Geen enkele partij is mijn stem waard: MADBELLO voor Dictator & sociale rechtvaardigheid

Het is echt de eerste keer dat ik zo iets heb van: ”geen enkele partij voldoet aan wat dit land nodig heeft”. Elke land krijg de regering die het verdient en dat zegt misschien genoeg over de bevolking. Vooral na al die crisissen van de afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan twijfelen aan de capabiliteit van politici en regering. Elke oetlul kon de crisis al ver van tevoren zien aankomen, behalve politici die mooi weer spelden en tot het laatst proberen het publiek te misleiden om het consumenten vertrouwen goed te houden, omdat we tegenwoordig niet meer dan als een consumerende partij worden gezien en we overgeleverd zijn aan waan van de marktwerking die zich gedraagt als een stuurloze kwaadaardige entiteit.
Het is de eerste keer dat ik werkelijk walg van al die politieke debatten waar de trend is om mekaar af te maken en mekaar niet te laten uitpraten in het inhoudloze gegoochel met cijfers. Elke partij die bewandeld de vooruitgestippelde paden en bezuinigd alleen op punten waar de burger het meeste voelt en treft. En niet op andere posten waar we het niets van zouden voelen. Geen enkele partij pakt de kern van probleem aan, er word bezuinig zonder de lek te dichten. Buiten het feit dat elke belofte die partijen doen zal vervliegen in de eerste en de beste coalitie, het manco van dit land die elke daadkracht ontkracht in geldverspillende zij en tussenwegen die bijna nergens toe leiden.

De enige oplossing en redding van dit land is een kort gekozen eenjarige dictatuur met de volledige volmacht om over alles te beslissen, als het maar in het belang van de bevolking is. De juiste man op de juiste plek die het land terug geeft aan wie het behoort en onze belangen behartigd, dus ik ga voor dictatorschap.

MADBELLO not voor President maar voor ubermachtige dictator. Hoe gaat mijn beleid er uit zien?

Alles maar ook alles wat behoort tot de essentiële infrastructuur waar een land op draait: openbaar vervoer, energiemarkt, gezondheidzorg en zorgverzekeringen, betalingverkeer en basale leen, verzekeringen en geld opslag, sociale woningsector, basis telecommunicatie internet/telefonie, kinderopvang/onderwijs, enz enz. worden onttrokken aan de markt en weer staatsbedrijven. Weg met al die dure directeuren, raad van bestuur, managers en aandeelhouders. De politiek moet de verantwoordelijkheid van het land voor waar ze aangenomen zijn weer terug nemen. Nederland moet in de basis zelfvoorzienend zijn en niet afhankelijk zijn van het buitenland en of derde partijen.

