Champagne & Bubble Gum

madbello music Productions heeft een studio upgrade uitgevoerd. Daarom is het de afgelopen weken wat stil geweest betreft muzikale updates, en het voelt als of ik al maanden geen muziek heb gemaakt. Nieuwe spullen zijn leuk maar ik zie er altijd tegenop, ten eerste ben ik mijn vertrouwde geluid kwijt waar ik de afgelopen 3 jaar in heb gewerkt, en je moet zien weer alles werkend te krijgen. Maar de grootste uitdaging is, mijn nieuwe monitors op een verantwoorde manier positioneren, en proberen te ontdekken of dit nieuwe geluid kan vertrouwen, of de akoestiek en reflectie ervan geen problemen gaan opleveren, aangezien ik een neutraal geluid nodig heb die de werkelijkheid zo dicht mogelijk benadert.

Dit zijn de eerste 3 tracks die ik heb gemaakt met mijn nieuwe monitors. De afgelopen 3 jaar heb ik met alle tevredenheid gewerkt met de KRK Rokit 8 G3, maar de afgelopen half jaar zat het toch een beetje te kriebelen en was me een beetje aan het oriënteren of het geluid niet beter kon, en mijn beste verstandige keuze was gevallen op de Neumann KH 120A. En toch ben ik voor de onverstandige keuze gegaan, en dat voornamelijk door het prijsverschil, en omdat de
ROKIT 10-3 G3 een actieve, drie-weg studiomonitor is, en voor dat geld kon ik ze niet laten liggen. Dit hier onder zijn de eerste resultaten, en onder deze 3 track kan je nog wat foto’s zien van mijn studio in opbouw.

Champagne & Bubble Gum (Radio Edit)

Burn Like A Flame (Radio Edit)

My House