Officiele #WordPress app voor #Android van Automattic

Bewerkt en gepost met een Android G1 van Google.

image

Dit is een LIVE test blogpost gemaakt met deze nieuwe applicatie van Automattic. En zo op het eerst gezicht werkt het perfect, soepel en snel. Gewoon met je Android toestel naar de market gaan, zoeken op “wordpress” en als het goed is staat het bovenaan, downloaden, installeren en instellen en klaar is Kees. Het ziet er voor de rest niet veel anders dan wptogo, de andere WordPress applicatie, maar zo te zien wel wat sneller.
Hier onder of boven zal ik proberen een foto te plaatsten en kijken wat daar weer de mogelijkheden van zijn, aangezien ik nu niet kan zien waar het terecht zal komen, hopelijk hier onder.
Daar gaat i dan en benieuwd, snel een PC zoeken om het resultaat te zien.

UPDATE: helaas word de foto bovenaan gezet en de post word tijdelijk locaal op je mobiel gesaved, waardoor de code van de foto pas kan veranderen als het item is geupload.
En nu eens kijken of deze update gelijk word gepost of weer afzonderlijk moet uploaden.

UPDATE 2: De eerste update was wel een directe update naar de server en best wel vlot, nu eens kijken om de afbelding in het goede formaat te krijgen voor het uploaden.

3 gedachten over “Officiele #WordPress app voor #Android van Automattic”

  1. @KoffieKitten: Als je de helderheid van je scherm van de G1 hellemaal terug zet, dan gaan i 2 keer langer mee, probeer maar.

    Het is wat minder mooi, maar voor onderweg zeker handig en als je thuis bent of in de buurt van een esb kan je het altijd op helder zetten, maar kan niet anders zeggen dat het went.

  2. Is een verbeteringen vergeleken met de andere app maar het probleem met de G1 vind ik nog steeds de batterij. Als ik alles zou doen is het batterij binnen paar uur leeg.
    .-= Kijk ook eens op kk´s laatste blog item : ..WordPress voor Android =-.

Reacties zijn gesloten.