Ik kondig de financiële noodtoestand

 • 001: Geld creatie en leenstelsel voor huizen word weer staatsaangelegenheid. 30% rente aftrek tot maximaal 250.000 euro op basis van een annuïteithypotheek. De huize bubbel moet gewoon weer leeglopen en de prijzen op basis van reële bouwwaarde. (Stop alle legale fraude van banken en verzekeringsmaatschappijen aan cliënten en belasting)
 • 002: Goud word weer de standaard van de munt en banken moeten 1:2 aan reserves in kas hebben als ze willen opereren in Nederland.
 • 003: Uit de Europese unie en de gulden terug.
 • 004: Tijdelijk stop van alle buitenlandse goede doelen en subsidies tot geld echt over is om die weer te steunen, maar dan met werkelijke menselijke kracht in plaats van een pot geld te geven.
 • 005: Stop aan alle buitenlandse militaire missies.
 • 006: Alle eilanden zo als Aruba en de Antillen volledig zelfstandig maken en afstoten (verkopen?).
 • 006: Energie – Nederland moet weer zelfvoorzienend worden, alles op alles om zo veel mogelijk uit groenenergie te halen en voor de rest desnoods 10 kerncentrales bouwen of meer, als dat nodig zal zijn.
 • 007: Woningbouw – Onmiddellijk stop en verbod op de sloop van bestaande woningen, kleine goedkopen huizen in stad en dorpen. Alleen nieuwbouw word toegestaan op nieuwe locaties. Die huizen zijn prima voor studenten, een en twee persoonshuishoudens en minima. (besparing op huursubsidies door geen verplichte verhuizing naar duurdere nieuwbouw) de grond is van alle Nederlanders, projectontwikkelaars worden buitenspel gezet en een gemeente aangelegenheid.
 • 008: Scholen moeten weer een centraal punt van socialisatie en ontmoeting worden en gelijk opvang van kinderen van af 0 jaar worden. Onderwijs moet weer de basale vaardigheden aan kinderen leren, zo als scouting, EHBO, psychische ontwikkeling, communicatie, lichamelijke en mentale technieken, rijlessen en examens. Scholen moeten altijd open zijn en een opvang en recreatie voor kinderen zijn (in de hele breedte van de behoefde van jeugdigen. Alleen openbare onderwijs word gesubsidieerd, alle andere geloofsleringen moeten in vrije tijd en op eigen zak beleden worden.
 • 009: Uitkeringen worden afgeschaft en een minimumloon aangeboden om voor alle beschikbare werkzaamheden op oproep beschikbaar te zijn, ongeacht opleiding. Werkgevers worden verplicht om eerst daar gebruik van te maken voor ze werknemers aannemen van buitenlandse nationaliteit. Vervoer en opvang voor de werkelozen word volledig geregeld. Bij ongegronde weigering worden het evenredige deel van het geweigerde van de uitkering afgetrokken. Dit geldt ook voor arbeidsongeschikte in evenredige mate na periodieke keuring.
 • 010: De natuurlijke landbouw moet ook geïntensiveerd worden tot Nederland zelfvoorzienend is
 • 011: Alle drugs en medicijnen worden gelegaliseerd, tenzij sigaretten en alcohol ook verboden worden.  Om te wijzen dat alcohol en sigaretten meer doden veroorzaken dan het andere en toch veel meer kosten in de bestrijding er van.
 • 013: Alles wat de overheid betreft moet voor iedereen open helder en transparant te raadplegen zijn.
 • 014: Politiek mag alleen in het landsbelang bedreven worden en elke geloofovertuiging word daaruit verbannen tot de privé sfeer.
 • 015: ontslagrecht voor bedrijven word versoepeld tot twee maanden voor iedereen. Voor werknemers word via staatswegen het behoud van bezit + een minimum gegarandeerd met plicht tot het aanvaarde van elke werkzaamheid die aangeboden word. Geld voor werk en als je geluk hebt dan is er geen werk, maar wel een minimum inkomen zonder de last van vaste lasten. Bij weigering werk worden ook de vaste lasten in rekening gebracht.
 • 016: Gevangenissen worden uitbesteed aan zeer lage loonlanden zo als China 😆
  Meer fysiek blauw op straat die de opvoedkundige taak opzich neemt voor de jeugd. Wangedrag word niet meer getolereerd en desnoods met geweld de kop ingedrukt, zero tolerance.
  Mensen die onverbeterbaar en op ziekelijke manier herhaaldelijk het maatschappelijke belang verstoren kunnen kiezen voor een enkele reis naar een gesloten kamp in China of tot de doodstraf.
 • 017: Euthanasie en zelfmoord worden gelegaliseerd, als iemand er uit wil stappen moet zich melden bij het loket van: ”schone dood zaken” om begeleiding en nalatenschap van het traject netjes af te wikkelen in het belang en de wensen van de cliënt.
 • 018: elke burger krijg bij geboorte een vast telefoon nummer, e-mail en www adres waar die alle overheid zaken kan regelen, tot stemmen op de wekelijkse stemmingen en referendums.
  Bij geboorte word gelijk pensioen opgebouwd tot een gegarandeerd minimum op de gewenste leeftijd waar de behoefte aan kan worden voldoen, dat naar keuze.
 • 019 : Het koningshuis – Ze mogen wel blijven als zelf willen, om alleen maar ceremoniële doeleindes en Nederland als export product te promoten, maar wel met een markt conform salaris naar de taken die ze uitgevoerd hebben, dus alle uitkeringen en subsidies worden afgeschaft en de bevolking van gemeentes mogen zelf kiezen of ze de beveiliging willen betalen voor de komst van de koningin en prinsen met festiviteiten, enz.
 • 020: BTW voor 100% natuurlijke voeding die de natuur van de eerste hand geeft en essentiële levensmiddelen zonder toevoegingen van kunstmatige en chemische middelen gaan naar 0% BTW, essentiële verpakte voeding zonder toevoegingen naar 6% en de rest word verhoogd met het evenredige percentage die van de rest is afgehaald.
 • 021: Loon belasting word in het begin verlaagd met 25% die ten baten moeten komen voor 50/50% van werkgevers en werknemers en als het goed uitpakt zal het nog verder verlaagd worden. Dit geld alleen voor werknemers met een Nederland paspoort.

