Vaccinatie tegen roken (uitzending gemist)

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat mensen gevaccineerd worden om hun gedrag te veranderen. Als ik zo zie zou het bij niet hebben gewerkt, zo als de professor aan het einde ook zegt. Nicotine is overal te koop, maar daar zijn geen mensen die het kopen omdat ze daar aan verslaafd zijn. Wat roken bij mijn zo lekker maakt is dat schurend gevoel door je keel tot diep in je longen.
Ik ben vandaag precies 705 dagen en 9 uur geleden gestopt met roken. 17.635 peuken niet gerookt en daar mee ongeveer 1410 euro en 80 cent bespaard. En dat zonder enig hulpmiddel.


Inenting tegen roken

Een vaccin tegen roken: het klinkt vreemd, maar het kan wel. Zo’n medicijn stimuleert de aanmaak van antistoffen tegen nicotine. Vandaag is uit dierproeven gebleken dat daardoor 30-60% minder nicotine de hersenen bereikt. Kennislink.nl

5 gedachten over “Vaccinatie tegen roken (uitzending gemist)”

  1. Door dit vaccin ga je juist meer roken, bovendien heeft het als bijwerking dat je andere vormen van plezier ook niet meer voelt. Kun je net zo goed een dodelijke injectie nemen. Dan stop je ook met roken. Wel tof dat ze het vaccin testen op dieren, en niet op je kinderen, zoals met HPV.

Maak mij blij en geef reactie :D