Infobesitas

Erg confronterende info-overload. Meer doen in minder tijd en steeds sneller. De honger naar data, informatie en communicatie is onbegrensd, tot zo ver onze hersenen het aankunnen en meer een vorm van verslaving. Maar voor mijn persoonlijk is het meer een vlucht uit de werkelijkheid en spons zijn voor kennis en toegepaste technologie, alles en overal.

Een vorm van nieuw leven die onbewust in de materiele wereld, een virtuele wereld wil omvormen. De natuurlijke oorsprong wil nabootsen en creëren van de astrale ziel en universum die in een mens huisvest en tot uitdrukking brengen. Verbondenheid en samenwerking, van laagtrillende materie tot hoogfrequente communicatie.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Infobesitas”

Maak mij blij en geef reactie :D