Enz. enz. dit zijn maar een paar punten. Verdere vragen wat en hoe ik het aan zou pakken kunt u stellen hier onder in een reactie. Tot u dienst, MADBELLO voor een sociale dictatuur.

36 gedachten over “Geen enkele partij is mijn stem waard: MADBELLO voor Dictator & sociale rechtvaardigheid”

 1. Ow ja ik heb geen stempas, ik ga gelijk ff bellen om te vragen waarom.

  Je heb een paar interssante punten. Bij punt 7 graag bedrijfsruimte ook toevoegen, er is een overvloed aan lege kantoren in NL.
  .-= Kijk ook eens op Lisa´s laatste blog item : ..Amira GagaStyle =-.

 2. @Jager : Gekozen Dictator 2.0 met een land, een volk en een missie 😉

  @je-zus : De ziel is eeuwig en tijd is een begoocheling, jij, ik en rest zijn uiteindelijk een van een geheel der delen die de weg weer terug moet vinden.

  @Chantal : Dat is wat lastig om dan de geschiedenis van een auto bij te houden, dan zou de auto een alternatief register nummer moeten krijgen en wat als je partner jouw auto leent. hmm, lijkt mijn geen goed plan, maar misschien kan je de voordelen toelichten.

  @Barry : 🙂

 3. @SirCumSized : Zit werkelijk met een echt dilemma op wie ik zou kunnen stemmen. Ben bang dat het echt een blanco formulier word.

  Er zijn nog vele punten die hier gemist worden, maar het koningshuis had ik inderdaad totaal niet aan gedacht, maar ze mogen wel blijven als zelf willen, om alleen maar ceremoniële doeleindes en Nederland als export product te promoten, maar wel met een markt conform salaris naar de taken die ze uitgevoerd hebben, dus alle uitkeringen en subsidies worden afgeschaft en de bevolking van gemeentes mogen zelf kiezen of ze de beveiliging willen betalen voor de komst van de koningin en prinsen met festiviteiten, enz. 🙂

  Gevangenen kunnen zelf geld gaan opleveren als je ze opsluit in een iPhone fabriek, gewoon 18 uur per dag werken aan de lopende band.

 4. Grappig , onze eerste nationalistische socialistische dictator is geboren ; Madbello de Eerste

  Je puntenprogramma heeft iets weg van het beleid van Hugo Chavez; sturen op volledige zelfredzaamheid van het land en nationaliseren.

  Maar vooral het "outsourcen" van de gevangenissen naar de lage loonlanden vind ik een geniaal gevonden punt.

  Maar één punt mis ik in het geheel; wat doet de dictator met het koningshuis?

 5. @je-zus : Mijn rucola plantjes??? waar ken ik je ergens van? 🙂 als het tijd is ga ik altijd naar de duinen rucola plukken. Niets gaat boven de smaak en de byte van wilde rucola uit de natuur.

 6. @je-zus : Ik heb PVV gestemd voor een tegenstem in de Europese en stedelijke verkiezingen, maar sta niet achter de anti moslim en pro Israël standpunten. Dus mijn stem gaat in het echt niet naar deze partij.

