Wilders über alles :-)

Als je de statistieken moet geloven en het beleid van de PVV zo doorgaat zullen we toch wel zo’n beeld krijgen.
Foto gemaild door Robby V. en hulde voor de maker die mijn nog even onbekend is, graag melden voor de vermelding.

Ja ja! En hier onder het statieportret:

 

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Wilders über alles :-)”

  1. Ik zal wel hopeloos uit de tijd zijn, want ik werk nog met een scherm van 1024 pixels breed. De 4e kolom valt bij mij dan ook buiten beeld. (Moet dus de scrollbasr gebruiken.)

    Ik neem aan dat elifecoach hetzelfde probleem heeft.

  2. @elifecoach: Bedankt. Mijn tweets staan helemaal aan de rechterkant de ''Lifestream'' maar idd niet meer zo zichtbaar als eerst, maar dit is maar een proef opstelling.

  3. Je site ziet er mooi uit! Ik vind het er professioneel uitzien. Die mooie foto bovenaan maakt het af. Ook vind ik de poll leuk. je tweets zijn verdwenen op homepagina. Maar ga zo door.. Ik steun je dat weet je…

Maak mij blij en geef reactie :D