Paracetamol

De vierde week van het nieuwe jaar en gelijk weer raak. Koorts ! Je kent het wel , niet het ergste wat je kan overkomen, maar zeker niet prettig. Net of ze ijswater in je wervelkolom gieten, rillen van de kauw om even later peentjes te zweten, spierpijn, hoesten en een loopneus. Dan is paracetamol.nl (domein nog vrij ?) een vrij onschuldig en zeer welkome wondermiddel. Na een half uur voel je bijna beter om na ongeveer vijf uur zijn werk te hebben gedaan, voel je de symptomen van koorts als een mokerslag terug komen, of eerder als gefaseerde momenten van ellende en prikkelende rillingen van geluk om uiteindelijk alle bewegingen te vertragen en je weer als vaatdoek te doen voelen. Volgens mijn mag je 6 tabletten van 500 milligram per dag nemen en daar mee als je rustig aan doet kom je aardig de dag door en de nacht moet je maar op de koop toe nemen. Voor de rest ben ik afgelopen week op zoek geweest naar templates voor de restyling en koers wijziging van madbello.com, aangezien het domein gaat verhuizen en het hele zooitje moet worden geüpgrade. In plaats van de statische start pagina van madbello.com, komt er een gecamoufleerd engels weblog en tevens startpagina en deze template heb ik nu als basis gekozen. Voor de madbello/worpress 18+ NSFW versie ben ik nog in twijfel, om het zo wie zo het in een andere root te zetten in plaats van wordpress en voorlopig heb ik deze stier template gekozen, maar deze vind ik ook wel wat hebben, alleen is deze nog niet widget ready. Dit was dit en de paracetamol begint uit te werken, even nieuwe nemen en lekker onder de dekens tot het weer gaat werken.

Bijwerkingen en gevaren van paracetamol : De normale maximale dagdosis bevindt zich namelijk niet ver van de giftige of zelfs dodelijke dosis. Het is gemakkelijk grote hoeveelheden paracetamol in te slaan, waardoor het middel wel eens wordt gebruikt bij een poging tot zelfdoding. De leverbeschadiging is dan zodanig dat je daaraan overlijdt. Het stervensproces is verre van aangenaam en duurt dagen tot weken. Lees verder : mens-en-gezondheid.infonu.nl

10 gedachten over “Paracetamol”

  1. Beterschap in iedergeval.
    Een template widget ready maken is niet zo heel moeilijk dacht ik. Geloof dat ik ergens wel op het net een uitleg gezien had.

  2. Ja, beterschap! En je hebt helemaal gelijk, dat het een wondermiddel is merkte ik afgelopen dagen ook met het peutertje: 39-half koorts, een paracetamol en hup, precies zoals je zegt: koorts weg om zes uur later ge-na-de-loos terug te zijn… En ik ben heel benieuwd naar je upgrade…. (De huidige grote grijze balken zijn ehm, (te?) groot grijs zwaar en (te?) veel voorkomend voor een coooooole site als yours.. Maarja, ze houden het totaal aan content wel weer ‘bij elkaar’.. kweenie.. lastig lastig…) ….Ah, die testrun is mooooi! Veel beter zonder die 2 grijze standaardbalken..!

  3. Nou heb je de tijd om goed over na te denken welke template en wat je koers moet gaan worden. Beterschap en snel weer terug !!

  4. Mike beterschap, man!! Die stier template vind ik het mooist, jammer alleen dat die twee witte balken ernaast niet echt gebruikt kunnen worden? Die andere template is meer arty farty maar het blijft lastig lezen; witte tekst met op sommige plekken een roze achtergrond, niet echt rustgevend naar mijn smaak?

  5. Schiet niet op Mike. Snel weer een paracetamolletje er in pleuren!! 😉

    Ennuh… je template ziet er goed uit!

Reacties zijn gesloten.