De waarheid achter truffelolie en restproducten van olieraffinaderijen in sterrestaurants

De oorsprong van smaak is moeilijke achter te halen en uitgebreid door de markt uitgebuit. Volkssport nummer een is mekaar mensen onder mekaar te misleiden en bedriegen. Koop gewoon een echte truffel om de smaak echt te proeven. Via blog.foodiesmagazine.nl: Restproduct van olieraffinaderijen in sterrestaurants? en sites.rvu.nl

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “De waarheid achter truffelolie en restproducten van olieraffinaderijen in sterrestaurants”

  1. Er is wel degelijk betrouwbare olie te koop, kon je ook zien bij KVW in 2009. De petrochemische wordt praktisch niet gebruikt ivm de lucht die een hele dag in je keuken blijft hangen. Truffelolie in fles is altijd met toevoeging van een aroma op plantaardige basis, geproduceerd in Italië en Frankrijk.

  2. Hilarisch!

    Bedenk ook dat dat spul ook in de Probo Koala zat. Heeft Trafigura zijn troep nog goed weten te slijten. Is er ook niet een amsterdamse wethouder uitgegleden over deze truffelolie?

  3. Elke industrie ontwikkelt zijn eigen maffiapraktijken?

    Denk je truffelolie te kopen, heeft deze olie nooit een truffel gezien of er zelfs naast gelegen. Denk je oceaanzout te kopen is het gewoon gekristaliseerd strooizout en ga zo maar door.

    Wat mij het meeste stoort is dat als een individu iets verkoopt wat het niet is het wettelijk "misleiding" wordt genoemd. Wanneer een bedrijf of big corporate instelling iets verkoopt wat het niet is wordt het wettelijk toegelaten en gedoogd. Dubbele moraal om de economie draaiende te houden en de burger stil?

Maak mij blij en geef reactie :D