Gaat de Bloom Box de wereld redden? (brandstofcel)

Dit kan je oprecht de magische brandstofcel noemen die de wereld van het energie probleem en honger gaat redden. Als energie bedrijven niet de techniek kopen om het te begraven.
Hoe werkt het? Simpel gezegd zet verschillende gassen, waaronder zuurstof om in elektriciteit. Een HOAX ? Bedrijven zoals eBay en Google zijn al tevreden klanten.


Nu kosten ze nog ongeveer 750.000 dollar en zijn zo groot als 4 koelkasten, maar uiteindelijk moeten het zo groot worden als een wekkerradio die in je hand past, genoeg om een huis 24/7 van energie te voorzien en dat voor maar 3000 dollar.
Bron: dvice.com en hier onder de volledige uitzending van CBS 60 Minutes


Watch CBS News Videos Online

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Gaat de Bloom Box de wereld redden? (brandstofcel)”

Maak mij blij en geef reactie :D