  De Tesla, vrije energie en nulpuntenergie moet eerst werkend zijn, tot die tijd blijft kernenergie het schoonste, aangezien verijkt uranium toch wel ruim voorradig is en als het maar goed beveiligd bewaard word, desnoods het afval de ruimte in schieten 🙂

  stemniet.nl (http://madbello.nl/?p=9807) ken ik zeker, daar had ik een tijd terug al aandacht aan besteed, ik snap wel wat je bedoeld, maar je moet wel de massa beschermen tegen zichzelf en het andere dat het de massa wilt uitbuiten. Het zijn praktische oplossingen die toch wel materialistisch drastisch zijn 😉 en dit was maar een oppervlakkige weergaven van mijn oplossing tot diepliggende problemen die in de menselijke spirituele aard verankerd liggen.

 7. Sjeesus Mad, hier word ik niet gelukkig van. Ik stem niet op je. Dit is het partijprogramma van de oude wereld, pfff brrr..

  Mijn oog blijft plakken bij punt 006 – energie. [de rest begin ik niet aan als je het niet erg vindt hoor] Zelfvoorzienend ja. Kernenergie? Neee, dat meen je niet!?

  Herinner je Tesla, vrije energie, nulpuntenergie, licht, etc. Ouwe reuzen die op je liggen te wachten op de patent-plank. Doe die kast open, en de glorieuze ontwikkelingen donderen voor je voeten. Het kost niets, iedereen blij. Dus maak die kast open.

  Okay nog een ding dan. Punt 008 – scholen. Als student hadden we de sleutel van onze school. Dag en nacht kwam ik de school binnen. Perfect, dat werkt écht kan ik je zeggen.

  Ik heb de indruk dat je toe bent aan een nieuwe wereld – niet je hoop verliezen Mad, nog even..

  Je stemde toch PVV? Ik http://stemniet.nl/ ..lucht op.

  kus,

  je-zus

  tip: Doe je t.v en radio uit. Aan internet heb je genoeg en de keuze is aan jouw. Echt – ik doe dit al jaren. Ik mis niets en ben van alles op de hoogte.

  ps: Hoe is het met de rucola plantjes? De mijne groeien als een tierelier 😉

 8. @jolievdk 🙂 recitatieven mogen voor mijn best terug als sleutelhanger, of een leven lang in de iPhone fabriek werken ook goed?

  @Rob V. : Daar ben ik allemaal te oud voor geworden, biosje, theater en uit eten is meer van mijn tegenwoordige tijd 😉 ook onbetaalbaar geworden.

 9. Mike dit is TOP SHIT !!! Als dit werkelijkheid zou zijn is Nederland binnen 12 mnd er weer bovenop. Stel je eens voor samen met je vrouwtje opstap intree discotheek paar lekkere drankjes bestellen 5 stuks ieder daarna lekker shoarma eten of iets anders en met de taxi naar huis. En dat voor 100 GULDEN. Het is fictie geworden wat doe je nu voor 45 euro GEEN FUCK MAN…..!!!

  MIJN stem heb je gozer wie volgt er !!!! Mike mag mijn DICTATOR zijn.

 10. Hear, hear!

  Alleen over punt 006 (gewoon een provincie, kan toch ook? ik wil wel verhuizen naar die provincie ;-)) en 016 (China? Dan komen alle criminelen als sleutelhangers terug?) heb ik wat twijfels 😉

  Maar verder, eensch!

    1. @madbello LOL, een leven lang in de iPhone-fabriek.. Het lijkt me voor sommige mensen nog te goed 😉 #alkenikmenseninbajes 😉

    2. @madbello iets heel anders… "anoniempje36" klinkt wel HEEL erg suicidaal :-/ Maarja, diz is a free country, ik kan niks voor haar doen :-/

      1. @madbello inderdaad, tekenened! De voorzieningen zijn te bureaucratisch, te hoogdrempelig, verwijsbriefjes, verzekering-verwittigen, ellende

Maak mij blij en geef reactie :D