Balkenende & het CDA nog ongeloofwaardiger dan ze al waren

Het is werkelijk te walgelijk voor woorden. Balkenende toon zicht steeds en steeds meer al een marionet van spin-spin-doctors gedirigeerd door achterkamertjes, die allerlei fratsen, ouden iconen en stijlen uit de kast halen om de publieke opinie te manipuleren met oude en al 1000de keren bewandelde technieken.
CDA durft hypotheekrente niet aan te pakken. Om zo hopelijk stemmertje te winnen die eigenlijk al op hem zouden stemmen en op deze manier de werkelijkheid voorbij streeft met allemaal vage bezuinigingsplannen die het volk van de straat het meeste zullen raken. CDA wil flink bezuinigen? En ondertussen al onze belangen verkwanselen aan de privatisering en mondialisering. Ja ja! Wat hij ook niet verteld is dat we via Europa, het paradepaardje en zondbok ook alle schulden van Griekenland gaan betalen, terwijl we IJsland aan de bedelstaf hebben gebracht zonder de echte schuldigen aan te pakken. De Banken! En niet te vergeten het miljarden verslindende Joint Strike Fighter-programma en de overige prestige oorlogjes van dimensioneer minister Verhagen. Daar hoor je natuurlijk niets van, terwijl ze eigenlijk het probleem van de Nederlandse zorg in een klap zouden kunnen oplossen. En ga zo maar door.


CDA-lijsttrekker denkt antwoord op Job ‘Obama’ Cohen te weten: Balkenende doet een Kennedy via Joop.nl
Een hoop leuzen en lucht die niets meer of minder zeggen dat we voort zullen kwakkelen en de laagstbetaalde de lasten zullen voelen. Tijd dat partijpolitiek afgeschaft wordt en aan het land zelf gedacht gaat worden.