Parkpop en Night at the Park

Ja ja, dat waren weer twee slopende dagen. Maar we hadden super veel geluk aangezien precies die twee dagen droog was, met een heerlijk zonnetje die werd afgewisseld door aangename wolkje hier en daar. Helaas had de dagen ervoor behoorlijk geregend waardoor het festivalterrein op vele plekken behoorlijk drassig was. Maar madbello is natuurlijk niet gek en was op alles voorbereid šŸ˜€
kaplaarsen nigh at the park

Hoe was de programmering? Dat hang natuurlijk van ieders zijn smaakt, maar voor mijn persoonlijk was het minder, vooral voor de Night at the Park. Het is dat mijn lief (kijk ook naar haar blogpost met nog meer foto’s) al heel snel zonder dat ik het door had kaartjes had gekocht, anders was ik niet gegaan. Hoewel de sfeer fantastisch was, het vuurwerk ook, en alleen daarvoor zou je het doen. De enige wat ik echt wou zien was: Holly Johnson, je weet wel. De zanger van de vroegere legendarische: Frankie Goes to Hollywood, wat echt een topper was. Het concert was goed en strak, een goede band, alleen ik miste bij de zanger de vurigheid, passie en enthousiasme, en vond het een beetje vlak, maar voor de rest heb ik mij prima vermaakt.

En the day after! Parkpop. Kijk! Op deze dag had ik twee bands waar ik me op kon verheugen: De Kraaien en Jett Rebel. Laten we zeggen dat ik van De Kraaien geen hoge pet van had, aangezien ik ze al twee keer gezien had, maar toen lieten ze zich begeleiden door een tape. Maar deze keer hadden ze een heuse band bij zich met wat gastmuzikanten, en kan niet anders zeggen dat het super vet was, lekker strak en vol en De Kraaien zelf hebben er echt een feest van gemaakt, op het podium en bij het publiek, was echt top!

Mijn afsluiter voor die dag was: Jett Rebel. Wat een fantastische en heerlijke muzikant is dat. Hij heeft echt soul in zijn flikker, zijn muziek is ook vaak heel ritmisch met af en toe een commercieel riedeltje. Op het podium hangen zijn nummers aan elkaar door lange uit je dak solo’s waar het enthousiasme en het plezier er echt vanaf spat, en tot het laatst weet hij en zijn band niet van ophouden, met het gevoel dat ze het liefst nog urenlang door zouden willen gaan. Jett Rebel dus!!!

In tegenstelling tot Parkpop 2015 en Night at the Park in 2015 heb ik heel weinig foto’s gemaakt. En was meer gefocust om LIVE te streamen via Facebook, maar helaas hoorde ik achteraf thuis, dat het geluid jammer genoeg niet te pruimen was, wat ook eigenlijk niet zo gek is voor een smartphone, vooral als je best dicht de boxen staat.

Hier onder kan je een selectie van foto en video’s zien die ik heb gemaakt op deze twee fantastische dagen:

Eerst hier onder 3 video’s van de LIVE uitzendingen via Facebook LIVE. De rest heb ik maar niet openbaar gezet omdat het geluid jammer genoeg echt te slecht is. Gewoon om een beetje de sfeer te proeven.

Relax

Geplaatst door Mike Di Bello op zaterdag 25 juni 2016

WET WET WET, en mijn poten ook

Geplaatst door Mike Di Bello op zaterdag 25 juni 2016

Toch vuurwerk bij WET WET WET #NOFP16

Geplaatst door Mike Di Bello op zaterdag 25 juni 2016

En nu hier onder 20 foto’s van die twee dagen. Deze keer heb ik het simpel gehouden en gewoon bewerkt met Instagram, in plaats van Snapseed.

En nu weer wachten op volgend jaar

En dit jaar was de verassing van Parkpop: Emmaly Brown!!! En alweer een Haagse verrassing, zo als: The Machete Nightclub van Parkpop 2015.

Nog steeds aan het nagenieten van Parkpop en wat blijven er kicke
foto's binnenstromen. Heel erg bedankt! I <3 Foto's….

Geplaatst door Emmaly Brown op donderdag 30 juni 2016

3 gedachten over “Parkpop en Night at the Park”

Reacties zijn gesloten.