Journalistiek wordt gemanipuleerd (NOS video)

Het is geen nieuws maar weinig weten het nog. Nick Davies is de schrijver van het boek Flat Earth News dat in het Nederlands is vertaald. In het boek legt hij uit hoe de journalistiek steeds meer wordt gemanipuleerd en wij bijna allemaal met open ogen er in tuinen. Tijd dat we andere waardes aan de journalistiek toe gaan wijzen en niet alles geloven wat op TV en in de krant komt en voorla wat hier op madbello staat.

Of een boek die demonstreert hoe je collega’s een oortje aan naait ­čść

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Journalistiek wordt gemanipuleerd (NOS video)”

  1. Inderdaad oud nieuws maar wel iets om anderen ook mee wakker te schudden? De tijd dat een journalist onafhankelijk was en zijn bronnen echt checkte met behulp van "hoor en wederhoor" ligt al een aantal decennia achter ons. Waarheidsvinding is nu ondergeschikt aan effectbejag en de eindredacteuren bepalen de politieke kleur of welk nieuws maatschappelijk goed uitkomt?

    Dit boek ga ik wel bestellen want dit soort onderwerpen interesseren mij enorm, bedankt voor de tip!

Maak mij blij en geef reactie :D