De man die Station Holland Spoor in brand stak

En terecht natuurlijk als ik zijn verhaal mag geloven. Alleen jammer dat hij zijn excuses geeft aan de NS. Dit is alweer het bewijs dat alcohol meer kapot maakt dan je lief is, helaas is het nog steeds een legaal middel in tegenstelling tot vele andere onschuldige genotsmiddelen. Maar die brand is dus het gevolg van de onmenselijke gevoelloze starre houding van het NS personeel, plus dat ik het altijd al achterlijk heb gevonden dat een retourtje maar een dag geldig is en laat staan de slechte brandbeveililing.


Bekijk de hele uitzending op uitzendinggemist.

6 gedachten over “De man die Station Holland Spoor in brand stak”

 1. Tis wel een mooi station vind ik. Wel een beetje zonde maar verder snap ik het ook wel weer. Toch goed dat hij bekeerd is, waarom niet.( deze keer goed)

 2. Meer over zijn achtergronden en daden kun je vinden op zijn website;

  http://vancrimineeltotchristen.punt.nl/

  Op zich mooi dat hij met behulp van de bijbel zich heeft verbeterd; maar wat hebben zijn slachtoffers en omgeving van de slachtoffers daar nu aan? Vergeving komt niet meteen na de bekering, mededogen misschien wel?

 3. Nounounou, hier gaan `oorzaak en gevolg` wel een beetje een eigen leven leiden? Deze `hooligan` heeft voordat hij Holland Spoor in de fik stook in 1989 onder invloed van drank en drugs behoorlijk wat bankovervallen en inbraken gepleegd. Tot deze daden kwam deze `bekeerling` zeker ook omdat de treinen niet op tijd reden óf dat er ook treinen naar Amsterdam (Ajax) reden?

  Wel nee, doordat zijn koekepan helemaal doorgekookt was door dope en alcohol gecombineerd met een aantal in het leven opgelopen frustraties c.q. persoonlijkheidstoornissen is hij tot deze belachelijke daad gekomen. Hij krijgt niet zomaar driemaal TBS opgelegd?

  Ik ben het wel met je eens dat de NS zich meer dan eens star opsteld maar dat moeten ze volgens mij ook als je miljoenen reizigers op tijd wilt laten rijden.

Maak mij blij en geef reactie :D