overtreedt zijn eigen milieuregels voor het gebruik van dienstauto’s. Ja ! Dat lees je goed, ik eerst en de rest mag stikken. Lees dit leuk onderzoek in de Elsevier.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Levensgenietende Kabinet”

  1. Aha, even koppentellen bij het aantal ministers dat de milieuregels t.a.v. dienstauto’s overtreden. Score: 5 christelijke wereldverbeteraars die àlleen voor andermans parochie kunnen en willen preken en 2 salonsocialisten die eigenlijk liever kapitalist zouden willen zijn! Verbeter de wereld en begin bij je zelf, zou ik hier willen zeggen.

  2. De kunst is te genieten van het leven zonder dure zooi, je kunt de hufters aan de top krijgen door zo min mogelijk te kopen. Koop alleen wat je echt nodig hebt en je zult verbaasd zijn hoe weinig dat eigenlijk is.

Maak mij blij en geef reactie :D