Wetenschap vs amateur & wijsheid van de massa

Wetenschap en politiek verliezen het vertrouwen van de bevolking. En dat natuurlijk helemaal de schuld van het internet en web 2.0, gebrek aan transparantie en de arrogante elitaire houding doen de geloofwaardigheid van de gevestigde orde weinig goeds en waarom zullen nog dat vertrouwen uit handen geven als we elke keer geconfronteerd worden met een nog grotere leugen dan de andere, die dan met pijn en moeite achteraf toegegeven word, maar zodanig in mooie woorden verpakt dat het nog geslikt word ook.

Henk Blanken heeft zo maar twee kort maar krachtige  items geproduceerd die bijna op Zapruder.nl hadden kunnen staat, maar in ieder geval een heldere analyse over twee wetenschappelijke gevallen, een in de medische wereld en de andere in het klimaatdebat. De kracht van de amateur die de wijsheid van de massa word tegen de arrogantie en de ondoorzichtigheid van de Wetenschap:

Roel Coutinho, de media en de kritische prikkers

Klimaatsceptici, alarmisten en de wijsheid van de massa

4 gedachten over “Wetenschap vs amateur & wijsheid van de massa”

  1. Vrees dat als de wetenschap GÉÉN CÉNT meer krijgt van Ons ze hun beweringen en claims als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen en ze weer fatsoenlijke wetenschappen zouden gaan bedrijven.De wetenschappen zijn al ca honderd jaar in handen van de joodse mafia elite en dat is geen goed geweest maar simpel omgebouwd tót een vólgend plunder liég en manipulatiebéést.

    Meeste van media en prstunt einstein zijn theorien zijn simpelwég wég geváagd als onwaar en Fout…náást gestolen én geróofd om de joodse elite een schijn ván góddelijk gelijk te geven op Valse raciale monopoliegronden.

    Zó áls de joodse elite ook de nobelprijzen misbruiken als raciaal wapen om alleen hén welgevallige richtingen stromingen werken te manipuleren conditioneren.

Maak mij blij en geef reactie :D