Geen Contrails boven Nederland

Is dat niet heerlijk! Geen contrails, chemtrails, vliegtuigstrepen of luchtvaartsmog. Vandaag was het een heerlijke dag om er op uit te gaan en vervloek mijn zelf weer dat ik mijn 10x zoon camera ben vergeten mee te nemen en weer overgeleverd was aan de kiekjes van mijn mobiel.

Ondanks de vulkaan uitbarsting in IJsland 2000 kilometer hier vandaan was het toevallig in Nederland stralend blauw weer. Waardoor je duidelijk het verschil kon zien dat het boven Europa nauwelijks gevlogen word en buiten het feit dat de lucht er veel schoner uitziet zonder al die strepen vond ik het een stuk stiller, geen achtergrond geluid van vliegtuigen, maar hier werd ik wel weer voor gek verklaar door mijn nuchtere blonde liefje.

In de auto gestapt en zonder doel gaan rijden. Via Rijswijk per ongeluk in Delft beland en het water gevolg op een wonderlijke verassende route die ik nog nooit had genomen en voor we het wisten zaten we in Rotterdam, in het haven gebied in een nieuwbouw wijk. echt mooi dankzij het weer, die stilte, wind en die schone lucht.

Voor mijn mag IJsland lekker verder erumperen. Hier onder nog wat foto’s van deze dag.

Een gedachte over “Geen Contrails boven Nederland”

Reacties zijn gesloten.