FUCK Scheveningen

Deze foto zijn gisteren gemaakt aan de Scheveningse haven, maar wel aan de kant van Duindorp he! Die eeuwige strijd tussen Scheveningen en Duindorp houd nooit op, en vond het best grappig, op het strand aan de kant van Duindorp een duidelijke statement, het mogen in ieder geval wel duidelijk zijn, al zal deze titel door Scheveningen niet in dank worden genomen ben ik bang, en laat staan met die duidelijke reclame op mijn fietskrat. En in tegenstelling weer, wat alle KNMI mannen en vrouwen voor het weekend hadden voorspeld, het was in Den Haag fantastisch weer, en na bijna een week ziekt op bed heb ik me zelf getrakteerd op een fietstocht naar het strand en dito wandeling om weer bij zinnen te komen na dagen lang te hebben geNetflixt.

scheveningse haven duindorp (11)

En wat beters dan gelijk op rucola jacht te gaan. De rucola was algoed in de bloei en de blaadjes zijn wat kleiner, dus was even zoeken naar een mooie struik waar je niet al te veel werk aan hebt om te plukken en schoon te maken, omdat met het plukken en schoonmaken ben je zeker ruim een halfuur bezig als het meezit. Maar de vangst was goed en de smaak was verrukkelijk.

Hier onder 16 foto’s die ik al vaker daar op die locatie heb gemaakt, maar dan anders.

Hier komen ze! Click op eerste plaatje en dan kom je automatisch in de fotogalerij. Waar je links en recht een pijl hebt om door die galerij te scrollen, maar dan horizontaal 😉

3 gedachten over “FUCK Scheveningen”

  1. Mooie foto’s Bello. Jouw foto’s maken m’n dag altijd een beetje beter het ademt altijd een bepaalde sfeer waar ik van hou. Zo vind ik de foto op jouw fb van Cafe de Paas ook heel mooi. Het is misschien een simpele foto maar ik voel gewoon de sfeer er af knallen. Een klein gezellig terrasje op een beetje druilerige dag. Echt zo’n dag dat je daar zit en eigenlijk niet een deel uit maakt van alles om je heen en alleen maar observeert.

    Zo vond ik die avond foto’s ook zo mooi van het strijkijzer in de avond. Heb deze als achtergrond op mijn buroblad. Wou deze eerst op canvas laten drukken maar was helaas niet scherp genoeg en zou niet mooi worden volgens de drukker.

    1. Sorry, had per ongeluk de vorige foto’s naar het verkeerde blog (deze dus) verzonden met mijn mobiel, ze moesten ergens anders. Dus de post nu aangepast en weer online en de foto’s bewerkt, dus als het goed is zijn ze mooier dan de vorige die onbewerkt waren.

      Ja, jammer. Die nachtfoto van de Strijkijzer was gewoon met mijn oude mobile genomen en om uit printen op groot formaat misschien inderdaad te lage resolutie, en op een kleiner formaat en op glanzend fotopapier laten afdrukken, dan zijn foto’s altijd op zijn mooist. Op de Bierkade is het altijd heerlijk, lekker op die schuit tussen al die mensen en wat er allemaal langskomt, echt heerlijk 😉

Reacties zijn gesloten.