KUT Zomer!!!

Niet dat ik de zomer haat. Maar boven de 18 graden hoeft het voor mij niet, bij 18 graden heb ik geen twijfel wat ik aan moet doen, en achter glas aan het strand is het dan voor mij net te doen, lekker aangenaam om de briesjes met mijn neus op te vangen, van de vrieze douw die zich mengt door de wispelturige lucht als een ballet tussen warmte en kou, als een natuurkundige orgie van wiskundige getallen die allemaal naar een wet luisteren, en met de zwoele feromonen die de pollen van lentebloemen die net opengaan loslaten, als ze de milde lente zon aan hun bladeren met liefde streelt.

Boven de 20 graden ruik je stront in Den Haag. Ook daarom! Maar nee, mijn lichaam vind warmte niet prettig. Tegen koud kan je er nog tegen kleden, maar tegen warmte niet. En zelfs mijn PC vind de warmte van buiten niet prettig.

Brrrrrrrrrrrrr

2 gedachten over “KUT Zomer!!!”

  1. Ben de zomer nu ook al weer zat. Al dat zogenaamde leuke gedoe met die geweldig leuke buren. En dan de pest als die leuke buren door de weeks tot weet ik veel hoe laat in de tuin blijven zitten terwijl je gewoon wil slapen. Dus dan maar het raam dicht en hopen dat je in slaap valt om ’s nachts wakker te worden in je eigen koelvloeistof. Dan nog heel gezellig naar het strand heerlijk met 25/30 graden in de volle zon weg zitten schroeien. Nee als ik buiten wil zitten is het in de schaduw geen straaltje zon die mijn lichaam hoeft te raken.

    Nee kan niet wachten tot de herfst weer voor de deur staat en de dagen weer korter worden en de temperatuur weer zakt tot een graad of 10. Heerlijke frisse wind in je gezicht als je buiten aan het lopen ben. Dan lekker thuis op de bank ploffen en de regen op de ramen horen kletteren, het liefst met een flinke partij onweer erbij.

    Maar ja tot die tijd hopen dat het een hele slechte zomer gaat worden met veel regen en kou!! #fuckyouzomer

    1. Ja, prettig is het niet en gewoon afwachten wat de zomer voor ons in petto heeft. Maar voor de BBQende buren heb ik nu iets leuks uitgevonden Barry! 😀 Ik ga gewoon lekker oefenen op mijn balkon met mijn nieuwe saxofoon… HA HA HA

Reacties zijn gesloten.