Strikte Kledingvoorschriften Vrije Westen

Wat een vernedering moet het voor die vrouw zijn geweest. Gewoonweg en niet meer of minder dan een kinderachtige maatregel om moslims te treiteren en vooral een maatregel die zeker geen terroristische aanslagen zal voorkomen, maar juist meer agressie zal uitlokken, lijkt mij. Het is toch absurd dat je niet met je gewone kleding op het strand zou mogen verblijven!? Maar wie ben ik! In ieder geval iemand die niet religieus is en niet meer gelooft in sprookjes, en wat anderen doen is hun zaak al ze maar geen overlast veroorzaken.

Ook het socialistisch boerkini zwemfeest zien?

Ik had de afgelopen weken al twee stukjes over geschreven. De nokini vond ik gewoonweg geniaal, maar je moet maar net durven. En hier mijn eerste blog post over het: burkini verbod.

3 gedachten over “Strikte Kledingvoorschriften Vrije Westen”

  1. Zo’n boerka is totaal niet westers. Nonnen daarin tegen zijn wel westers en is christelijk, nonnen dragen deze kleding ook niet omdat een man het niet trekt dat zijn vrouw “bloot” over straat gaat. Sterker nog nonnen wonen alleen samen met vrouwen, zou hier en daar misschien ook wel wat spannends gebeuren.

    Verder heb ik ook nog nooit gehoord dat een non zichzelf opblaast in naam van God of Jezus. Ook heb ik nog nooit een non meegemaakt die mij haar geloof op wil dringen en alles wil veranderen in het land waar ze wonen.

    1. Kom op, die gasten van IS en Taliban en andere badgasten die zichzelf oplazen laten hun vrouwen zelfs in een burkini niet naar het strand gaan. Ik zie het echt los van elkaar, je weet waar ik woon toch? Nog nooit een islamiet die mij geprobeerd heeft te bekeren, ook niet als je interesse toont, maar ja! Het is echt oorlog 😉

      1. Ja ik weet waar je woont, ik heb zelf 30 jaar lang in die stad gewoond. Dit soort mensen zijn gewoon verknipt en gehersenspoeld. Als het zou moeten van hun geloof klopt er ergens iets niet, ik geloof niet dat ik ooit gehoord heb dat er een baby helemaal aangekleed uit een vagijn is komen zetten laat staan met hoofddoekje en al. Nee als het aan mij lag had Nederland er totaal anders uitgezien.

Reacties zijn gesloten.