Euthanasiepillen voor Kamerleden

Dit is echt geen grap en zo op de voorpagina van de Metro. Nu al voor mijn de krantenkop van het jaar voor zo ver het nog niet heftiger word. De leukste tweet was deze van @renewildeman : Volgens #METRO ontvangen kamerleden vandaag euthanasie pillen. Sommigen zouden die beter meteen in kunnen nemem LOL 🙂

UPDATE: Aangifte tegen Bert Dorenbos:  Het uitdelen van zelfmoordpillen, ook als dat gewoon pepermuntjes zijn, wordt opgevat als een doodsbedreiging, want toch een beetje hetzelfde als een kogel op de post doen. Lees verder op: GeenStijl.nl

Maar helaas is deze een actie van schreeuwomleven.nl die de waarheid en liefde van God toepast op alle terreinen van het leven, die wil dat je mee doet met deze actie: Pil van Drion – ACTIE NEE geen grap. Om te zorgen dat andermans geloof, religie, normen en waarde gaan gelden op mensen die niets met God hebben en je op deze manier heel en heel veel pijn, verdriet en ellende jouw toekomst en geen waardig einde van je leven kan nemen.
‘Pil van Drion’ breed verspreid. Voor zo ver deze Pil van Drion niet meer en minder is dan een symbool, gewoon een hypothetische pil. Ik schreeuw niet om leven en ben geen watje die bang is om te sterven, maar wel op mijn manier en wil niet beperkt worden door gelovige mongolen van schreeuwomleven.nl. Fuck off! En bemoei je niet met mijn leven en dood.

Plaatjes komen uit de papieren Metro, helaas kon ik het artikel niet online vinden.

2 gedachten over “Euthanasiepillen voor Kamerleden”

  1. Zolang diverse religieën nog steeds invloed zullen hebben op de politiek zal het recht op zelfmoord nooit geregeld kunnen worden? Hoewel we in Nederland gelukkig ten aanzien van dit onderwerp liberaler zijn dan andere landen.

  2. Voor die Kamerleden de beste investering ooit ( gelijk laten innemmen die hap !! ) Wat een besparing zal dat opleveren zeg !!

Reacties zijn gesloten.