Zeep Vrij

voohuid-hygiene.jpgInderdaad! Een platform waar niemand op zit te wachten. Maar ook zo leuk, verrassend en prettig gestoord. Maar om een lang verhaal kort te maken, Ellen van de Fap Fap is verhuisd op een eigen domein en wat je daar te wachten staat zal altijd een verassing zijn. Ik zag haar vorig jaar op de Dutch Bloggies in Den Haag waar ze show helemaal gestolen had terwijl zij geen show had. Kunst voor de kunst en lang leven de LOL. Fap Fap Zeep Vrij.nl  haar nieuwe plekje waar ze helemaal los gaat.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Zeep Vrij”

 1. Off Topic;
  Was weblog zat; en had begin dit jaar al een eigen domein geregistreerd.
  Door pijn geen zin om het al te bewerken; zit best wat tijd in. Maar Mijn domein en Punt.nl kwamen met een aanbod om een betaversie uit te proberen!
  Er zitten nog wat bugs in, maar best leuk dat uit te zoeken (vandaar ook in opbouw).
  AL het niet wordt, stap ik inderdaad over naar wordpress, maar deze mag ik gratis uitproberen en daarna nog een jaar omdat je het uittest.
  Toch bevalt dit beter dan weblog, dus heb mijn weblog nu maar stopgezet (alleen als archief); ik ga alleen nog loggen op haagsallerlei.

Maak mij blij en geef reactie :D