Deze blog is tijdelijk in onderhoud modus…..

Dat werd eens tijd om deze blog even grondig onder handen te nemen. En kijken wat er onder de motorkap allemaal precies aan de hand is, aangezien het gevoel heb dat het helemaal verrot is.

Of het komt door de vele plugins of andere factoren is mijn een raadsel. Ik ga gewoon zo altijd klooien en kijken wat ik tegen kom. Suggesties en feed-back zijn altijd welkom 😉

Update: Zo als jullie kunnen zien ben ik overgegaan op de Atahualpa Theme. Een template die in de back-end van alles aan kan veranderen.
Het ziet er nog niet uit, maar doe mijn best om het een eigen gezicht te geven en kijken of ik mijn ziel en zaligheid hier in kwijt kan. Maar zo te zien werkt het best vlot.

12 gedachten over “Deze blog is tijdelijk in onderhoud modus…..”

 1. vond je avatar boven in ook leuk staan gister, heb je al wat meer gedaan van je lijstje vandaag?

 2. @Koffie kitten: De header veranderd elke keer, dus ik ook voormijn een verassing hoe het uitzie, maar zo als je zegt kan het soms wat rommelig en soms te veel zijn, moet het nog gaande weg aanpassen en headers verwijderen en of aanpassen.

  Er zijn nog 1000de dingen die moeten veranderen en met alles tegelijkertijd bezig 🙂

  @Geuzenpartij! / Rokersdag.nl / De Vrijheid: met WP SUPER CHACHE kan je blog sneller maken als je er alleen naar kijkt, maar als je idd een reactie achterlaat of een of andere interactieve gedeelte raadpleegt waar geen statistische html pagina voorradig is of juist door een reactie een nieuwe maakt duurt het heel lang.

  Maar heb ook het idee dat het aan de server bij de provider lig, aangezien bij madbello.com het een stuk sneller is.

 3. De laatste tijd duurde het allemaal wel erg lang (laden en reacties plaatsen).

  Zelf ga ik misschien nog 2 plug-ins gebruiken: Edit-Comments en nog een anti-spammaatregel. Daar wil ik het dan ook maar bij laten, want door al dat moois wordt het er nooit sneller op.

  Succes met het aanpassen van je nieuwe thema. Is een hoop werk. Ik weet er inmiddels alles van!

 4. Ziet er goed uit Mike! Header afbeelding zou ik iets inkorten. De vele info dat je erop heb staan is nu overzichtelijk, en duidelijker. Hoop dat je niet veel werk aan heb.

 5. @Nijntje: Bedankt.

  @Jager: Het is idd wel breed, een beetje op de toekomst voorbereid en een beetje redelijk formaat foto en video.

  @NickN: inderdaad heel heel heel veel! wat weer tenkosten van de snelheid gaat.

  Maar veel anders zal het niet worden al zullen wat maten en dingen verschuiven.

  @Edwin: je moet idd een breedbeeld monitor hebben om het helemaal in zin breedte te zien, maar met een 17 inch zie je het noodzakelijke.

 6. Zo te zien kan je er veel info op kwijt 🙂

  Ik weet dat het je gaat lukken dus ben benieuwd naar eindresultaat.

 7. @Edwin: Ik ben niet weg hoor 🙂 alleen bezig met vervelende saaie handelingen en proberen WordPress beter te begrijpen, een leermoment zeg maar!

Reacties zijn gesloten.