Kennen jullie Jerry Hormone nog niet!?

Dat is al een hele tijd geleden dat ik hem, met zijn vriendin op TV zag. Een heel apart schrijvers duo, maar vooral Jerry Hormone vond ik intrigerend, en zo ging ik hem volgen op Twitter (wat ik iedereen kan aanraden). Maar ja, kom dagelijks zo veel BN’ers tegen dat ik hem eigenlijk een beetje uit het oog was verloren.

Maar vandaag was ik echt pas ziek toen ik de tweet van Patrick Petersen zag, de @OnlineMarketeer.

Dit heb ik gewoon gemist! Terwijl het gewoon naast mijn deur was. En dat ondanks ik toch echt dagelijks Twitter doorscroll, en toch de aankondiging van meneer Hormone totaal gemist heb. En dat ook nog eens op de heetste Pokémon hotspot van Nederland, hoe mooi had het kunnen zijn!? Dit zijn nou dingen die ik mijzelf nooit zal kunnen vergeven en de gemiste kans van mijn leven… Wat het gevolg had dat er een paar grappige tweets de wereld werden ingeslingerd.

Wil je die tweets nog zien?

Jerry Hormone

En zo ging het even verder. Maar weet je nou wie Jerry Hormone is!? Hier onder kan je hem bekijken in bewegende beelden in een zo kenmerkend absurd en hilarisch interview. Ik vind hem in ieder geval geweldig, en van de andere kant weet ik niet wat ik echt van hem moet vinden, en in welke hokje ik hem moet stoppen, voor zo ver je mensen ergens in kunt stoppen 😀

En verder wat losse tweets van Jerry Hormone. Die mij visueel aanspreken, aangezien Jerry zich visueel heel goed en aangrijpend zichzelf neer kan zetten:

Jeroen Aalbers, alias aka Jerry Hormone:Jeroen Aalbers (Numansdorp, 26 september 1982) is een Nederlandse kinderboekenschrijver en muzikant uit Rotterdam. Voor zijn muzikale activiteiten gebruikt hij het alias Jerry Hormone.” Bron: Wikipedia.org