Tweet van de dag: (Aardbevingen schuld van het milieu)

Ja ja! Lees het maar goed en begrijp wat er staat. Iemand wil hier voor God gaan spelen met jouw belasting geld: PvdA gaat aardbevingen KEIHARD aanpakken, Wilders zou zeggen dat ze knettergek is. En zo zie je maar dat Twitter niet altijd politiek handig is.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Tweet van de dag: (Aardbevingen schuld van het milieu)”

  1. Ach, weer een bewijs dat je als PvdA-lid van de Tweede Kamer totaal geen inhoudelijke kennis hoeft te hebben? Je hoeft alleen maar af-en-toe wat te roepen waarvan je denkt dat dit goed scoort bij de achterban; populisme is dus niet alleen aan één partij vergeven? Gelukkig heeft de dame in kwestie het ook door en heeft ze vanaf nu aan haar tweets verborgen, had ze misschien eerder moeten doen?

Maak mij blij en geef reactie :D